Închide meniul

„Te vei uita la FCSB – Rapid?” Dan Petrescu, răspuns genial. Cum i-a distrus visul lui Gigi Becali: „Nu cred că acum putem!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 noiembrie 2022, 18:14

Reclamă
„Te vei uita la FCSB – Rapid? Dan Petrescu, răspuns genial. Cum i-a distrus visul lui Gigi Becali: „Nu cred că acum putem!

Dan Petrescu, mesaj genial înainte de FCSB - Rapid

Dan Petrescu, în timpul unui meci / Profimedia

Dan Petrescu, mesaj genial înainte de FCSB – Rapid. Antrenorul campioanei spune că nu crede că se va uita la derby-ul dintre FCSB şi Rapid şi că va sta cu ochii pe marele meci al Italiei dintre Juventus şi Inter Milano.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu îi mai dă şi o veste proastă lui Gigi Becali. Antrenorul campioanei nu crede că România poate avea echipă în grupele Champions League, dar şi în cele din Europa League.

Dan Petrescu, mesaj genial înainte de FCSB – Rapid

Gigi Becali a anunţat că îşi doreşte ca echipa sa să mai ajungă în grupele Champions League pentru a încasa zeci de milioade de euro.

Nu ştiu dacă o să mă uit la mec, să vedem (n.r. – dacă se uită la FCSB – Rapid). Cred că o să mă uit la Juve-Inter. Nu că am ceva, dar nu prea mă uit la meciurile din România. Eu nu cred că noi avem acuma o echipă care poate să ajungă în grupele Champions League sau în grupele Europa League. Dacă am putea în grupele Europa League deja ar fi un succes„, a spus Dan Petrescu.

Dan Petrescu s-a descătuşat şi vrea trofeul Conference League

Dan Petrescu s-a descătuşat după calificarea în „primăvara” europeană şi vrea trofeul Conference League. Antrenorul lui CFR Cluj a declarat, după victoria cu Ballkani, scor 1-0, că îşi doreşte să joace finala competiţiei. „Bursucul” a fost euforic la conferinţa de presă. A ajutat-o pe campioana României să obţină accederea în play-off-ul Conference League.

Reclamă
Reclamă 4

CFR Cluj a obţinut 10 puncte grupa G. A avut 3 victorii, o remiză şi două înfrângeri. Sivasspor a terminat pe primul loc.

Acum o să încerc să mergem cât mai departe în această competiţie, 100%. Indiferent ce adversari vor veni, sunt convins că sunt adversari de top. Dar dacă tot am ajuns acolo, trebuie să încercăm să ajungem cât mai departe. Exact cum am făcut cu Sevilla, când am pierdut doar din cauza golului din deplasare.

Sper să ajungem în finală sau în semifinale. Orice este posibil acum, mai ales că s-a format un grup bun, sper să facem rezultate. Dar Europa gata, o lăsăm, trebuie să ne concentrăm la campionat şi la Cupă.

Reclamă

De ce să nu încercăm? Noi vom încerca să ajungem cât mai sus. Dacă cu Sevilla am jucat de la egal la egal şi după au câştigat Europa League… nu vrem să ne facem de râs, dar sper să nu cădem cu nu ştiu cine. Măcar să avem o şansă”, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Ce adversari poate avea CFR Cluj în play-off-ul Conference League

CFR Cluj şi-a asigurat astfel biletele pentru faza următoare a UEFA Conference League. Deţinătoarea ultimelor cinci titluri din România se va duela cu o echipă care a terminat pe poziţia a treia în grupele Europa League.

Astfel, gruparea din Gruia poate da peste Lazio în play-off. Echipa lui Radu Ştefan a făcut parte dintr-o grupă incredibilă, în care toate echipele au avut 8 puncte. Feyenoord şi Midtjylland au rămas în Europa League, în timp ce italienii au „retrogradat” în Conference League.

La tragerea la sorţi, CFR Cluj poate da şi peste Sheriff Tiraspol. Moldovenii au fost pe locul trei într-o grupă în care Real Sociedad şi Manchester United au adunat 15 puncte. Anul trecut, Sheriff a reuşit una dintre cele mai mari surprize din istorie şi a învins-o pe Real Madrid în Champions League.

După primele meciuri ale serii din Europa League, pe locurile 3 în grupele G şi H au încheiat Qarabag, respectiv Trabzonspor. Ambele pot ajunge să se dueleze cu jucătorii lui Dan Petrescu.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:31

Aurelian Chiţu a semnat cu Hermannstadt

12:15

Franţa – Belgia LIVE TEXT (19:00). Duel de foc pentru sferturile EURO 2024. Echipele probabile

12:01

„Jackie” Ionescu a murit la 88 de ani

11:42

Sorana Cîrstea şi Ana Bogdan au coborât în clasamentul WTA! Cum arată ierarhia feminină înainte de Wimbledon 2024

11:13

„E o ruşine!” Lando Norris continuă tirada la adresa lui Max Verstappen, după MP al Austriei: „M-am luptat corect şi cu respect”

10:51

Simone Biles s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și