Închide meniul

„Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu

Viviana Moraru Publicat: 16 aprilie 2024, 18:25

Reclamă
„Nu are rost să vorbim de felicitări! Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu

Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu

Mihai Pintilii, pe banca FCSB-ului/ Hepta

Mihai Pintilii a oferit o reacţie clară, după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu, după victoria cu CFR Cluj, din ultima etapă a play-off-ului. Oficialul roş-albaştrilor a declarat că până când nu se va decide matematic campioana din acest sezon, nu vrea să vorbească despre titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a mai făcut un pas spre primul titlu, după o pauză de nouă ani. Roş-albaştrii au învins-o cu 1-0 pe CFR Cluj, în etapa precedentă, iar în următoarea rundă vor primi vizit celor de la Rapid.

Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu

Mihai Pintilii a fost întrebat despre titlul pe care FCSB este foarte aproape să-l câştige, în acest sezon. Delegatul roş-albaştrilor a transmis clar că nu vrea să audă de felicitări, până când nu se va decide totul matematic.

Prezent la turneul de tenis organizat de Ion Ţiriac la Bucureşti, Pintilii a transmis că FCSB mai are puţin de aşteptat până când se va încununa campioană.

„Până nu suntem campioni matematic, nu are rost să vorbim despre felicitări. Mai avem puțin, așa că mai trebuie să așteptăm”, a declarat Mihai Pintilii.

Reclamă

FCSB poate deveni campioană matematic în etapa viitoare, în derby-ul cu Rapid. Roş-albaştrii au nevoie de victorie şi de asemenea, au nevoie ca CFR Cluj şi Universitatea Craiova să nu-şi câştige partidele. Dacă aceste lucruri se vor întâmpla, atunci echipa lui Gigi Becali se va încununa campioana acestui sezon de Liga 1.

Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului

Mihai Stoica a anunţat ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului în Liga 1. Roş-albaştrii s-au distanţat la 13 puncte de rivale şi pot primi trofeul chiar de etapa viitoare.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB-ului a dezvăluit că Edi Iordănescu va fi prima persoană cu care se va sfătui. Starurile lui Elias Charalambous, care sunt pe lista selecţionerului pentru turneul final, ar putea intra direct în vacanţă.

Reclamă 4 / 0/3

”În eventualitatea în care vom câştiga mai devreme titlul, primul apel pe care îl voi lansa va fi la Edi ca să-l întreb cum vrea el să facă cu jucătorii care sunt susceptibili de a fi selecţionaţi pentru turneul final şi aia vom face.

Nu vom face absolut nimic fără să discutăm cu selecţionerul. Ce spune el, aia vom face. Vrem noi aşa, pentru că este echipa naţională. Avem o totală deschidere, aşa mi se pare normal”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor Vezi toate știrile
Citește și