Închide meniul

Suma uriaşă pe care o plăteşte Gigi Corsicanu pentru o lojă în Giuleşti: „Trebuie să înțelegem că Rapidul este al nostru!”

Publicat: 8 iulie 2023, 12:35

Reclamă
Suma uriaşă pe care o plăteşte Gigi Corsicanu pentru o lojă în Giuleşti: „Trebuie să înțelegem că Rapidul este al nostru!

Suma uriaşă pe care o plăteşte Gigi Corsicanu pentru o lojă în Giuleşti

Gigi Corsicanu, în timpul unui meci / Hepta

S-a aflat care este suma uriaşă pe care o plăteşte Gigi Corsicanu pentru o lojă în Giuleşti. Fostul lider al galeriei Rapidului a anunţat câţi bani a fost nevoit să achite pentru a vedea meciurile alb-vişiniilor, în cele mai bune condiţii, în sezonul 2023-2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gheorghe Răducan, alias Corsicanu, a avut o intervenţie în direct la TV şi şi-a manifestat nemulţumirea. Nu îşi explică de ce Marius Şumudică nu este dorit în locul lui Adi Mutu la Rapid. Şefii clubului ar fi bătut palma deja cu Cristiano Bergodi.

Suma uriaşă pe care o plăteşte Gigi Corsicanu pentru o lojă în Giuleşti

Fostul lider al suporterilor din Giuleşti i-a transmis un avertisment milionarului care deţine 70% dintre acţiunile Rapidului. Anunţă că el a plătit 30.000 de euro pentru a închiria o lojă la Stadionul Rapid.

Domnul Șucu, prin ceea ce face acum, vrea să schimbe tradiția de peste 70 de ani. Domnul Șucu încearcă să ne schimbe și pe mine mă deranjează asta. Nu putem să stăm cuminți cum face dânsul, afacerile sunt afaceri, dar trebuie să respecte și dânsul istoria Rapidului și a suporterilor.

Indiferent de ce se întâmplă acum, nu vreau să se interpreteze că punem piedică și intervenim peste patroni. Trebuie să înțelegem că Rapidul este al nostru, aici suntem din tată în fiu. Trebuie să respecți religia rapidiștilor!

Reclamă

Poate se întâmplă o minune și prin ce am zis acum să îl aducă pe Marius Șumudică. Eu, de exemplu, plătesc 30.000 de euro pentru o lojă la Rapid. Cred că preţuri de astea sunt la Borussia Dortmund. Clubul se autofinanţează datorită suporterilor„, a declarat Gigi Corsicanu la digisport.ro.

Aflat în vacanţă, patronul Rapidului a ţinut să afirme că nu este la curent cu discuţiile pentru găsirea unui nou antrenor. „Briliantul” a primit o ofertă spectaculoasă de la Neftchi Baku şi este pe punctul de a pleca în Azerbaidjan.

Nu sunt la curent cu tot ce se întâmplă acolo. Dacă e o decizie de luat, stau și eu de vorbă cu colegii mei, dar deocamdată nu știu de o decizie anume”, a spus Dan Șucu, potrivit sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Liderul galeriei Rapidului, atac cu talpa la Daniel Niculae

Liviu Ungurean, cunoscut şi ca „Bocciu”, îi transmite lui Daniel Niculae să lase orgoliile deoparte şi să îl numească pe Marius Şumudică antrenor la Rapid. În caz contrar, liderul suporterilor e de părere că acesta trebuie să plece din club. Italianul Cristiano Bergodi a fost alegerea clubului pentru postul de antrenor principal.

Niculae nu ar trebui să își pună orgoliul propriu înaintea Rapidului. Nu cred că asta se întâmplă. Eu vreau să cred că Niculae e destul de echilibrat încât să ia cea mai bună decizie pentru rapidiști. (n.r. dacă face cum a făcut cu Burcă și amenință că pleacă dacă vine Șumudică?).

Dacă face astfel de lucruri Nico, eu zic că ar cam fi timpul să plece și el de la Rapid că și el e angajat la Rapid. Nu e Rapidul lui Niculae”,a spus Liviu Ungurean pentru prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și