Închide meniul

Tavi Popescu nu s-a ferit de cuvinte după FCSB – Botoşani 3-2: „Nu avem presiune! M-am bucurat că a pierdut Rapid”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 februarie 2024, 22:34

Tavi Popescu nu s-a ferit de cuvinte după FCSB – Botoşani 3-2: „Nu avem presiune! M-am bucurat că a pierdut Rapid

Tavi Popescu nu s-a ferit de cuvinte după FCSB - Botoşani 3-2

Octavian Popescu, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

Tavi Popescu nu s-a ferit de cuvinte după FCSB – Botoşani 3-2. Octavian Popescu a fost titular în FCSB – FC Botoşani 3-2 şi a reuşit o pasă de gol pentru Florinel Coman. Tavi Popescu a spus că nu există presiune pentru FCSB pentru că are un avans de 10 puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tavi Popescu a fost sincer şi a spus că s-a bucurat pentru înfrângerea Rapidului. Tavi Popescu a fost la un pas să marcheze şi un gol, dar mingea a lovit bara.

Tavi Popescu nu s-a ferit de cuvinte după FCSB – Botoşani 3-2

„A fost un meci dificil şi bine că l-am dus până la capăt. Sincer, veniseră peste noi, dar am reuşit să fructificăm ocaziile pe care le-am avut. (Reporter: După cartonaşul roşu te-a chemat Elias Charalambous, ce ţi-a spus?)Despre joc, despre tactică, nu pot să spun.

A fost un meci reuşit pentru toată lumea, e important că am luat cele 3 puncte, trebuie să o ţinem tot aşa cu victorii pe linie şi trebuie să câştigăm campionatul. Presiune e pe celelalte echipe, nu pe noi. Noi avem 10 puncte avans, nu trebuie să fie presiune pe noi. (Reporter: Te-ai bucurat că s-a încurcat Rapid?) Da

Vedem o luptă strânsă, o să se înjumătăţească punctele. Noi trebuie să câştigăm tot, ăsta e obiectivul nostru.

Reclamă

Încet-încet prind încredere, am avut o bară, am dat o pasă de gol, sper să vină şi golul şi să îmi ajut echipa„, a declarat Octavian Popescu pentru digisport.ro.

FCSB – FC Botoşani 3-2. Victorie uriaşă pentru echipa lui Charalambous

Bucureştenii au deschis scorul în  minutul 7, prin Florinel Coman, dar gazdele s-au văzut în inferioritate numerică din minutul 18, când  Nana Antwi a fost eliminat cu roşu direct. Chiar şi cu un om în minus, FCSB a avut o bară, prin Octavian Popescu, în minutul 25 şi la pauză a fost 1-0 pentru gazde. Imediat după startul reprizei secunde moldovenii au înscris prin Margiotta, arbitrul Cătălin Buşi a anulat golul, dar l-a acordat după intervenţia VAR şi a fost 1-1 din minutul 48.

Juan Kaprof a primit şi el cartonaş roşu, în minutul 57, restabilind egalitatea numerică pe teren. FCSB a pus presiune şi Dawa a înscris cu capul, în minutul 71, gol care a avut nevoie de validarea VAR. Florinel Coman a înscris din nou în minutul 76 , a făcut 3-1 şi a ajuns la 12 goluri înscrise. Însă Olaru a fost eliminat în minutul 86, după consultarea VAR, iar Ofosu a reuşit să reducă din diferenţă în minutul 90+4.

Reclamă 4 / 0/3

S-a încheiat 3-2 pentru FCSB, care a ajuns la 58 de puncte şi este lider în Superligă, cu zece puncte în faţa echipelor de pe locurile 2 şi 3. FC Botoşani e pe ultimul loc, cu 20 de puncte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și