Închide meniul
EXCLUSIV

Tavi Popescu, apărat de Andrei Cristea! „Va avea momente fantastice și momente în care va lipsi din joc!”. Gigi Becali, arătat cu degetul: „Și sumele astea te afectează!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 iulie 2022, 19:15

Tavi Popescu, apărat de Andrei Cristea! „Va avea momente fantastice și momente în care va lipsi din joc!. Gigi Becali, arătat cu degetul: „Și sumele astea te afectează!

Octavian Popescu, aproape de un transfer de senzaţie la Torino

Octavian Popescu, într-un meci pentru FCSB / Flaviu Buboi

Tavi Popescu a fost apărat de Andrei Cristea, după ce Gigi Becali, dar și alți oameni din fotbal l-au acuzat pe tânărul fotbalist că nu are constanță în joc. „M-a afectat și pe mine”, susține fostul golgheter al Ligii 1, făcând referire la sumele cerute de patronul FCSB pe el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Cristea a fost primul jucător pe care Becali visa să-l vândă cu zeci de milioane de euro.

Tavi Popescu, apărat de Andrei Cristea după ce a fost criticat de Gigi Becali

Cristea a sărit în apărarea lui Tavi Popescu, pe care îl consideră încă un jucător necopt, iar lumea trebuie să aibă răbdare cu el.

”Lumea trebuie să înțeleagă că este un copil de 19 ani și nu va avea mereu constanță. Va avea momente fantastice, dar și momente în care va lipsi din joc. Vine cu timpul, cu experiența, cu meciuri jucate. Toate astea îl vor maturiza”, a spus Andrei Cristea pentru Antena Sport.

Andrei Cristea este de părere că sumele vehiculate de Gigi Becali l-au afectat pe jucător. Același lucru s-a întâmplat și cu el, pe vremea în care era doar un puști. Cristea a eliminat de unul singur Valencia, iar Becali cerea 20 de milioane de euro pe el.

Reclamă

”Și asta cu banii este o discuție. Probabil m-a afectat și pe mine, chiar dacă, în subconștient, nu îți dai seama. Un jucător trebuie să aibă liniște, să fie lăsat în lumea lui, să fie corectat și ”biciuit”.

Nu prea mă simțeam confortabil, simțeam că nici cei din jurul meu nu erau fericiți cu declarațiile respective. Mai mult rău mi-au făcut, decât bine. Nu m-au ajutat foarte mult, dar a trecut”, a mai spus Andrei Cristea.

Gigi Becali s-a enervat pe ”perla” sa după ultimele evoluții ale lui Tavi Popescu.

Reclamă 4 / 0/3

”Pe Tavi cât vrei? 50 de milioane? Nu îți dau nici 50 de lei. Aici nu e accident, oamenii s-au crezut vedete, sunt vedete”, a spus Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Gigi Becali și-a făcut praf vedetele după FCSB – U Cluj 1-1

Gigi Becali și-a făcut praf vedetele după FCSB – U Cluj 1-1. Patronul roș-albaștrilor i-a criticat pe căpitanul Florin Tănase, Darius Olaru și pe Octavian Popescu.

Becali și-a ieșit din minți mai ales că FCSB avea o ofertă pentru Darius Olaru, de cinci milioane de euro. ”Eu dacă vin mâine, nu îţi dau nici 7 euro pe Olaru”, susține latifundiarul.

”Ce să fac, nu mai ştiu nici eu ce să cred. Nu ştiu, fumurile jucătorilor. Nu ai văzut că Tănase e şi patron, şi antrenor. Joacă tu fotbal! Dacă tu nu joci nimic în prima repriză şi apoi dai vina pe alţii. Nu ai jucat tu!

Nu dau nici 7 euro pe el. Eu dacă vin mâine, nu îţi dau nici 7 euro pe Olaru. Pe Tavi cât vrei? 50 de milioane? Nu îți dau nici 50 de lei. Aici nu e accident, oamenii s-au crezut vedete, sunt vedete. Olaru crede că îl aşteaptă jucătorii pe el. Eu spun de meciul ăsta… Tavi Popescu 5 lei, Olaru 7 lei.

Eu aştept să le iasă fumurile din cap. Olaru crede că e Maradona, stă cu mingea la picior. Bă, oamenii îţi fură mingea. Apoi vai capu, vai genunchiul”, a spus Gigi Becali, citat digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Tavi Popescu a fost criticat de Gigi Becali
  • Andrei Cristea a acordat un interviu pentru Antena Sport

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și