Închide meniul

Florinel Coman, declaraţie genială după FCSB – FC U Craiova 1-1: „Mi-aş dori să nu alerg deloc şi să dau gol”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 august 2022, 0:59

Florinel Coman, declaraţie genială după FCSB – FC U Craiova 1-1: „Mi-aş dori să nu alerg deloc şi să dau gol

Florinel Coman a nimerit de două ori bara în FCSB - FC U Craiova 1948 1-1

Florinel Coman, în tricoul FCSB / Hepta

  • Florinel Coman, declaraţie genială după FCSB – FC U Craiova 1-1
  • FCSB, fără victorie în Liga 1

Florinel Coman, declaraţie genială după FCSB – FC U Craiova 1-1. Noul căpitan al celor de la FCSB a spus că şi-ar dori să nu alrge de el, dar să marcheze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a fost ghinionistul de serviciu în FCSB – FC U Craiova 1-1. Coman a lovit de două ori bara. Prima dată a făcut-o în prelungirile primei reprize, când a şutat superb de la marginea careului.

Coman a avut şansa să marcheze golul victoriei în prelungirile meciului, însă a trimis în bară. După ce a preluat şi banderola de căpitan, Florinel Coman a spus că aleargă mai mult, dar ar prefera să dea goluri şi să nu alerge deloc. Coman îl aşteaptă şi pe Miculescu la FCSB.

Reclamă

Florinel Coman, declaraţie genială după FCSB – FC U Craiova 1-1

„Suntem dezamăgiţi pentru acest rezultat. O primă repriză foarte grea, au avut posesia. Chiar şi aşa, am avut ocazii. Ne-am creat. Când ai două bare ce poţi să faci? Da, am fost ghinistul de serviciu. Mereu începem slab, dar terminăm foarte bine. Sperăm să nu mai fie ca anii trecuţi. Sperăm să câştigăm în Europa, avem mare victorie. Doar două puncte, s-a schimbat antrenorul, dar trebuie să ne obişnuim cu victoriile. Ne-am creat ocazii din careu. Ne pare rău de suporterii care au venit în număr foarte mare şi îmi pare rău că nu i-am făcut să plece bucuroşi. Trebuie să mergem acolo să obţinem un rezultat pozitiv.

Sunt mai activ, alerg mai mult, m-am uitat şi pe parametri (n.r. – de când e căpitan). Mi-aş dori să nu alerg deloc şi să marchez. Trebuie să dăm din nou de gustul victoriilor. Să vină Miculescu, îl primim cu mare drag”, a spus Florinel Coman, după FCSB – FC U Craiova 1948 1-1.

Reclamă

Joonas Tamm, fericit după primul gol marcat la FCSB: „Mă simt excelent aici!”

Joonas Tamm a marcat primul său gol pentru FCSB în remiza cu FC U Craiova 1948, scor 1-1, din etapa a 3-a a Ligii 1. Fundașul estonian a fost introdus pe teren la pauză și a reușit să înscrie după numai două minute, cu o „torpilă” în vinclu, din interiorul careului.

Tamm a spart „gheața” în tricoul vicecampioanei României la cea de-a 4-a apariție după transferul din această vară.

La finalul meciului de pe Arena Națională, Tamm a dezvăluit că se simte excelent la noua sa echipă.

Reclamă 4 / 0/3

Fundașul estonian a tras un semnal de alarmă pentru colegii săi din zona defensivă, în ceea ce privește marcajul adversarilor. Tamm a fost întrebat și despre presiunea pusă în multe momente de patronul Gigi Becali.

„Mă simt foarte bine. Atmosfera a fost extraordinară. Mă simt excelent la FCSB. Trebuie să mai lucrăm la marcaj în careu. (N.r. – Despre penalty-ul primit de FCU Craiova) A fost o fază dificilă, nu știu dacă a fost penalty sau nu. Am avut o grămadă de ocazii, trebuia să câștigăm.

(N.r. – Despre turul 3 din Conference League) Avem o echipă excelentă și vom încerca să marcăm. (N.r. – Întrebat despre presiunea pusă pe jucători de Gigi Becali) În momentul în care ne-am apucat de fotbal ne-am dorit să ajungem la un club mare și e normal să fie presiune.”, a spus Joonas Tamm, pentru digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”