Închide meniul

„Chiar e tare” Florinel Coman l-a lăudat pe Elias Charalambous după FC Voluntari – FCSB. Mesaj pentru rivali: „Călcăm pe cadavre”

Alex Masgras Publicat: 29 februarie 2024, 23:17

Reclamă
„Chiar e tare Florinel Coman l-a lăudat pe Elias Charalambous după FC Voluntari – FCSB. Mesaj pentru rivali: „Călcăm pe cadavre

Florinel Coman, lăudat de un rival din Liga 1

Florinel Coman, în timpul unui meci / Hepta

Florinel Coman l-a lăudat pe Elias Charalambous, după FC Voluntari – FCSB. Liderul din Liga 1 s-a impus cu 2-1 pe terenul echipei lui Nicolae Dică, după ce a fost condusă cu 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Voluntari a deschis scorul prin Dumiter, fostul jucător al roş-albaştrilor, în minutul 16. Florinel Coman a salvat situaţia în debutul reprizei secunde, atunci când a marcat o dublă în doar 6 minute.

Florinel Coman l-a lăudat pe Elias Charalambous, după FC Voluntari – FCSB

La finalul meciului de la Voluntari, Florinel Coman a declarat că revenirea se datorează echipei şi l-a lăudat pe Elias Charalambous, pentru tactica schimbată la pauză.

După primele 45 de minute, FCSB i-a introdus pe Radaslavescu, Baba Alhassan şi Miculescu, cei care i-au înlocuit pe Mihai Lixandru, Tavi Popescu şi Luis Phelipe:

„Un meci întors de echipă. Un meci pe care l-am tratat superficial în prima repriză, lipsiţi de curaj. Am pierdut mijlocul terenului. În a doua repriză a schimbat tactica şi i-a ieşit, chiar e tare (n.r. de Elias Charalambous).

Reclamă

E o seară perfectă, dar trebuia să ne facem meciul uşor din primele minute. Am ştiut cum să gestionăm, nu am căzut psihic la pauză.

(n.r. cum a fost revederea cu Colţescu) La început grea, după a devenit mai prietenos”, a declarat Florinel Coman, după meciul cu FC Voluntari, la digisport.ro.

Pentru FCSB urmează meciul cu Petrolul Ploieşti, iar Florinel Coman ştie că liderul va avea o misiune grea. Cu toate acestea, el a avut un mesaj clar pentru adversari:

Reclamă 4 / 0/3

„Un meci greu. Nu am văzut meciul din această seară, dar ştiu că ne va aştepta un meci foarte greu. Visul nostru este să devenim campioni dar trebuie să călcăm pe cadavre”, a mai spus Florinel Coman.

Florinel Coman, dublă de senzaţie în FC Voluntari – FCSB!

Florinel Coman a marcat o dublă de senzaţie în FC Voluntari – FCSB. Echipa lui Elias Charalambous nu a avut cea mai bună primă repriză pe stadionul Anghel Iordănescu, iar gazdele au intrat în avantaj la cabine.

Avantajul ilfovenilor a fost aproape inexistent în repriza secundă, deoarece Florinel Coman a reuşit să întoarcă soarta partidei.

În minutul 48, FCSB a restabilit egalitatea prin Florinel Coman, care a reuşit să înscrie din pasa lui Baba Alhassan, cu o reluare superbă. Vedeta roş-albaştrilor a „lovit” din nou în minutul 54, când a dus scorul la 2-1 pentru echipa lui Elias Charalambous.

După ce a realizat dubla, Florinel Coman i-a dedicat golul lui Alexandru Pantea, fundaşul celor de la FCSB care s-a accidentat recent şi care va fi indisponibil pentru o perioadă lungă de timp.

În urma celor două goluri marcate de Florinel Coman în meciul de la Voluntari, jucătorul roş-albaştrilor a ajuns la 14 goluri marcate în 25 de meciuri disputate în Liga 1. De asemenea, el mai are 8 pase de gol în acest sezon.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
Vezi toate știrile
Citește și