Închide meniul
Foto

„Suntem deasupra tuturor!” Soţia lui Alex Mitriţă, încântată că „perla” Băniei a refuzat petrodolarii din Golf

Publicat: 18 august 2024, 16:38

Reclamă
„Suntem deasupra tuturor!” Soţia lui Alex Mitriţă, încântată că „perla” Băniei a refuzat petrodolarii din Golf

Soţia lui Alex Mitriţă, încântată că "perla" Băniei a refuzat petrodolarii din Golf

Alex Mitriţă şi Alesia Mitriţă / Instagram

Soţia lui Alex Mitriţă este încântată că „perla” Băniei a refuzat petrodolarii din Golf şi a semnat un nou contract cu Universitatea Craiova. Chiar dacă era tentat cu sume uriaşe de arabi, atacantul în vârstă de 29 de ani a ales să rămână în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mitriţă a acceptat propunerea primită de la Mihai Rotaru şi a parafat o înţelegere valabilă până în 2028. Are o clauză de reziliere de 5 milioane de euro. „Contract nou pentru ‘Piticul atomic'”, a fost anunţul triumfător făcut de olteni.

Soţia lui Alex Mitriţă, încântată că „perla” Băniei a refuzat petrodolarii din Golf

Craiova este oraşul meu, Ştiinţa este echipa mea„, a fost mesajul transmis de Alex Mitriţă, însoţit de o fotografie în care sărută sigla Universităţii Craiova.

Soţia lui, Alesia Mitriţă, a distribuit postarea şi a avut o reacţie emoţionantă: „Cât timp ceru’ e albastru suntem deasupra tuturor

Reclamă
Reclamă 4

Alesia are 20.000 de urmăritori pe contul de Instagram şi este nelipsită de la meciurile de acasă ale alb-albaştrilor (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Are doi copii cu Alex Mitriţă, pe Ava Maria şi Aris Mina.

Alex Mitriţă are un start de sezon fulminant. A marcat 6 goluri şi a oferit o pasă decisivă în cele 8 meciuri din toate competiţiile. Aşteaptă să fie convocat de Mircea Lucescu la naţionala României, după ce Edi Iordănescu nu l-a chemat la EURO 2024.

Mihai Rotaru: „Nu avea voie să lipsească de la echipa națională”

Alexandru Mitriţă va reveni la naţională după doi ani. Ultima dată, mijlocaşul a fost convocat la o acţiune din noiembrie 2022.

Reclamă

Mihai Rotaru a reacţionat imediat, după decizia luată de Mircea Lucescu. Patronul Universităţii Craiova a avut doar cuvinte de laudă la adresa jucătorului său.

Este o veste bună… este perfect. Este un jucător care nu ar avea voie să lipsească de la echipa națională, indiferent de situație. Este singurul jucător român care îți face diferența meci de meci.

Fără discuție o să fie o veste bună pentru el. Mitriță a suferit foarte mult și i-a fost foarte greu. A trebuit să îl punem pe picioare pentru acest start de sezon. A fost dezamăgit și și-a dorit foarte mult să fie acolo (n.r. la EURO 2024). Echipa națională înseamnă ceva sfânt.

Nu e vorba de ochi aici, pentru că e și vorba aceea ‘calul de rasă îl vede oricine’. Nu trebuie să te pricepi la fotbal ca să vii și să vezi un cal de rasă. Edi l-a văzut, dar nu l-a vrut. Este o diferență. Mă îndoiesc că nu l-a văzut.

Mitriță este piece of cake, ca să spun așa. A avut jucători mult mai complicați și periculoși. Nu cred că există o problemă în sensul acesta. Plus că Mircea Lucescu are un respect aparte. Fără discuție e nevoie de Alexandru Mitriță la națională”, a declarat Mihai Rotaru, conform sursei citate mai sus.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:35

„E presiune mare pe el!” Victor Becali, reacţie categorică după eliminarea lui Darius Olaru! Ce a spus despre transfer

19:34

VIDEOBoavista – Braga, în AntenaPLAY (22:30)! Moreirense – Arouca 3-1. Guimaraes – Estoril, la 20:00

19:19

Erling Haaland a început în forţă noul sezon de Premier League! Borna uriaşă stabilită după golul marcat cu Chelsea

18:51

Cum poate ajunge România în urna a 2-a a preliminariilor pentru World Cup 2026! Criteriul care poate schimba calculele

18:51

Dan Şucu, gest uriaş pentru Albion Rrahmani! Ce a făcut acţionarul de la Rapid, după ce atacantul s-a înţeles cu Sparta Praga

18:30

LIVE SCOREChelsea – Manchester City 0-1. Gol Erling Haaland! Mallorca – Real Madrid, la 22:30

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 3 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 4 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 5 Foto„Măriuca mea!” Gică Popescu, mesaj plin de emoţie de ziua fiicei lui. Imaginea virală a Kirei Hagi alături de Maria Popescu 6 Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană
Citește și