Închide meniul

„Te-ai mai întoarce la Dinamo?” Răspunsul dat imediat de Mircea Rednic: „Toţi au fost împotriva mea!”

Viviana Moraru Publicat: 7 noiembrie 2023, 11:56

Reclamă
„Te-ai mai întoarce la Dinamo? Răspunsul dat imediat de Mircea Rednic: „Toţi au fost împotriva mea!

Mircea Rednic a analizat naţionala României în presa din Belgia

Mircea Rednic, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

„Te-ai mai întoarce la Dinamo” a fost întrebarea la care Mircea Rednic a răspuns imediat. Deşi s-a plâns de modul în care a fost îndepărtat de la trupa din Ştefan cel Mare, „Puriul” a declarat că s-ar întoarce cu drag mereu pe banca „câinilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UTA a învins-o dramatic pe Dinamo, în ultima etapă de Liga 1. Trupa lui Mircea Rednic s-a impus, după ce a transformat un penalty în prelungiri.

„Te-ai mai întoarce la Dinamo?” Răspunsul dat imediat de Mircea Rednic

Mircea Rednic a declarat că toţi cei care se aflau în conducerea lui Dinamo, înainte ca echipa să retrogradeze, au fost împotriva sa. Acesta a declarat că a aflat din presă faptul că a fost demis de pe banca „câinilor”.

Mai mult decât atât, Rednic l-a atacat pe administratorul special al lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, despre care susţine că vorbeşte mult prea mult.

Despre o posibilă revenire la Dinamo, acesta a declarat că este dispus să se întoarcă în Ştefan cel Mare, deşi a fost demis cu scandal în urmă cu doi ani.

Reclamă
Reclamă

„Cei care au fost acolo nu şi-au respectat cuvântul. Am avut o înţelegere când am preluat Dinamo. Zăvăleanu, Mureşan, Elias Bucurică, toţi au fost împotriva mea, m-au dat la o parte. Ce au făcut, au schimbat 14 jucători şi au retrogradat.

A fost urât, nici nu am vrut să preiau echipa, voiam din iarnă. Domnul Badea m-a rugat să preiau echipa, l-am şi acuzat la un moment dat, dar m-au înlăturat peste capul lui. El chiar a ajutat clubul, o parte din salariul meu el a preluat-o.

Ce trebuia să iau, am închiriat maşini pentru jucătorii străini. Am plătit comisioanele, asta am vrut eu să fac, erau probleme. Ne-au oprit curentul, nu era plătit, au fost momente grele. Dacă nu erau suporterii, era groasă!

Reclamă

Dacă rămânean, sunt convins…aşa cum am salvat şi UTA, Dinamo nu retrograda. Nu ştiu ce interese au avut. Cei care m-au dat afară, au dispărut în momentele grele. Administratorul judiciar, Zăvăleanu, apare foarte mult, e băgat în seamă. Pe Whats App am primit înştiinţare că sunt demis.

(N.r. Te-ai mai întoarce la Dinamo) Dinamo rămâne Dinamo pentru mine. M-aş întoarce cu mare drag, nu am cum să nu mă întorc. Am vrut să mă implic financiar. Badea deţine palmaresul, după 2003, siglă, culori. A zis că nu e momentul”, a declarat Mircea Rednic, conform fanatik.ro.

Mircea Rednic, nimicitor la adresa dinamoviştilor

Mircea Rednic a avut un discurs nimicitor la adresa dinamoviştilor şi, în special, la adresa fostei conduceri. Rednic nu a uitat că a fost îndepărtat şi că echipa a retrogradat după aceea. Mai mult, actualul antrenor al arădenilor e convins că dacă rămânea la Dinamo, echipa nu mai retrograda în Liga 2.

Nu mi-aş fi dorit scenariul acesta, dar mă bucur că am reuşit să câştigăm acest meci. Am părăsit locul de baraj, ne învârteam pe lângă el. Nu pot decât să îmi felicit jucătorii. Dinamo a jucat bine tactic, au avut contraatacuri puternice şi puteam să pierdem la faza cu Ghezali. Aveam mare nevoie de această victorie, sunt un antrenor fericit. Nici nu m-am uitat la penalty, m-am uitat la colaboratorii mei şi când am văzut că s-au bucurat m-am descătuşat şi eu. Freitas mi-a multumit după meci şi progresează. Micovschi e un băiat bun. Schimbările mi-au reuşit. Le-am zis la jucători ca să visăm. Şi suporterii visează, acum vor visa mult mai mult. Ne-am dorit mult aceste 3 puncte. Ca joc nu arată. Poate să aibă mai multă încredere.

E greu că nici suporterii nu mai au răbdare, e greu şi ca antrenor să le ridici moralul. Le doresc să îşi revină cât mai repede. Să nu uităm că Burcă a venit într-o situaţie delicată, nu venea oricine. Nu e vina lui că cei din conducere nu şi-au dat seama că altul e nivelul în Liga 1. Am fost la Dinamo, m-au dat deoparte. Nu am cum să uit. A fost o înţelegere între mine şi cei care ua fost în conducere. Au preferat să mă dea deoparte şi au retrogradat. Dacă rămâneam ei nu retrogradau. Poate şi-au dorit retrogradarea! Să le fie de bine”, a spus Mircea Rednic la digisport.ro.

Reclamă

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:16

Dezastru pentru Manchester City! Echipa antrenată de Pep Guardiola riscă excluderea din 5 competiţii majore!

18:04

Când revine pe teren Alexandru Cicâldău! Ultimele veşti despre starul oltenilor, înainte de U Cluj – Universitatea Craiova

17:58

Îndemn incredibil pentru fanii SSU Poli Timișoara: „Să nu mai dea banii la site-urile pentru adulţi”

17:33

Max Verstappen a dezvăluit planul de la Red Bull, înainte de Marele Premiu din Singapore: „Nu mă aştept să fie simplu!”

17:27

„E mai mult de cantitate decât de calitate!” Verdict ferm despre unul din jucătorii preferaţi ai lui Gigi Becali de la FCSB

17:20

Iosif Rotariu, noi critici pentru Gigi Becali după ce a semnat cu Farul: „Putea să aibă răbdare”

1 VIDEOShanghai Port – Johor 2-2, în Liga Campionilor Asiei. A fost show total în meciul care a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY! 2 FotoGestul uriaş făcut de FCSB la înmormântarea lui Gigi Mulţescu are în spate un detaliu mai puţin cunoscut 3 FotoLovitură pentru Ilie Năstase după recalcularea pensiilor! Ce s-a întâmplat cu pensia fostului lider mondial: „Atât merit” 4 FotoSezon terminat pentru Svitolina! Tenismena ucraineană a fost operată 5 FotoAdrian Şut, mesaj emoţionant pentru soţia lui: „Îţi mulţumesc pentru tot!”. Bianca a reacţionat imediat 6 Manchester City – Inter 0-0, meciul serii din Liga Campionilor. Victorii pentru PSG şi Borussia Dortmund
Citește și