Închide meniul

„Te mai gândeşti la echipa naţională?” Dan Nistor, răspuns sincer, după un gol şi o pasă de gol în U Cluj – FC Botoşani 3-0

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 15 martie 2024, 20:10

„Te mai gândeşti la echipa naţională? Dan Nistor, răspuns sincer, după un gol şi o pasă de gol în U Cluj – FC Botoşani 3-0

Dan Nistor, răspuns sincer, după un gol şi o pasă de gol în U Cluj - FC Botoşani 3-0

Dan Nistor, în timpul unui meci / Profimedia

Dan Nistor a oferit un răspuns sincer, după un gol şi o pasă de gol în U Cluj – FC Botoşani 3-0. „Şepcile roşii” au debutat cu dreptul în primul meci din play-out, iar mijlocaşul de 35 de ani a ieşit din nou la rampă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău a trecut peste dezamăgirea cu FC Voluntari, când a făcut egal şi a ratat calificarea în play-off, şi s-a impus cu 3-0 în faţa ultimei clasate, FC Botoşani.

„Te mai gândeşti la echipa naţională?” Dan Nistor, răspuns sincer, după un gol şi o pasă de gol în U Cluj – FC Botoşani 3-0

La primul meci după egalul de la Voluntari, Dan Nistor a contribuit la două dintre cele trei goluri ale „şepcilor roşii”. În minutul 15, el a deschis scorul dintr-un penalty, după care i-a pasat decisiv lui Roguljic, în minutul 76. La final, mijlocaşul de 35 de ani a fost întrebat dacă se mai gândeşte la o convocare la echipa naţională, în condiţiile în care mai este puţin până la EURO 2024:

„A fost destul de greu după meciul cu Voluntari. Şi pentru Mister a fost greu. A făcut şedinţe în fiecare zi, a încercat să ne motiveze. Dar nu avem ce face, suntem fotbalişti profesionişti.

Ştiam foarte bine jocul celor de la Botoşani, practic i-am aşteptat. Am avut 1-0 şi ei au trebuit să iasă la joc. Obiectivul este locul 7, meciul de baraj pentru Conference League şi, de ce nu, finala Cupei României.

Reclamă

(n.r. Te mai gândeşti la echipa naţională?) Eu nu sunt în măsură să vorbesc despre acest lucru. Eu îmi fac treaba aici şi îi las pe alţii să vorbească. Orice fotbalist se gândeşte la echipa naţională”, a declarat Dan Nistor, la digisport.ro.

Dan Nistor a debutat în noiembrie 2012 la echipa naţională a României, într-un meci amical cu Belgia. De atunci, el a prins 7 selecţii la naţională. România va juca două meciuri amicale în luna martie, cu Irlanda de Nord şi Columbia. Întâlnirea cu sud-americanii de pe stadionul lui Atletico Madrid va avea loc pe 26 martie, de la ora 21:30, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

U Cluj – FC Botoşani 3-0

Echipa U Cluj a învins vineri, pe teren propriu, scor 3-0, formaţia FC Botoşani, în primul meci al play-out-ului Superligii, potrivit news.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Clujenii au deschis scorul din penalti, prin Dan Nistor, în minutul 15. Intrat în minutul 63, Ante Roguljic a rezolvat meciul cu două goluri. Mai întâi a înscris pentru 2-0 în minutul 77, iar la ultima fază a meciului, în minutul 90+7, a stabilit rezultatul final, 3-0 pentru U Cluj.

U CLUJ: Gertmonas – Oancea, Masoero, Thalisson, Roger – Silaghi (A. Rus 78), G. Simion (Ăiţian 83), Fossati (Doukoure 46), V. Gheorghe (Roguljic 63) – Nistor, D. Popa (Anselmo 83). ANTRENOR: Ioan Ovidiu Sabău

FC BOTOŞANI: Ducan – R. Benzar, Miron, Celea, Creţ (Mouaddib 59) – I. Filip, Dican, A. Ferreira (Margiotta 59) – Ed. Florescu (Mitrov 59), E. Lopez (Fulop 59), Kaprof (Şeroni 80). ANTRENOR Bogdan Andone

Cartonaşe galbene: Thalisson 30/ Mitrov 76

Arbitr: Andrei Moroiţă – Ionel Dumitru, Stelian Slabu – Cristian Moldoveanu

Arbitri VAR: Bogdan Dumitrache – Ferencs Tunyogi

Observator: Marcel Savaniu

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și