Închide meniul
Video

„Te strigă lumea Hagi acum?” Alexandru Ioniţă, reacţie savuroasă după golul fabulos marcat în Rapid – TE Kecskemeti 3-1

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 ianuarie 2023, 14:40

Alexandru Ioniţă a marcat un gol fabulos pentru Rapid

Captură Antena Sport

Alexandru Ioniţă, reacţie savuroasă după golul fabulos marcat. Alexandru Ioniţă a marcat un gol fabulos în amicalul câştigat de Rapid în faţa celor de la TE Kecskemeti, scor 3-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Ioniţă a reuşit o execuţie de efect ce a semănat cu cele pe care le reuşeau Hagi şi antrenorul său de la Rapid, Adrian Mutu.

Alexandru Ioniţă, reacţie savuroasă după golul fabulos marcat

Alexandru Ioniţă a oferit un răspuns savuros în momentul în care a fost întrebat dacă îl strigă colegii Hagi. „Eiii, nu„, a fost reacţia imediată a lui Alexandru Ioniţă.

Jucătorul Rapidului nu s-a putut compara nici cu Adrian Mutu în ceea ce priveşte execuţiile de clasă.

Nu ne comparăm cu Adi Mutu, are execuţii mai bune chiar şi la această vârstă. Sper să îl copiem îndeajuns în meciurile oficiale. Nu cred că pot să prind top 3 la Rapid„, a mai spus Alexandru Ioniţă.

Reclamă

Ioniţă vrea să bată cu Rapid la titlu în acest sezon şi promite că va avea evoluţii mai bune în perioada imediat următoare.

Au fost antrenamente plăcute, majoritatea sunt făcute cu mingea, are un stil modern. Mie îmi place foarte mult. Sperăm să rămânem sănătoşi şi să începem campionatul cu dreptul. Pot urca tot mai mult, dar după toate prostiile pe care le-am făcut acum chiar sunt bine. Mai am nevoie să ajung la cea mai bună variantă. Cu siguranţă voi fi cea ma bună variantă şi sunt pe drumul cel bun.

Mai am un pas de făcut ca să ajung la echipa naţională, adică să fiu constant. Avema toate condiţiile necesare, avem cea mai frumoasă galerie, avem stabilitate financiară şi sper să ne batem la campionat. Suntem acolo sus, dar trebuie să o luăm pas cu pas. Mister ne oferă libertatea în ultimii 30 de metri şi ne spune să tragem mai mult la poartă„, a mai spus Alexandru Ioniţă.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu și-a făcut planurile la Rapid, înainte de reluarea Ligii 1

Adrian Mutu și-a făcut planurile la Rapid, înainte de reluarea sezonului în Liga 1. Tehnicianul giuleștenilor este mândru de rezultatele înregistrate în prima parte a stagiunii, însă mai așteaptă întăriri în această pauză competițională.

Rapid e în grafic acum. Bineînțeles că vrem mai mult, îmi doresc ca jucătorii să conștientizeze că joacă într-o echipă mare. La un club care are pretenții, cu suporteri exigenți. Atunci când realizează acest lucru, evident că sunt forțați să dea mai mult și obțin mai mult.

Suntem, cred eu, pe un drum bun, am trecut la un nivel superior față de ce eram. Lucrurile trebuie făcute bine, cu calm. Avem nevoie de o bază solidă pentru a ridica ceva frumos.

Nu multe. Sigur, am nevoie de jucători. Clubul știe ceea ce gândesc eu. Împreună am decis să mai aducem jucători. Aștept, sper să vină cât mai repede”, a declarat Adrian Mutu, pentru gsp.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor Vezi toate știrile
Citește și