Închide meniul

„Supărare mare!” Mihai Stoica s-a amuzat de rivalele din Liga 1. Mesaj savuros: „Coman e la noi, chiar dacă are și Bayern unul”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 martie 2024, 11:14

„Supărare mare! Mihai Stoica s-a amuzat de rivalele din Liga 1. Mesaj savuros: „Coman e la noi, chiar dacă are și Bayern unul

ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"

Mihai Stoica, la finalul unui meci al FCSB-ului/ Hepta

Mihai Stoica s-a amuzat de rivalele din Liga 1 după meciul FC Voluntari – FCSB, scor 1-2. Preşedintele Consiliului de Administraţie al roş-albaştrilor a avut un mesaj savuros după „dubla” spectaculoasă reuşită de Florinel Coman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mbappe” de la FCSB i-a adus trei puncte uriaşe liderului din Liga 1. FC Voluntari a condus la pauză, dar atacantul de 25 de ani a întors scorul în primele 10 minute ale reprizei secunde. A ajuns la 14 goluri stagionale şi l-a egalat pe Darius Olaru în topul golgheterilor campionatului. Are şi 8 pase decisive.

Mihai Stoica s-a amuzat de rivalele din Liga 1

Mihai Stoica a avut un anunţ euforic după ce FCSB a reuşit să refacă avansul de 10 puncte faţă de Rapid. Jucătorii antrenaţi de Elias Charalambous sunt mari favoriţi la câştigarea Ligii 1, după o pauză de 9 ani.

Supărare mare la cei care trăgeau speranțe că ne încurcăm (ca de obicei) cu Voluntarii. Mai ales la pauză.
Laitmotivu’ zilei: Nu puteau câștiga fără Coman.

Pont : Coman e la noi, chiar dacă are și Bayern unul.

Reclamă

P.S. Puteam și să nu câștigăm cu Coman. S-a mai întâmplat„, a scris Mihai Stoica pe contul său de Facebook.

Gigi Becali, prima reacţie după dubla lui Florinel Coman din Voluntari – FCSB 1-2

Gigi Becali a comentat ironic evoluţia lui Florinel Coman după dubla din meciul Voluntari – FCSB 1-2, care a readus-o pe echipa lui Charalambous la 10 puncte distanţă de Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

De Coman nu am ce să mai spun. Nu ai voie să faci așa ceva, să dai așa goluri. Nu îți e rușine? Să dai golul ăla de nicăieri? Așa ceva nu e posibil. E imposibil să faci așa ceva. Nu mă interesează clauza lui (n.r. – 5 milioane de euro), ci să câștig campionatul. Clauza asta a fost condiția ca el să prelungească.

Coman e cel mai bun jucător român la ora asta, titular la EURO fără discuții. Man e bun, dar nu se compară cu Coman. Lui Coman i-am mărit salariul, i-am luat apartament. El nu are nevoie să plece de la FCSB. I-am zis să rămână cu noi toată viața, și, după ce se retrage, să rămână în staff”, a spus Becali, citat de primasport.ro.

Florinel Coman l-a lăudat pe Elias Charalambous după FC Voluntari – FCSB

La finalul meciului de la Voluntari, Florinel Coman a declarat că revenirea se datorează echipei şi l-a lăudat pe Elias Charalambous, pentru tactica schimbată la pauză.

După primele 45 de minute, FCSB i-a introdus pe Radaslavescu, Baba Alhassan şi Miculescu, cei care i-au înlocuit pe Mihai Lixandru, Tavi Popescu şi Luis Phelipe:

Un meci întors de echipă. Un meci pe care l-am tratat superficial în prima repriză, lipsiţi de curaj. Am pierdut mijlocul terenului. În a doua repriză a schimbat tactica şi i-a ieşit, chiar e tare (n.r. de Elias Charalambous).

E o seară perfectă, dar trebuia să ne facem meciul uşor din primele minute. Am ştiut cum să gestionăm, nu am căzut psihic la pauză.

(n.r. cum a fost revederea cu Colţescu) La început grea, după a devenit mai prietenos”, a declarat Florinel Coman, după meciul cu FC Voluntari, la digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și