Închide meniul

„Sunt bine puşi la punct!” Ce spune Dumitru Dragomir despre şansele pe care le are Rapid la titlu

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 9 februarie 2023, 10:32 / Actualizat: 9 februarie 2023, 14:30

„Sunt bine puşi la punct! Ce spune Dumitru Dragomir despre şansele pe care le are Rapid la titlu

Dumitru Dragomir a analizat şansele la titlu ale celor de la Rapid

Jucătorii de la Rapid, în timpul unui meci/ Hepta

Dumitru Dragomir a analizat şansele pe care le are Rapid la titlu în acest sezon. Fostul şef de la LPF susţine că deşi trupa lui Adrian Mutu are atât jucători cu experienţă, cât şi jucători tehnici, încă nu are forţa necesară pentru a încheia sezonul pe primul loc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid se află în acest moment pe locul trei în Liga 1, după un start fără înfrângere de an. Giuleştenii au obţinut două victorii şi o remiză în primele trei runde din 2023, Marko Dugandzic fiind într-o formă de senzaţie.

Dumitru Dragomir a analizat şansele pe care le are Rapid la titlu. Ce spune despre Universitatea Craiova

Dumitru Dragomir consideră că Rapid încă nu este pregătită pentru a deveni campioană în Liga 1. În ciuda acestei afirmaţii, „Mitică” l-a lăudat pe Cristi Săpunaru, dar a remarcat şi linia mediană pe care a construit-o Adrian Mutu în Giuleşti, lăundându-l astfel şi pe tehnicianul vişiniilor.

De cealaltă parte, Dragomir nu le dă nicio şansă celor de la Universitatea Craiova, în lupta pentru titlul de campioană din Liga 1, susţinând că oltenii practică un joc modest în deplasare.

„Craiova joacă prost afară! Nu joacă deloc bine afară! Poate se schimbă situația cu Neagoe.

Reclamă

Nu cred că e timpul Rapidului. Din punct de vedere al seriozității Rapidului și al experienței băncii tehnice, sunt bine puși la punct, numai că nu joacă ei.

Au început să joace. Săpunaru e piesă grea, de rezistență, cât o să îl mai țină și pe picioarele. Îi ține, strigă stânga dreapta…

Și ce nu vede lumea, cred că Rapidul are cel mai bun mijloc din țară! Cu jucători de travaliu, scot foarte mingi de la adversari. Mutu a făcut niște lucruri istețe și are și noroc.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă n-ai noroc de jucători care să înțeleagă simbioza asta între linii sau nu se adaptează la așa ceva, nu sunt rezultate! Poate doar cu șansă!”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru fanatik.ro.

Rapid, favorita lui Florin Bratu în lupta la titlu din Liga 1

Florin Bratu şi-a ales favorita în lupta pentru câştigarea titlului din Liga 1. Fostul atacant de la Rapid şi Dinamo îşi doreşte ca Adi Mutu să aducă trofeul în Giuleşti. Totuşi, cu prima şansă o vede pe trupa lui Dan Petrescu, CFR Cluj.

Bratu se aşteaptă ca CFR Cluj să devină campioană pentru al 6-lea an la rând, chiar dacă gruparea din Gruia tocmai a fost învinsă de FCSB.

„A jucat foarte bine FCSB, însă prima şansă tot CFR Cluj mi se pare că o are. Farul joacă foarte bine, Rapid iată ca e într-o revenire şi ţine acolo pasul cu celelalte.

(Reporter: Poate CFR Cluj să mai câştige încă un titlu?) Poate, poate, e o echipa puternică şi o echipă cu experienţa campionatelor în spate. Pe Rapid mi-aş dori să o văd pentru că am jucat acolo şi am câştigat ultimul titlu acum 20 de ani… mi-aş dori să o văd că se bate pentru campionat.

Cu Mutu arată o faţă bună. Echipa a jucat bine, Dugandzic e golgheterul campionatului în momentul de faţă„, a declarat Florin Bratu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă
Recomandări
  • Dumitru Dragomir a analizat şansele la titlu ale Rapidului
  • Ce spune despre Universitatea Craiova

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! Vezi toate știrile
Citește și