Închide meniul

Tensiuni în conducerea clubului Dinamo! Vlad Iacob, despre relaţia cu Eugen Voicu şi Andrei Nicolescu: „Probabil i-am deranjat”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 10 iulie 2023, 23:42

Tensiuni în conducerea clubului Dinamo! Vlad Iacob, despre relaţia cu Eugen Voicu şi Andrei Nicolescu: „Probabil i-am deranjat

Tensiuni în conducerea clubului Dinamo!

Ovidiu Burcă şi Vlad Iacob, la numirea l / AntenaSport

Tensiuni în conducerea clubului Dinamo! Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, a dat detalii în legătură cu oferta care i s-a făcut de către Eugen Voicu şi Andrei Nicolescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aceştia i-au propus o funcţie de director executiv în club, remunerată, dar Vlad Iacob nu a acceptat.

Tensiuni în conducerea clubului Dinamo!

Nu m-au informat formal în acest sens, am avut însă o serie de discuții cu ei. Relația este una funcțională, eu continui să-mi fac treaba pentru Dinamo, așa cum am făcut-o un an. Sunt în continuare la club pro bono.

Am primit o ofertă căreia nu i-am dat curs. A venit foarte târziu, abia acum câteva săptămâni. Mi s-a oferit un salariu, doar în contextul în care renunț la poziția de administrator special. A fost cu totul și cu totul altceva față de ce am discutat înainte ca Red&White să ajungă acționar majoritar al clubului și chiar după.

Mi s-a propus cu totul altceva, o funcție de director executiv, să renunț la cea de administrator special, contrar discuțiilor și angajamentelor făcute înainte și după ce Red&White a ajuns acționar.

Reclamă

Nu vreau să intru în detalii. Probabil că i-am deranjat”, a declarat Vlad Iacob pentru digisport.ro.

Dinamo şi-a achitat datoriile şi aşteaptă ridicarea interdicţiei! Andrei Nicolescu: „O să vedem dacă cineva e responsabil”

Dinamo şi-a achitat datoriile pe care le avea la foşti jucători şi aşteaptă ridicarea interdicţiei la transferuri.

Andrei Nicolescu, preşedintele lui Dinamo, a spus că ar fi preferat ca banii să intre în club, nu să ajungă la foşti jucători.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo le-a plătit sumele restante lui Raul Albentosa, Ante Puljic, Janusz Gol, Adam Nemec și Joseph Akpala.

O să vedem exact cum s-au desfășurat procedurile la momentul în care s-au instituit astfel de interdicții și cum s-a ajuns la această situație, pe fiecare decizie în parte.

O să vedem dacă există cineva care e responsabil pentru asta. Dar nu asta e problema acum”, a declarat preşedintele lui Dinamo, Andrei Nicolescu, pentru Radio Dinamo 1948.

„Am închis cu toți cei 5, plățile sunt făcute”

Noi ne-am făcut datoria, am închis cu toți cei 5, plățile sunt făcute, procedura trebuie să se desfășoare într-un ritm rapid. Nu ține de noi neapărat. O să dăm tot suportul nostru administratorului special ca să o facă cât mai repede.

Am vorbit cu toți agenții jucătorilor pentru a primi cartea verde repede, am vorbit cu toți cei cu care am semnat ca să poată să ne dea hârtia către FIFA, pentru accept. Vrem să ne organizăm cât mai repede.

Se așteaptă confirmarea plății, apoi să ne dea declarația cu privire la settlement-ul pe care îl au pe decizia FIFA și cu solicitarea de a ridica interdicția. La FIFA există o procedură, nu știm cât de repede se va putea face. Noi sperăm să o facem de pe o zi pe alta. După care urmează înregistrarea contractelor și așteptarea cărților verzi. Am vorbit cu ageții, ca ei să vorbească deja cu cluburile de care aparțineau jucătorii, pentru ca acestea să vină foarte repede. Sperăm să se întâmple acest lucru.

E o normalitate, nu încercăm să dăm palme nimănui. Noi ne facem treaba așa cum am spus, ceea ce am promis asta vrem să facem. Evident că încercam o procedură care să fie mai puțin costisitoare și suma asta, care e o sumă foarte importantă, să fi venit direct în club și să poată să conducă la modernizarea clubului cât mai repede. Dacă nu s-a putut, nu s-a putut. Noi am zis că în termenul cât mai rapid după primirea unei soluții pe zona administrativă vom rezolva. Mai devreme de azi nu am putut, sâmbătă și duminică nu se lucrează”, a mai spus Nicolescu la Radio Dinamo.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
Vezi toate știrile
Citește și