Închide meniul

Valeriu Iftime, detalii despre împrumutul lui Eduard Radaslavescu: „Rup competiţia”! Ce mai are de stabilit cu Gigi Becali

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 3 septembrie 2023, 14:19

Valeriu Iftime, detalii despre împrumutul lui Eduard Radaslavescu: „Rup competiţia! Ce mai are de stabilit cu Gigi Becali

Valeriu Iftime, detalii despre împrumutul lui Eduard Radaslavescu

Valeriu Iftime, la un meci / Hepta

Valeriu Iftime, detalii despre împrumutul lui Eduard Radaslavescu. Patronul lui FC Botoşani a dezvăluit că mai are câteva lucruri de pus la punct cu Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din declaraţia pe care a dat-o se înţelege că Gigi Becali ar impune condiţii de prezenţă pentru a-l împrumuta pe Radaslavescu. Valeriu Iftime a încercat să lămurească lucrurile cu Gigi Becali, dar patronul FCSB e la biserică. Iftime s-a arătat convins că va stabili astăzi toate detaliile pentru împrumutul lui Radaslavescu.

Valeriu Iftime, detalii despre împrumutul lui Eduard Radaslavescu: „Rup competiţia”

Dan Alexa mai vrea un jucător U21 și există discuția pentru Radaslavescu, doar că mai sunt niște detalii pe care trebuie să le povestească domnul Gigi Becali.

(n.r. – are legătură cu numărul de meciuri?) Exact. Dar nu e vorba că îmi impune niște meciuri. Problema e că rup competiția. Juniorii mei, pe care îi am de la mine, rămân trei pe jumătate de post sau pe un sfert de post.

Și ăstuia (n.r. – Radaslavescu) dacă îi dai un număr de meciuri sigur, lipsește și pentru el competiția. Eu vreau un under bun, care să îi pună pe ai mei în dificultate, să fie mai atenți, dar nici ăla care vine la mine să nu fie sigur că joacă, că n-am făcut nimic”, a declarat Valeriu Iftime pentru fanatik.ro.

Reclamă

Valeriu Iftime dezvăluia anterior interesul pentru Radaslavescu

Patronul lui FC Botoşani recunoştea anterior că este interesat de Eduard Radaslavescu. Mai multe publicaţii au scris deja că Iftime s-a înţeles cu Becali.

Eduard Radaslavescu este cotat de site-ul transfermarkt.com la 550.000 de euro. În vara anului trecut Gigi Becali îi plătea 850.000 de euro lui Gică Hagi pentru a-l transfera pe Radaslavescu.

Valeriu Iftime a confirmat interesul pentru Eduard Radaslavescu. „Îl vrem, dar în condițiile noastre. Radaslavescu n-ar necesita un efort financiar mare, dar cei de la FCSB doresc să pună o clauză legată de numărul de meciuri, ceea ce noi nu suntem de acord. Băiatul își dorește o echipă unde să joace, iar noi îi putem oferi această oportunitate. Vedem dacă ne înțelegem sau nu cu domnul Becali. Astăzi, după slujbă, cred că definitivăm tot”, declara Valeriu Iftime pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorul remarcat de Gigi Becali după FCSB – Universitatea Craiova 3-0: „A fost extraordinar”

Jucătorul remarcat de Gigi Becali după FCSB – Universitatea Craiova 3-0 a fost nimeni altul decât Siyabonga Ngezana (26 de ani), care a fost pentru prima oară titular la roş-albaştri într-un meci oficial.

Ngezana i-a plăcut foarte mult lui Gigi Becali, dar latifundiarul din Pipera a subliniat că Universitatea Craiova nu i-a pus prea mari probleme în apărare FCSB-ului.

Ngezana mi s-a părut extraordinar, deși Craiova a fost o echipă prea slabă. Eu credeam că ne batem cu ei la titlu. Eu mi-am dat seama după, i-am văzut cu Iașiul, puteau avea probleme, cu Farul, iar.

Erau conduși cu 2-0 și ei nu făceau pressing deloc”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

FCSB a învins-o pe Universitatea Craiova cu un scor de neprezentare, 3-0. Darius Olaru a înscris o „dublă”, marcând în minutele 13 şi 45. Celălalt gol al echipei lui Gigi Becali a fost marcat de Risto Radunovic în minutul 21.

 

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
Vezi toate știrile
Citește și