Închide meniul

Suporterii o ajută pe Sepsi să plătească amenda primită în scandalul cu FC U Craiova! Câți bani au strâns fanii covăsneni

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 7 martie 2023, 17:34

Suporterii o ajută pe Sepsi să plătească amenda primită în scandalul cu FC U Craiova! Câți bani au strâns fanii covăsneni

Suporterii o ajută pe Sepsi să plătească amenda primită în scandalul cu FC U Craiova

Suporteri Sepsi / Hepta

Suporterii o ajută pe Sepsi să plătească amenda primită în scandalul cu FC U Craiova! Formația covăsneană a fost amendată cu suma de 25.000 de lei, de Comisia de Disciplină, în urma scandalului de xenofobie de la partida cu FC U Crauiva, din etapa a 23-a a Ligii 1. Tot Comisia de Disciplină a decis ca Sepsi să câștige, la „masa verde”, meciul cu FC U Craiova, însă verdictul va fi dat de Comisia de Recurs.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acest moment, Sepsi se află pe locul 6 din Liga 1, cu 42 de puncte obținute după 29 de meciuri jucate.

Suporterii o ajută pe Sepsi să plătească amenda primită în scandalul cu FC U Craiova

Galeria lui Sepsi a anunțat, printr-un mesaj pe Facebook, că, la meciul cu CFR Cluj, fanii covăsneni au strâns suma de 12.376 de lei, pentru a o ajuta pe Sepsi să achite amenda primită din partea Comisiei de Disciplină.

„Suporterii echipei noastre au organizat la meciul de acasă din seara zilei de 6 martie, o colectare de donații în semn de solidaritate cu clubul Sepsi OSK, care se pare că ar trebui să achite, în urma meciului cu FC U Craiova 1948, o amendă nemeritată. În urma acțiunii s-a colectat suma de 12 376 de lei, care a și fost predată clubului. Mulțumim pentru sprijinul generos tuturor celor care au donat!”, se arată în mesajul postat, pe Facebook, de galeria lui Sepsi.

Reclamă

Adrian Mititelu amenință că retrage FC U Craiova din campionat și iese din fotbal

Adrian Mititelu (54 de ani), patronul clubului FC U Craiova, a anunțat că va retrage echipa din campionat și va ieși din fotbal, dacă decizia inițială nu va fi schimbată de Comisia de Recurs din cadrul FRF.

„Dacă nu se rejoacă meciul cu Sepsi și dacă acest puncte vor face diferența în clasament pentru play-off, cred că o să rămân în istoria fotbalului. O să spun ce voiam să fac, indiferent de decizia comisiei. Orice spun acum pare un fel de flecăreală spusă ca să îi sperii pe cei de la comisie.

Dar nu mai poate continua activitatea mea și nici echipa asta. Ar fi o nedreptate prea mare! Eu sunt convins că vom juca meciul cu Sepsi”, a spus Adrian Mititelu, potrivit fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu Jr. a anunţat ce prime vor avea jucătorii de la FC U Craiova 1948 dacă echipa intră în play-off

Adrian Mititelu Jr, fiul patronului de la FC U Craiova, a dezvăluit ce prime vor încasa jucătorii dacă vor reuși să obțină calificarea în play-off.

”Depinde de jucător. În medie 10-15 mii de euro. E tot o chestie de orgoliu. Și dacă pierdem play-off-ul nu e o tragedie. Dacă intrăm în play-off să nu crezi că vom termina pe locul 6.

Obiectivul acestui club în acest an a fost calificarea în play-off. Ne dorim foarte mult acest lucru. Suntem convinși că dacă am reuși acest lucru am face o figură foarte frumoasă în play-off.

Nu o să fim FC Argeș de anul trecut, care a pierdut majoritatea meciurilor cu 0-5”, a spus Adrian Mititelu Jr, conform sursei citate.

Recomandări
  • Suporterii o ajută pe Sepsi să plătească amenda primită în scandalul cu FC U Craiova
  • 6 este locul ocupat de Sepsi în Liga 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-0. Cisse, lovitură de cap perfectă! Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile Vezi toate știrile
Citește și