Închide meniul

Elias Charalambous, gata pentru „finala” Farul – FCSB: „Știm că trebuie să suferim!”. Mesaj de luptă pentru jucători

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 mai 2023, 13:42

Elias Charalambous, gata pentru „finala Farul – FCSB: „Știm că trebuie să suferim!. Mesaj de luptă pentru jucători

Elias Charalambous, gata pentru "finala" Farul - FCSB

Elias Charalambous, în cadrul unei conferințe de presă / foto FCSB TV

Elias Charalambous este gata pentru „finala” Farul – FCSB, din etapa a 9-a a play-off-ului, care va fi duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Antrenorul cu licenţă PRO al roş-albaştrilor a oferit ultimele detalii despre echipa lui, înainte de a face deplasarea la Constanţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cipriotul de pe banca FCSB-ului a transmis un mesaj de luptă pentru jucătorii săi şi a anunţat care este „cheia” pentru o victorie pe terenul liderului. E convins că poate câştiga în faţa trupei lui Gică Hagi.

Elias Charalambous, gata pentru „finala” Farul – FCSB

Nu este nimic diferit față de săptămânile trecute, dar cred că puteți să înțelegeți că acesta este modul de a menține echipa. Mereu ne gândim la următorul meci și dacă nu am fi urmat acest proces nu am fi fost astăzi aici.

Pentru mâine, cel mai important este să fim concentrați încă din primul minut. După cum am mai spus, întâlnim una dintre cele mai bune echipe din campionat, poate cea mai bună. Știm că trebuie să suferim din nou, dar ce mă ține pozitiv este că avem cei mai de calitate jucători, dar asta nu este de ajuns.

Sunt fericit că jucătorii mei au o mentalitate extraordinară. Mentalitatea pe care o arată în fiecare săptămână mă face fericit, în special în aceste momente dificile.

Reclamă

Trebuie să fim umili să ținem capul jos și să muncim. Știm că o să fie un meci greu, știm că vom suferi foarte mult, dar vom merge să dăm totul. Cel mai important pentru noi e prestația pe care o să o avem, nu ne gândim la adversari.

Este cel mai important meci pentru jucători, nu pentru mine. Sper să câștigăm acest meci, în special pentru jucători, dar și pentru fani„, a declarat Elias Charalambous la conferinţa de presă.

FCSB este la mâna ei în cursa pentru titlul din Liga 1

De opt ani aşteaptă echipa lui Gigi Becali să devină campioana României. Acum este la „mâna ei”. Roş-albaştrii au trei victorii la rând şi sunt aproape de a-şi îndeplini visul.

Reclamă 4 / 0/3

Roş-albaştrii sunt obligaţi să nu piardă în deplasarea cu Farul. În caz contrar, medaliile de campioni ajung la gâtul jucătorilor lui Gică Hagi. Dacă FCSB va reuşi să o învingă pe Farul, atunci devin mari favoriţi la titlu.

FCSB poate spera la trofeul de campioană şi în cazul unei remize cu Farul, dar constănţenii rămân pe primul loc. Chiar şi la egalitate de puncte, echipa „Regelui” Hagi este campioană. FCSB a avut parte de rotunjire, în momentul înjumătățirii punctelor, la finalul sezonului regulat, acesta fiind primul criteriu de departajare.

Cum arată clasamentul Ligii 1, cu două etape înainte de finalul play-off-ului:

1. Farul – 47 de puncte
2. FCSB – 46 de puncte
3. CFR Cluj – 39 de puncte
4. Universitatea Craiova – 37 de puncte
5. Rapid – 35 de puncte
6. Sepsi – 26 de puncte

Ce meciuri mai sunt de disputat:

Etapa a 9-a

Sepsi – CFR Cluj
Farul – FCSB
Rapid – Universitatea Craiova

Reclamă

Etapa a 10-a

CFR Cluj – Farul
FCSB – Rapid
Universitatea Craiova – Sepsi

Gică Hagi a dezvăluit tactica prin care vrea să câştige „finala” Farul – FCSB

„Regele” a dezvăluit că nu se va abate de la principiile echipei la care este atât patron, cât şi manager tehnic. Cu două remize în ultimele trei etape, Farul mai are un singur punct avans faţă de rivala FCSB.

Ce o fi duminică, sperăm să fim aceeași, aceeași echipă care să atace, să se apere bine fără minge și să atace foarte bine, ceea ce e fundamental. Vom ataca! Întotdeauna! Ăsta e principiul, noi avem principii, avem identitate.

Trebuie să ne și apărăm foarte bine, pentru că adversarul este foarte, foarte bun, nu bun”, a declarat Gică Hagi la digisport.ro.

Hagi trebuie să găsească soluţii în atac, acolo unde nu se poate baza pe Denis Alibec. Golgheterul Farului a primit cartonaş roşu în deplasarea cu Universitatea Craiova, iar sezonul este încheiat pentru el. A primit două etape de suspendare.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 FCSB – Farul 2-1! Roş-albaştrii, noii campioni ai Ligii 1! Nebunie pe Arena Naţională! Primul titlu pentru FCSB, după nouă ani 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională Vezi toate știrile
Citește și