Închide meniul

Elias Charalambous, despre cele 3 modificări de la pauză: „Toate schimbările au fost bune”! Ce a vorbit în vestiar cu jucătorii

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 29 februarie 2024, 23:35

Elias Charalambous, despre cele 3 modificări de la pauză: „Toate schimbările au fost bune! Ce a vorbit în vestiar cu jucătorii

Elias Charalambous, despre cele 3 modificări de la pauză: "Toate schimbările au fost bune"

Elias Charalambous, în timpul unei conferinţe de presă/ AntenaSport

Elias Charalambous a vorbit, după FC Voluntari – FCSB 1-2, despre cele 3 modificări de la pauză. Totodată, cipriotul a dezvăluit ce a vorbit în vestiar cu jucătorii FCSB-ului. Intraţi la cabine în dezavantaj, „roş-albaştrii” au reuşit să întoarcă după pauză soarta jocului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a marcat în minutele 48 şi 54 şi a adus victoria echipei antrenate de Elias Charalambous. FCSB a revenit la 10 puncte peste Rapid.

Elias Charalambous, despre cele 3 modificări de la pauză: „Toate schimbările au fost bune”! Ce a vorbit în vestiar cu jucătorii

În primul rând felicitări jucătorilor. Am spus înainte de meci că va fi un meci foarte dificil.

În prima repriză nu am intrat în meci aşa cum trebuia. Nu am început meciul bine, am primit gol.

Am vorbit cu jucătorii la pauză să schimbăm ceva. Au devenit mai agresivi, atitudinea s-a schimbat.

Reclamă

(n.r: despre cele 3 schimbări) V-am spus, în prima repriză a fost vorba despre atitudine. Lipsa de agresivitate a fost principala problemă.

„Toate schimbările au fost bune”

Lucrurile s-au schimbat total în repriza a doua. Am schimbat câteva lucruri. Avem nevoie de astfel de jucători care fac diferenţa.

Trebuie să ne refacem şi ne gândim la următorul joc.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r.: despre Miculescu) S-a descurcat foarte bine, dar toate schimbările au fost bune. Întotdeauna, mulţi dintre jucătorii care intră schimbă jocul.

(n.r: despre eliminarea lui Pintilii) Pinti e o legendă în România, a cerut să fie respectat. Vrem să împărţim această victorie cu Pantea.

Va fi foarte dificil cu Petrolul, ca toate meciurile. Am spus înaintea acestui meci că va fi dificil. Trebuie să fim la nivel maxim pentru a câştiga fiecare meci”, a declarat Elias Charalambous pentru digisport.ro după FC Voluntari – FCSB 1-2.

„Chiar e tare” Florinel Coman l-a lăudat pe Elias Charalambous după FC Voluntari – FCSB. Mesaj pentru rivali: „Călcăm pe cadavre”

Florinel Coman l-a lăudat pe Elias Charalambous, după FC Voluntari – FCSB. Liderul din Liga 1 s-a impus cu 2-1 pe terenul echipei lui Nicolae Dică, după ce a fost condusă cu 1-0.

Voluntari a deschis scorul prin Dumiter, fostul jucător al roş-albaştrilor, în minutul 16. Florinel Coman a salvat situaţia în debutul reprizei secunde, atunci când a marcat o dublă în doar 6 minute.

La finalul meciului de la Voluntari, Florinel Coman a declarat că revenirea se datorează echipei şi l-a lăudat pe Elias Charalambous, pentru tactica schimbată la pauză.

După primele 45 de minute, FCSB i-a introdus pe Radaslavescu, Baba Alhassan şi Miculescu, cei care i-au înlocuit pe Mihai Lixandru, Tavi Popescu şi Luis Phelipe.

Reclamă

Un meci pe care l-am tratat superficial în prima repriză, lipsiţi de curaj”

„Un meci întors de echipă. Un meci pe care l-am tratat superficial în prima repriză, lipsiţi de curaj. Am pierdut mijlocul terenului. În a doua repriză a schimbat tactica şi i-a ieşit, chiar e tare (n.r. de Elias Charalambous).

E o seară perfectă, dar trebuia să ne facem meciul uşor din primele minute. Am ştiut cum să gestionăm, nu am căzut psihic la pauză.

(n.r. cum a fost revederea cu Colţescu) La început grea, după a devenit mai prietenos”, a declarat Florinel Coman, după meciul cu FC Voluntari, la digisport.ro.

Pentru FCSB urmează meciul cu Petrolul Ploieşti, iar Florinel Coman ştie că liderul va avea o misiune grea. Cu toate acestea, el a avut un mesaj clar pentru adversari.

„Un meci greu. Nu am văzut meciul din această seară, dar ştiu că ne va aştepta un meci foarte greu. Visul nostru este să devenim campioni dar trebuie să călcăm pe cadavre”, a mai spus Florinel Coman.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
Vezi toate știrile
Citește și