Închide meniul

„Te-au lucrat jucătorii?” Adrian Mutu a dat răspunsul direct, după Rapid – CFR Cluj 1-4: „M-am simțit trădat!”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 6 aprilie 2024, 23:09

Te-au lucrat jucătorii?” Adrian Mutu a dat răspunsul direct, după Rapid – CFR Cluj 1-4: M-am simțit trădat!”

„Te-au lucrat jucătorii?” Adrian Mutu a dat răspunsul direct, după Rapid - CFR Cluj 4-1

Adrian Mutu / Profimedia

Adrian Mutu a fost întrebat dacă jucătorii de la CFR Cluj „l-au lucrat”, iar acesta a dat răspunsul direct după victoria „feroviarilor” cu Rapid, scor 4-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mutu a plecat din Gruia după umilința din Cupa României, scor 0-4. „Briliantul” a spus și acum că nu a putut trece peste partida cu Corvinul Hunedoara și că acesta este motivul principal pentru care a plecat de la echipă.

„Te-au lucrat jucătorii?” Adrian Mutu a dat răspunsul direct, după Rapid – CFR Cluj 4-1

„Briliantul” a spus că nu este șocat de faptul că CFR a „distrus-o” pe Rapid în Giulești, cu scorul de 4-1.

Adrian Mutu a vorbit și despre subiectul plecării sale din Gruia și a dezvăluit că s-a simțit trădat la partida de la Hunedoara, din Cupa României.

„Nu sunt șocat, ăsta este fotbalul! Unele lucruri nu le poți explica. Cu atât mai mult mi s-a întărit decizia, că eu n-am putut trece peste meciul din Cupă. Nu știu ce s-a întâmplat. Problema nu e ce s-a întâmplat pe Giulești, ci ce s-a întâmplat la Hunedoara.

Reclamă

CFR a avut o prestație solidă, dar și Rapid a avut o prestație slabă. În campionat am fost mulțumit de echipă. În 10 etape, în campionat, eram pe primul loc aproape la toate capitolele. M-a surprins într-un mod neplăcut că n-am înțeles ce s-a întâmplat cu echipa la Hunedoara. Eu n-am putut trece peste acel rezultat din Cupă.

Nu cred că m-au lucrat jucătorii. Nu m-am gândit la asta, că nu este în mentalitatea mea. Noi am avut evoluții bune în play-off contra Craiovei și a lui Sepsi. După meciul din Cupă îmi era foarte greu să mă văd cu jucătorii. M-am simțit trădat la acel meci de la Hunedoara.”, a spus Adrian Mutu, la fanatik.ro.

Ciprian Deac i-a dedicat lui Adrian Mutu victoria cu Rapid!

Ciprian Deac i-a dedicat lui Adrian Mutu victoria cu Rapid! Jucătorul în vârstă de 38 de ani regretă plecarea lui Mutu şi a lui Balaj de la echipă.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost o săptămână foarte grea. V-am spus şi la conferinţa de dinaintea meciului că nu ştim ce s-a întâmplat cu noi.

Ne-a fost o ruşine foarte mare, ne-am adunat, am vorbit să avem o reacţie.

Ştiam că suntem o echipă de valoare, că putem câştiga aici.

A fost o victorie muncită, ne bucurăm pentru Ovi şi domnul Dican, care au venit alături de noi cu sufletul.

Vrem să dedicăm această victorie şi staff-ului care a plecat, în special lui Adi Mutu, care a făcut o treabă foarte bună din punctul meu de vedere.

Ne pare rău şi pentru domnul preşedinte, care a plecat. Trebuia să suferim noi, au suferit ei”, a spus Ciprian Deac, la digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și