Închide meniul

Tavi Popescu, suspendat la următorul meci! Puștiul FCSB-ului a luat galben după ce a fost schimbat și s-a dus să salute suporterii

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 6 februarie 2023, 0:02

Tavi Popescu, suspendat la următorul meci! Puștiul FCSB-ului a luat galben după ce a fost schimbat și s-a dus să salute suporterii

Tavi Popescu va rata următorul meci, cu FC Voluntari

Tavi Popescu va rata următorul meci, cu FC Voluntari / Captură Orangesport

Tavi Popescu va fi suspendat la următorul meci, pentru cumul de cartonașe galbene! Puștiul FCSB-ului a luat galben după ce a fost schimbat și s-a dus să salute suporterii roș-albaștri care au făcut deplasarea în Gruia. Popescu a fost avertizat de Sebastian Colțescu în afara terenului, iar mijlocașul de 20 de ani i-a cerut socoteală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tavi Popescu și-a ieșit din minți după ce a primit cartonaș galben în momentele de final ale derby-ului CFR Cluj – FCSB 0-1. Tavi a fost schimbat în minutul 90+3 cu Billel Omrani, la scurt timp după ce a pasat decisiv la golul lui Malcom Edjouma.

Tavi Popescu, suspendat la următorul meci! Puștiul FCSB-ului a luat galben după ce a fost schimbat și s-a dus să salute suporterii

Este cel de-al 6-lea assist expediat de Tavi Popescu în actualul sezon din Liga 1. Mijlocașul de 20 de ani a marcat și două goluri pentru FCSB.

Tavi Popescu a fost schimbat în minutul 90+3 al derby-ului din Gruia. Puștiul vicecampioanei n-a ieșit pe la jumătatea terenului și a preferat să părăsească suprafața de joc prin zona unde se aflau suporterii FCSB-ului.

Mijlocașul roș-albaștrilor s-a dus să-și salute fanii în drum spre banca de rezerve, iar acest lucru l-a nemulțumit pe Sebastian Colțescu. Arbitrul central i-a arătat cartonașul galben.

Reclamă

În urma avertismentului primit în Gruia, Tavi Popescu va fi suspendat la meciul următor din campionat, cu FC Voluntari, de pe 12 februarie. Mijlocașul de 20 de ani a încasat al 4-lea galben în actualul sezon și va rata partida cu ilfovenii, din etapa a 25-a.

Popescu s-a enervat teribil după ce a primit cartonaș galben și i-a cerut socoteală lui Colțescu. „Perla” FCSB-ului a strigat către central, gesticulând nervos. Sebastian Colțescu și-a menținut decizia și i-a transmis lui Tavi Popescu să meargă mai repede spre banca echipei sale.

În urma victoriei din Gruia, FCSB a acumulat 44 de puncte. Echipa lui Mihai Pintilii și Leo Strizu se află pe locul 4 în Liga 1, la 6 puncte în spatele liderului CFR Cluj, după 24 de etape.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Pintilii jubilează după CFR Cluj – FCSB 0-1: „Am venit să luăm cele 3 puncte!”

Mihai Pintilii jubilează după meciul CFR Cluj – FCSB 0-1, din etapa a 24-a din Liga 1. Delegatul roș-albaștrilor, care conduce antrenamentele echipei, a venit din nou la flash-interviu și și-a lăudat elevii pentru prestația din Gruia.

Pintilii consideră că victoria este meritată, împotriva unei echipe care „se apără foarte bine”. Malcom Edjouma a marcat golul victoriei pentru FCSB în minutul 88, după o pasă oferită de Tavi Popescu.

Mihai Pintilii a fost întrebat despre faptul că FCSB n-a efectuat nicio schimbare la pauza derby-ului cu CFR Cluj, deși această strategie este folosită meci de meci la clubul lui Gigi Becali.

Delegatul vicecampioanei este de părere că lupta pentru titlu, din play-off, va fi acerbă.

„Normal, CFR e o echipă care se apără foarte bine, am avut și în prima repriză ocazii foarte mari. Am venit să luăm cele 3 puncte, le-am luat, urmează un alt meci greu cu Voluntari, vom lua fiecare meci în parte în continuare. Veneam după meciul pierdut acasă cu Farul și era normal să ne gândim doar la victorie pentru că conta în lupta pentru titlu.

(N.r. – Despre lipsa de schimbări de la pauză) Vor mai fi meciuri când se va schimba la pauză. Acum echipa a jucat bine, băieții au demonstrat și ei merită cel mai mult felicitări pentru acest joc. Am avut posesia și merită felicitări pentru tot ce fac.

Și dacă pierdeam sau făceam egal în această seară, în play-off se va decide (n.r. – titlul). Cele 6 echipe care vor intra în play-off, vor intra cu șanse egale”, a spus Mihai Pintilii, după CFR Cluj – FCSB 0-1, potrivit digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Tavi Popescu, suspendat la următorul meci
  • Puștiul FCSB-ului a luat galben după ce a fost schimbat și s-a dus să salute suporterii

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” Vezi toate știrile
Citește și