Închide meniul
Foto

Ionuţ Panţîru, discurs emoţionant după ce a revenit pe teren. I-a mulţumit lui Gigi Becali după amicalul FCSB – Anderlecht 2-5

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 iulie 2023, 17:07

Ionuţ Panţîru, discurs emoţionant după ce a revenit pe teren. I-a mulţumit lui Gigi Becali după amicalul FCSB – Anderlecht 2-5

Ionuţ Panţîru, discurs emoţionant după ce a revenit pe teren

Ionuţ Panţîru, după FCSB - Anderlecht 2-5 / AntenaSport

Ionuţ Panţîru a avut un discurs emoţionant după ce a revenit pe teren. Fundaşul stânga în vârstă de 27 de ani a trecut peste cea mai grea perioadă a carierei şi a jucat în amicalul FCSB – Anderlecht, scor 2-5, care s-a disputat în Olanda.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Panţîru este fericit că a putut evolua din nou alături de coechipierii săi. A avut nevoie de trei operaţii şi mai bine de doi ani de recuperare după o accidentare horror suferită într-un meci cu Sepsi.

Ionuţ Panţîru a avut un discurs emoţionant după ce a revenit pe teren

Fundaşul FCSB-ului a ţinut să îi mulţumească lui Gigi Becali pentru susţinerea de care a avut parte în toată această perioadă de coşmar.

Un meci foarte greu, un adversar foarte puternic. Au pasat foarte bine, dar eu zic că a fost un amical foarte reuşit pentru noi.

Sunt foarte fericit pentru faptul că am revenit. A fost oarecum greu, încă nu sunt la ritmul pe care îmi doresc să îl am, dar treptat o să revin acolo unde îmi doresc eu.

Reclamă

Avem deja 2-3 săptămâni de când ne pregătim împreună. Eu zic că a fost ok. Nu există cuvinte prin care pot să descriu perioada asta (n.r. cât a fost accidentat), a fost perioadă incredibil de grea, mai ales psihic.

(Reporter: A fost vreo clipă în care te-ai îndoit că poţi reveni pe teren?) Nu, tot timpul am avut încredere în mine, ăsta e caracterul meu, niciodată nu m-am dat bătut şi niciodată nu o să mă dau, indiferent câte greutăţi întâlnesc în viaţă.

(Reporter: Cine te-a susţinut cel mai mult în toată această perioadă) Soţia , familia, Mister, Pinti, toţi. Echipa, tot staff-ul, inclusiv nea Gigi, îi mulţumesc pe această cale. Nu am dus lipsă de nimic în perioada asta. Absolut orice operaţie a fost plătită, orice control a fost decontat. Deci, chiar îi mulţumesc din toată inima mea„, a declarat Ionuţ Panţîru după meciul cu Anderlecht.

Reclamă 4 / 0/3

Ionuţ Panţîru, schimb răscolitor de mesaje cu soţia lui

Primele imagini pe care le-a făcut Panţîru în stagiul din pregătire din Olanda i-au emoţionat familia. Jucătorul de la FCSB a avut un schimb răscolitor de mesaje cu soţia lui.

Nu aş putea fi mai mândră de tine„, a scris Alexandra pe contui ei de Instagram. Răspunsul soţului ei nu s-a lăsat mult aşteptat.

Te iubesc! Fără susţinerea ta nu reuşeam„, a reacţionat fundaşul de la FCSB pe Insta Story.

Ionuţ Panţîru este căsătorit cu Alexandra Ioana Banciu (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS), o handbalistă care a reprezentat România la nivel de junioare. Cei doi şi-au unit destinele în 2022, iar naş de cununie le-a fost chiar Mihai Pintilii.

Panţîru nu a mai jucat din 25 aprilie 2021, dintr-un meci FCSB – Sepsi, scor 1-2. Fundaşul de 27 de ani a căzut după un contact cu coechipierul său, Adrian Şut, şi a trecut prin trei operaţii. Primele două, făcute în afara ţării, au dat greş.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și