Închide meniul

„Suntem păgubaşi! Mergem la FIFA!” Mihai Stoica, noi detalii după ce FCSB nu a încasat banii după transferul lui Florinel Coman

Viviana Moraru Publicat: 11 august 2024, 8:45

Reclamă
„Suntem păgubaşi! Mergem la FIFA! Mihai Stoica, noi detalii după ce FCSB nu a încasat banii după transferul lui Florinel Coman

Mihai Stoica, noi detalii după ce FCSB nu a încasat banii după transferul lui Florinel Coman

Mihai Stoica, în timpul unui meci - Hepta

Mihai Stoica a oferit noi detalii, după ce FCSB nu a încasat banii de pe urma transferului lui Florinel Coman, în Qatar. MM a dezvăluit faptul că roş-albaştrii sunt dispuşi chiar să facă apel la FIFA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB nu şi-a primit banii de la Al Gharafa, după ce hackerii vietnamezi ar fi intervenit, iar banii trimişi de oficialii saudiţi nu au mai ajuns la formaţia campioană.

Mihai Stoica, noi detalii după ce FCSB nu a încasat banii după transferul lui Florinel Coman

Mihai Stoica a clarificat situaţia şi a dezvăluit cum decurge totul între două echipe, în momentul transferului unui jucător. MM a transmis clar că saudiţii ar fi introdus suma în sistemul de transfer, însă au fost hackeuiţi.

În acest context, Mihai Stoica a declarat că FCSB e decisă să ajungă chiar la FIFA, dat fiind faptul că încă nu şi-a încasat banii în schimbul transferului lui Florinel Coman.

„Există un sistem de câţiva ani, TMS. Transfer Matching System, pentru a evita contracte duble şi chestii genul ăsta. Clubul care vinde introduce datele, clubul care cumpără introduce datele, acolo sunt toate datele, conturi bancare, modul de eşalonare ai banilor, ei spun că au băgat în alt cont banii, că au fost hackuiţi.

Reclamă
Reclamă 4

Nu stă în picioare, ei trebuie să ne dea bani, în TMS nu au intrat hackeri. Că au intrat în corespondeţă, în mail, habar n-am, nu ştiu dacă e adevărat, ei trebuie să vină cu dovada plăţii. Banii nu au intrat, noi suntem păgubaşi în momentul ăsta, ne adresăm la FIFA.

Contul este în TMS, în contul nostru trebuiau să vină banii, n-au venit banii, sănătate”, a declarat Mihai Stoica, conform primasport.ro.

Gigi Becali, dezvăluiri halucinante: „Banii pe Coman au ajuns în Vietnam! Au spart mail-urile hackerii şi i-au trimis acolo”

Gigi Becali a făcut dezvăluiri halucinante despre transferul lui Florinel Coman. Patronul de la FCSB a spus că nu a primit nici acum banii pentru Florinel Coman. Conform unei clauze din contract, Becali ar trebui să primească cu un milion în plus pentru Coman.

Reclamă

Gigi Becali a dezvăluit că, din cauza hackerilor, banii trimişi de Al-Gharafa au ajuns în Vietnam.

„Problema e că nu am primit banii de pe Coman. Ei zic că au dat banii, că au băgat banii în Vietnam. Ei au zis că au dat banii în Vietnam. Acum trebuie să ne mai dea un milion în plus. I-am reclamat în FIFA. Ei aveau contul nostru, noi le-am trimis. Nişte hackeri au spart mail-urile şi ne-au trimis nouă alt număr de cont. Noi i-am dat la FIFA să ne mai dea încă un milion. Ei au dat la poliţie, că facem anchetă. Noi trebuie să primim banii până pe 31. Acum e 8 august, trebuie să dea un milion în plus„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:26

Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 16 | Delvine Relin Meringor, locul 7 la maraton. Joan Melly nu a încheiat cursa

11:15

Cum vrea să o convingă Nadia Comăneci pe Sabrina Voinea să continue în gimnastică! Anunţ despre medalia pe care i-o va oferi

11:02

George Pușcaș pleacă de la Genoa! Clubul italian a acceptat oferta pentru atacantul român

10:52

„E nebunie!” Reacţie dură după ce Ianis Hagi a fost trimis la echipa a doua a lui Rangers: „E prea târziu pentru asta!”

10:20

Când revine Octavian Popescu pe teren la FCSB! Anunţul făcut înaintea returului cu Sparta Praga: „Nu sunt probleme!”

10:08

Ana Bărbosu, mesaj superb pentru Sabrina Voinea și Jordan Chiles, după decizia TAS: „Acesta este visul meu”

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 15 | Cătălina Axente, învinsă la lupte libere! Incze, eșec în recalificări 3 Gloria Buzău – Rapid 1-1. Neil Lennon, fără victorie pe banca rapidiştilor. Criză uriaşă în Giuleşti. Budescu, gol din penalty 4 Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor lui Alexandru Musi: „Gata!”. Decizia luată de patronul FCSB 5 NEWS ALERTTAS a dat decizia! Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz. Anunţul făcut de Federaţia Română de Gimnastică 6 Ce notă a primit Florinel Coman după debutul oficial la Al-Gharafa! „Mbappe de România”, peste Joselu
Citește și