Închide meniul

„Suntem penibili!” Denis Ciobotariu şi-a făcut praf coechipierii după CFR Cluj – Sepsi 3-3: „Totul e degeaba”

Alex Masgras Publicat: 25 octombrie 2024, 23:19

Reclamă
„Suntem penibili! Denis Ciobotariu şi-a făcut praf coechipierii după CFR Cluj – Sepsi 3-3: „Totul e degeaba

"Suntem penibili!" Denis Ciobotariu şi-a făcut praf coechipierii după CFR Cluj - Sepsi 3-3: "Totul e degeaba"

Denis Ciobotariu / Profimedia

Denis Ciobotariu şi-a făcut praf coechipierii după CFR Cluj – Sepsi 3-3. Partida din Gruia a avut parte de un final nebun, după ce covăsnenii aveau un avans de două goluri în minutul 83, graţie golului marcat de Florin Ştefan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu toate acestea, Postolachi, atacantul care l-a înlocuit pe suspendatul Louis Munteanu, a reuşit dubla în minutele 86 şi 90+3, obţinând un punct nesperat pentru echipa lui Dan Petrescu.

„Suntem penibili!” Denis Ciobotariu şi-a făcut praf coechipierii după CFR Cluj – Sepsi 3-3: „Totul e degeaba”

Denis Ciobotariu, fost jucător la CFR Cluj şi marcatorul golului de 2-1, din minutul 55, a avut un discurs dur. Fundaşul de 26 de ani s-a plâns de atitudinea pe care jucătorii lui Sepsi au avut-o în ultimele minute ale partidei, în condiţiile în care covăsnenii aveau un avantaj de două goluri:

„Ne-am bătut singuri. Golurile lor au fost greşelile noastre. Nu a fost ceva creat de ei. Chiar nu ştiu ce să vă zic, vă jur. Nu vreau să vorbesc prostii, să dau în cineva.

Suntem penibili. Chiar nu se poate aşa ceva. Ai dat cu piciorul la tot ce ai făcut bun. Sunt cu piciorul plin de sânge, ochiul vânăt. Totul e degeaba. Atitudinea din ultimele 5 minute e groaznică.

Reclamă
Reclamă

Am fost bine şi după nu ştiu ce s-a întâmplat. Am jucat toate meciurile şi după… în tribună.

Pare că am depăşit momentul critic. Până la urmă este un rezultat pozitiv cu o echipă foarte bună, dar este de neiertat să iei două goluri în câteva minute. Atitudinea s-a văzut. Atacanţii lor îşi dădeau viaţa şi noi păream că îi aşteptam să ne egaleze.

Eu nu simt un complex, mi se par nişte meciuri normale. Din contră, dacă marchezi 3 goluri cu CFR, trebuie să ai mai mult curaj. Trebuie să îţi dea mai multă încredere”, a declarat Denis Ciobotariu, la digisport.ro.

Reclamă

CFR Cluj – Sepsi 3-3

CFR Cluj – Sepsi 3-3, duelul din etapa a 14-a din Liga 1, a fost în format live text, pe AS.ro. Covăsnenii au condus cu 3-1, însă clujenii au întors spectaculos scorul şi au obţinut un punct.

Echipa lui Dan Petrescu a ratat şansa de a urca pe locul secund din Liga 1. Clujenii au 20 de puncte, în timp ce Universitatea Craiova are cu un punct în plus. Virgiliu Postolachi a fost „eroul” lui Dan Petrescu şi a reuşit „dubla” în meciul cu Sepsi. Atacantul a marcat golul egalizator în prelungiri.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:20

Florin Tănase, reacţie genială după scandalul dintre Marius Şumudică şi Elias Charalambous: „Am văzut doar că s-au pupat!”

8:17

Reacţia lui Marius Şumudică după gesturile golăneşti din derby-ul FCSB – Rapid: „Te rog să-ţi ceri scuze”

2:50

VIDEOEdmonton Oilers – Detroit Red Wings 3-2 a fost LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total în NHL

0:42

VIDEOIndiana Pacers – Philadelphia 76ers 114 – 118 a fost LIVE în AntenaPLAY. Philadelphia, victorie fără starul Joel Embiid

0:14

„Să nu facem asta!” Elias Charalambous a descris într-un singur cuvânt scandalul cu Marius Şumudică, de după FCSB – Rapid 0-0

0:09

VIDEOCarlos Sainz, prima reacţie după ce a triumfat în Marele Premiu al Mexicului: „Îmi mai doream o victorie alături de Ferrari!”

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și