Închide meniul

Tatăl lui Eduard Radaslavescu a reacționat, după ce fiul său a fost schimbat de Gigi Becali: „Doar asta pot să spun!”

Viviana Moraru Publicat: 1 aprilie 2024, 15:01

Reclamă
Tatăl lui Eduard Radaslavescu a reacționat, după ce fiul său a fost schimbat de Gigi Becali: Doar asta pot să spun!”

Tatăl lui Eduard Radaslavescu a reacționat, după ce fiul său a fost schimbat de Gigi Becali în meciul cu Farul

Gigi Becali / Profimedia

Tatăl lui Eduard Radaslavescu a reacționat, după ce fiul său a fost schimbat de Gigi Becali în minutul 28 al partidei cu Farul. Daniel Radaslavescu a transmis un mesaj clar și a declarat că îi respectă decizia patronului roș-albaștrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eduard Radaslavescu a început ca titular duelul cu Farul, în locul lui Octavian Popescu. A „rezistat” doar 28 de minute pe teren, fiind schimbat chiar cu decarul FCSB-ului.

Tatăl lui Eduard Radaslavescu a reacționat, după ce fiul său a fost schimbat de Gigi Becali în meciul cu Farul

Daniel Radaslavescu nu a vrut să ofere prea multe declarații despre scandalul creat în jurul înlocuirii lui Eduard Radaslavescu. Acesta a transmis însă că nu îi contestă decizia lui Gigi Becali.

„Respect tot ce spune domnul Becali. Am ajuns în vamă, eu sunt șofer de tir și nu pot să comentez chestiuni legate de fotbal. Pot doar să spun: respect tot ce a spus domnul Becali. Vă mulțumesc!”, a declarat Daniel Radaslavescu, conform fanatik.ro.

Gigi Becali a anunțat, după meciul cu Farul, că se va baza în continuare pe Eduard Radaslavescu. Mijlocașul va intra să joace și în duelul cu Universitatea Craiova, însă titularizat va fi Octavian Popescu.

Reclamă

„Radaslavescu? Nu permite regulamentul să-l scot? Eu nu dau milioane de euro ca să fac caritate, să dau mângâiere și să ofer moralitate. Eu dau milioane ca să câștig un campionat, nu ca să nu se supere Radaslavescu. Milă la fotbal? Ce-i aia? Milă e dacă i se rupe cuiva piciorul.

La fotbal trebuie să câștigi campionatul! Dacă trebuie să-l dai afară, îl dai afară! Dacă vezi că dă pasă la adversar din doi metri, îl scoți. În Radaslavescu mai am încredere în el. Dacă l-am schimbat nu înseamnă că nu va mai intra. El o să intre.

Tavi va juca acum, dar Radaslvescu va intra cu siguranță. A jucat prost dar așa a jucat echipa. Nu sunt supărat pe el, e un luptător. Eu nu sunt stăpân pe oameni, doar pe afacerea mea”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cea mai dură reacție, după schimbarea lui Eduard Radaslavescu

Cea mai dură reacție, după schimbarea lui Eduard Radaslavescu din Farul – FCSB, a fost oferită de Dumitru Dragomir. Fostul șef de la LPF a declarat că mijlocașul roș-albaștrilor a fost distrus, după ce a părăsit terenul după doar 28 de minute de joc.

Dumitru Dragomir a declarat că Eduard Radaslavescu cu siguranță a fost extrem de afectat de faptul că Gigi Becali l-a lăsat în teren doar 28 de minute. Fostul șef de la LPF a transmis că mijlocașul s-ar putea chiar lăsa de fotbal, dacă va mai trece printr-un astfel de episod.

Mai mult decât umilit a fost Radaslavescu. A fost distrus! Dacă mai are o întâmplare ca asta e terminat ca fotbalist. Indiferent ce s-ar fi întâmplat nu trebuia scos după 28 de minute. Lasă-l să joace undeva, la Divizia A, Divizia B. Dacă mai stă până în vară tot așa poate să își ia adio de la fotbal”, a declarat Dumitru Dragomir, conform fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și