Închide meniul

Suma uriaşă pe care Gigi Becali trebuie să o plătească imediat la FCSB: „Încep să fac palpitații, mă enervez”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 1 iulie 2023, 23:43

Suma uriaşă pe care Gigi Becali trebuie să o plătească imediat la FCSB: Încep să fac palpitații, mă enervez”

Suma uriaşă pe care Gigi Becali trebuie să o plătească imediat

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Patronul FCSB a dezvăluit că în perioada următoare e nevoit să finanţeze serios echipa pe care o deţine în Liga 1. Iată care este suma uriaşă pe care Gigi Becali trebuie să o plătească imediat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a mărturisit că a fost sunat de preşedintele FCSB, Valeriu Argăseală, acesta solicitându-i mulţi bani pentru echipa roş-albastră.

Suma uriaşă pe care Gigi Becali trebuie să o plătească imediat la FCSB

Eu am adus certitudini, Băluță, Djokovic și fundașul din Africa de Sud. Eu zic că sunt certitudini. Mai aducem un fundaș central. Am adus doi jucători, bărbați adevărați, Băluță și Djokovic, hai să vedem. Eu zic că am făcut niște eforturi. Nu pot să vă spun acum sumele de bani. Am făcut eforturi! Dacă aș fi sigur că intru în Conference League, aș da două milioane, că știu că iau 7-8 milioane.

M-a sunat Vali că trebuie luni 600 de mii de euro. Deja încep să fac palpitații, mă enervez. După aia vine și plata la jucători încă 600-700 de mii. Acum, repede, trebuie vreo două milioane. Nu ne jucăm cu milioanele!”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Noul fundaş central de la FCSB, Siyabonga Ngezana, a părăsit, recent, Africa de Sud pentru a se alătura formaţiei lui Gigi Becali. Deşi milionarul rezolvase transferul lui Ngezana încă de la mijlocul lunii trecute, formalităţile au durat două săptămâni. De acum formaţia roş-albastră va putea conta pe noua ei achiziţie.

Reclamă

Gigi Becali, atac la Elias Charalambous: „Nu avem antrenor!”. Ce a putut spune despre Gică Hagi şi Dan Petrescu

Gigi Becali a lansat un atac surprinzător la adresa Elias Charalambous, după primul amical al FCSB-ului din această vară. Chiar şi Mihai Pintilii are de ce să se simtă vizat de declaraţiile oferite de latifundiarul din Pipera.

Becali l-a ridicat în slăvi pe Gică Hagi, cel care i-a „suflat” titlul cu Farul. „Singurul antrenor din România este Hagi”, a ţinut să afirme patronul roş-albaştrilor. Acesta a dezvăluit şi de ce nu şi-ar dori să îl aducă pe Dan Petrescu pe banca vicecampioanei României. Finanţatorul FCSB-ului a avut o reacţie categorică, după ce FCSB a fost învinsă de Anderlecht, scor 2-5.

Eu cred, pentru că trebuie să fac comparaţie cu Farul, că noi nu avem antrenori. Singurul antrenor din România este Hagi, este numărul 1. De ce spun aşa? Singura echipă care nu are jucători aşa valoroşi… ceea ce se vorbeşte la noi, preluare – pasă, nu se face. Eu aşa cred, poate să se supere şi să zică ei ce vor ei. Singurul antrenor al României este Hagi. Aşa cred eu!

Reclamă 4 / 0/3

Nu poţi să spui de Petrescu că nu e antrenor, a făcut performanţe. Nu am ce să zic, dar la fotbal trebuie să demonstrezi. El a demonstrat.

La mine, chiar dacă eşti cel mai mare de pe glob, dacă nu îmi respecţi jucătorii şi înjuri, nu am nevoie de tine. Slujitor, slujitor, dar jucătorii trebuie să fie respectaţi. Nu îi jignesc niciodată pe jucători!

La noi e dublă combinaţie. Antrenor nu avem şi nu avem nici valoare cu jucătorii. E dublă treabă. Eu spun de Hagi pentru că e super antrenor. El face să funcţioneze ceea ce nu funcţionează. El îi ia pe jucători şi îi face să funcţioneze. Noi nu avem nici antrenori, nici jucători”, a mai declarat Gigi Becali pentru sursa citată.

Ionuţ Panţîru i-a mulţumit lui Gigi Becali după amicalul FCSB – Anderlecht 2-5

Ionuţ Panţîru a avut un discurs emoţionant după ce a revenit pe teren. Fundaşul stânga în vârstă de 27 de ani a trecut peste cea mai grea perioadă a carierei şi a jucat în amicalul FCSB – Anderlecht, scor 2-5, care s-a disputat în Olanda.

Panţîru este fericit că a putut evolua din nou alături de coechipierii săi. A avut nevoie de trei operaţii şi mai bine de doi ani de recuperare după o accidentare horror suferită într-un meci cu Sepsi.

Un meci foarte greu, un adversar foarte puternic. Au pasat foarte bine, dar eu zic că a fost un amical foarte reuşit pentru noi.

Sunt foarte fericit pentru faptul că am revenit. A fost oarecum greu, încă nu sunt la ritmul pe care îmi doresc să îl am, dar treptat o să revin acolo unde îmi doresc eu.

Reclamă

Avem deja 2-3 săptămâni de când ne pregătim împreună. Eu zic că a fost ok. Nu există cuvinte prin care pot să descriu perioada asta (n.r. cât a fost accidentat), a fost perioadă incredibil de grea, mai ales psihic.

(Reporter: A fost vreo clipă în care te-ai îndoit că poţi reveni pe teren?) Nu, tot timpul am avut încredere în mine, ăsta e caracterul meu, niciodată nu m-am dat bătut şi niciodată nu o să mă dau, indiferent câte greutăţi întâlnesc în viaţă.

(Reporter: Cine te-a susţinut cel mai mult în toată această perioadă) Soţia , familia, Mister, Pinti, toţi. Echipa, tot staff-ul, inclusiv nea Gigi, îi mulţumesc pe această cale. Nu am dus lipsă de nimic în perioada asta. Absolut orice operaţie a fost plătită, orice control a fost decontat. Deci, chiar îi mulţumesc din toată inima mea”, a declarat Ionuţ Panţîru după meciul cu Anderlecht.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 0-0! Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu! Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere Vezi toate știrile
Citește și