Închide meniul

Ioan Ovidiu Sabău s-a prăbușit după ce U Cluj a ratat calificarea în playoff: „Îmi reproșez foarte multe! O perioadă grea”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 8 martie 2024, 23:09

Ioan Ovidiu Sabău s-a prăbușit după ce U Cluj a ratat calificarea în playoff: Îmi reproșez foarte multe! O perioadă grea”

Ioan Ovidiu Sabău s-a prăbușit după ce U Cluj a ratat calificarea în playoff

Ioan Ovidiu Sabău / Profimedia

Ioan Ovidiu Sabău s-a prăbușit după ce U Cluj a ratat calificarea în playoff. Tehnicianul „șepcilor roșii” a vorbit despre situația de la echipă, după ultima etapă a sezonului regular.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru a se califica în playoff, U Cluj avea nevoie de o victorie în fața lui Voluntari, sau de rezultate favorabile în alte partide. Totuși, după 0-0 cu echipa lui Nicolae Dică, clujenii au ratat prezența în primele 6 formații ale campionatulu intern.

Ioan Ovidiu Sabău s-a prăbușit după ce U Cluj a ratat calificarea în playoff

Antrenorul „șepcilor roșii” a spus că acest eșec este greu de digerat și a dezvăluit că echipa sa își punea mari speranțe în partida cu FC Voluntari.

Ioan Ovidiu Sabău a mai spus că își reproșează multe lucruri, printre acesta fiind faptul că echipa sa nu a arătat maturitatea necesară la duelul cu ilfovenii lui Nicolae Dică.

„Avem o perioadă grea, nu e uşor de digerat o asemenea situaţie, ne-am pus mari speranţe în acest joc şi îţi trebuie altceva să câştigi un asemenea joc, ai nevoie de tupeu, obrăznicie în sensul bun al cuvântului. Nu trebuie să aştepţi că dai gol, că greşeşte adversarul, dar suntem aici împreună, am realizat şi lucruri frumoase.

Reclamă

Sunt oameni alături de noi care ne apreciază, dar la Cluj sunt oameni supăraţi, amărâţi şi asta mă interesează. Când trebuie să joci un meci decisiv se pare că nu suntem atât de maturi. Îţi trebuie experienţă mai mare, dar ne trebuie echipă pentru play-off, mai avem de muncit mult.

E al doilea an de Liga 1, dar la ce jucători avem am fi putut arăta mai bine. Nu trebuie să ajungem în situaţia asta, că puteam acumula puncte dinainte cu FCSB, Sepsi, dar azi ne trebuia mai mult curaj, tupeu şi ne-a lipsit insipiraţia la cele două ocazii. Aveam nevoie de altă atitudine pentru calificarea în play-off, dar noi am fost moi.

Îmi reproşez foarte multe, că nu trebuia să ajungem aici. După cantonamentul din Antalya ne-am antrenat pe sintetic şi acolo am pierdut multe puncte. Au venit acele jocuri în care am pierdut, jocuri modeste, iar cu acele puncte poate eram în play-off şi nu mai depindeam de ultimul joc”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, la orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Alex Chipciu nu s-a ferit de cuvinte după ce U Cluj a ratat calificarea în playoff

Jucătorul echipei pregătite de Ioan Ovidiu Sabău s-a plâns de faptul că FC Voluntari a făcut meciul dificil, având în vedere că, în opinia sa, ilfovenii lui Dică nu au jucat la victorie.

Totodată, Alex Chipciu a menționat faptul că toți jucătorii legitimați la U Cluj sunt dezamăgiți pentru că nu au intrat în play-off. De asemenea, a anunțat și obiectivul echipei sale.

„Ei au jucat 5-4-1, nu ne-am așteptat, credeam că vor puncte, nu să facă egal. Am avut ocazii, cred că acolo s-a jucat meciul. Petrolul egalase și ea, era nebunie.

Am întâlnit un adversar care nu și-a dorit nimic. E greu să le pui probleme. Trebuia să intrăm mai mult între linii. Acum e tardiv, să cauți vinovatul.

Mergem la următoarele meciuri, mai avem Cupa. Vrem să jucăm barajul pentru Europa. Vom vedea.

Dacă ne uităm la bugete nu e neapărat ceva ratat. Sepsi dă salarii mult mai mari decât aici. Obiectivul de la începutul sezonului era locurile 7-9.

Nu am avut ședință în vestiar. Am spus toți ce am simțit, și mister la fel. E nemulțumire, toată lumea e dărâmată. Ce să mai faci acum. Nu poți să spui că e vina cuiva. Pe viitor vom fi mai buni decât am fost azi”, a spus Alex Chipciu, la digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și