Închide meniul

Comisia de Recurs a amânat cazul Sepsi – FC U Craiova pentru data de 7 martie. Adrian Mititelu: „O situaţie jenantă pentru fotbalul românesc!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 martie 2023, 16:34 / Actualizat: 10 martie 2023, 14:46

Comisia de Recurs a amânat cazul Sepsi – FC U Craiova pentru data de 7 martie. Adrian Mititelu: „O situaţie jenantă pentru fotbalul românesc!

Adrian Mititelu, anunţ despre posibilitatea ca cele două echipe din Craiova să fuzioneze

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu / Antena Sport

  • Cazul Sepsi – FC U Craiova se judecă acum la Comisia de Recurs
  • La sediul Ligii Profesioniste de Fotbal a ajuns Adrian Mititelu

Comisia de Recurs a amânat cazul Sepsi – FC U Craiova pentru data de 7 martie. Cazul Sepsi – FC U Craiova s-a judecat la Comisia de Recurs. La sediul Ligii Profesioniste de Fotbal a fost Adrian Mititelu, însoţit de fiul său. Comisia de Recurs a decis un nou termen pentru data de 7 martie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu a venit încrezător la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal. Patronul celor de la FC U Craiova speră să îi convingă pe cei din Comisiei să nu menţină prima decizie, care a acordat victoria la „masa verde” celor de la Sepsi.

Update: Comisia de Recurs a amânat cazul Sepsi – FC U Craiova pentru data de 7 martie.

Reclamă

Comisia de Recurs a amânat cazul Sepsi – FC U Craiova pentru data de 7 martie

Am venit cu speranță. Este o situație destul de jenantă pentru fotbalul românesc. Sper să convingem membrii Comisiei de Apel că nu există o prevedere care să ducă la o astfel de decizie, nu există în regulament. Ce pot să fac eu, ce pârghii am la un meci la care nu am nicio calitate, să pot să preîntâmpin asemenea manifestări?

Nu avem nimic cu națiunea maghiară, cu secuii, sunt frații noștri. Nu suntem contra nimănui și nu poate suferi o echipă de fotbal pentru comportamentul unor oameni care nu au nicio legătură cu activitatea noastră. Erau niște indivizi care nu ne reprezentau pe noi!”, a spus Adrian Mititelu conform gsp.ro.

Reclamă

Conform sursei citate, şi cei de la Sepsi vor veni cu o probă nouă. Aceştia vor susţine că ofițerul de securitate de la Sfântu Gheorghe a luat legătura cu șeful dispozitivului de jandarmi de la stadion, iar acesta a trimis un dispozitiv în sectorul galeriei FC U Craiova pentru a se asigura că lucrurile nu se agravează. Totodată, forţele de ordine au luat decizia de a nu evacua galeria oltenilor.

Motivul pentru care Sepsi a câştigat la „masa verde” partida cu FC U Craiova 1948

S-a aflat motivul pentru care Comisia de Disciplină a decis ca Sepsi să câştige la masa verde partida cu FC U Craiova 1948. Se pare că decizia a fost luată în favoarea covăsnenilor, după ce clubul oltean nu i-a înştiinţat pe aceştia să nu îi primească pe suporterii trupei din Bănie pe stadion.

FC U Craiova 1948 se pare că a fost găsită vinovată, după ce nu i-a înştiinţat pe cei de la Sepsi ca Jandarmeria să nu îi primească pe fanii olteni pe arena din Sfântul Gheorghe.

Reclamă 4 / 0/3

În acest context, vina scandalului xenofob creat ulterior de fani a fost a celor de la FC U Craiova 1948, tocmai pentru că nu a notificat clubul gazdă. Partida a fost întreruptă definitiv de centralul Andrei Chivulete în minutul 26, la scorul de 0-0.

Dacă ar fi notificat în scris clubul gazdă și Jandarmeria să nu-i primească pe suporterii proprii pe stadion, mai exact în sectorul rezervat oaspeților, răspundea Sepsi pentru incidentele provocate de fanii olteni, iar verdictul comisiei ar fi fost 3-0 pentru Craiova.

Delegatul lui FCU trebuia să discute aceste aspecte și la ședința tehnică de dinainte meciului, să întrebe de ce sunt suporteri în sectorul oaspeților. «I-ați primit voi? Le-ați vândut voi bilete? E treaba voastră, răspundeți!». N-a fost decisiv faptul că responsabilul de securitate a semnat pentru preluarea sectorului rezervat galeriei oaspete.

Craiova a greșit că s-a dezis doar din vorbe de fanii proprii. Nu are nicio relevanță faptul că a anunțat că nu organizează deplasarea galeriei”, se arată în mesajul transmis de o persoană implicată în dosarul scandalului de la Sepsi, conform sursei citate mai sus.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională!
Liga 1 • 26 mart., 15:08
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională! Internaţionalul român U20, prezentat oficial la FCU Craiova!
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova
Liga 1 • 21 mart., 23:00
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova: „Nesimţire, iresponsabilitate, uimeşte cu declaraţii tâmpite”
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
Basarab Panduru l-a "înţepat" pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: "Nu pot să mă supăr pe un fan"
Liga 1 • 21 mart., 8:43
„Îi doresc un singur lucru” Basarab Panduru l-a „înţepat” pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: „Nu pot să mă supăr pe un fan”
Adrian Mititelu a spus ce se va întâmpla dacă FCU Craiova retrogradează în Liga a 2-a
Liga 1 • 20 mart., 22:35
Adrian Mititelu a spus ce se va întâmpla dacă FCU Craiova retrogradează în Liga a 2-a: „E un nou început”