Închide meniul

„Ţi se spune Mike!” / „Iliuţă, cu mine nu ai vorbit niciodată!” Ilie Dumitrescu şi Mihai Rotaru, dialog încins în direct la TV

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 mai 2024, 8:38

Reclamă
„Ţi se spune Mike! / „Iliuţă, cu mine nu ai vorbit niciodată! Ilie Dumitrescu şi Mihai Rotaru, dialog încins în direct la TV

Ilie Dumitrescu şi Mihai Rotaru, dialog încins în direct la TV

Colaj Instagram - AntenaSport

Ilie Dumitrescu şi Mihai Rotaru au avut un dialog încins în direct la TV. Cei doi s-au contrat după ce Ilie Dumitrescu a folosit un apelativ pentru Mihai Rotaru. Totul a pornit de la faptul că, în urmă cu ceva timp, Ilie Dumitrescu i-a recomandat lui Mihai Rotaru o clinică din Spania pentru la Jovan Markovic să slăbească.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu i s-a adresat lui Mihai Rotaru cu apelativul „Mike” în timp ce îi spunea că i-a transmis contactul de la clinică printr-o cunoştinţă comună. A fost momentul în care finanţatorul Universităţii Craiova a luat foc.

Ilie Dumitrescu şi Mihai Rotaru, dialog încins în direct la TV

Crei doi au avut un schimb încins de replici, în direct la digisport.ro.

Mihai Rotaru: Eu nu am numărul lui Ilie Dumitrescu, nu mi-a recomandat mie nicio clinică niciodată.

Ilie Dumitrescu: I-am transmis unui apropiat de-ai tăi, Mike. Am înțeles că așa îți spun apropiații, Mike.

Reclamă
Reclamă 4

Mihai Rotaru: Cu mine vorbești cu domnul Rotaru, nu cu Mike. Iliuță, nu ai vorbit niciodată cu mine. Ai declarat de 10 ori că mi-ai dat mie numărul.

Ilie Dumitrescu: Exista o persoană din anturajul tău căreia i-am zis-o, nu am declarat public nimic, niciodată.

Mihai Rotaru: Nu vrei totuși să nu mai vorbim la persoana a doua, nu ne cunoaștem. Nu mai faceți declarații, domnule Iliuță. Recomandați-mi, vă rog, clinica.

Reclamă

Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan

Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan la finalul meciului Farul – Universitatea Craiova, scor 3-3, din penultima etapă a play-off-ului Ligii 1. Patronul oltenilor a lansat un atac teribil la adresa arbitrului din cabina VAR.

Farul lui Gică Hagi a deschis scorul din penalty, în minutul 35. Andrei Chivulete a luat decizia după ce a fost chemat de Ovidiu Haţegan să revadă duelul dintre Vlădoiu şi Andronache. „Centralul” a acordat lovitură de la 11 metri, transformată în gol de Louis Munteanu.

Şi Universitatea Craiova a primit două penalty-uri pe final. Alex Mitriţă a reuşit un hat-trick şi a ajutat-o pe gruparea din Bănie să revină de la 0-3 şi să smulgă un punct.

Farul a primit azi un penalty care nu a existat. Cine era în camera VAR cu FCSB? Hațegan. Meciul următor, Otele îi dă cu piciorul în cap unui jucător de la FCSB, pe arbitru nu îl cheamă VAR. Cine era la VAR? Haţegan. Ce avem în comun aceste meciuri? Haţegan.

Ştiţi care e porecla lui Haţegan la Craiova? I se spune: ‘Hoțegan’. Cât timp arbitrează ‘Hoţegan’ în camera VAR, Universitatea Craiova va avea o problemă. Să ne retrogradeze, cum au făcut-o cu Mititelu.

Problema noastră vine de la un meci de la Severin, când l-a eliminat pe Bancu pe nedrept într-un meci cu Dinamo. De atunci, i se zice ‘Hoțegan’.

Repet, în seara asta, să dai penalty acolo, când îl faultează mai întâi pe Vlădoiu… Acum două etape, când am cerut corner, nu penalty, cine era în camera VAR? ‘Hoţegan’. Eu nu vorbesc cu patimă. Nu cred că îl deranjează pe ‘Hoţegan’.

Campionatul românesc e un campionat echilibrat. Arbitrii şi micile greşeli fac diferenţa. Este un campionat greu. Haţegan, în ultimele trei meciuri, a arbitrat împotriva Universităţii Craiova. E realitatea„, a declarat Mihai Rotaru la digisport.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

23:40

FotoFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 se desfăşoară acum! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

23:25

Gigi Becali, 3 schimbări la pauză cu Oţelul! Patronul FCSB-ului a mutat rapid după ce roş-albaştrii au intrat conduşi la cabine

23:03

Vlad Chiricheş, două gafe uriaşe în doar două minute! A „îngropat-o” pe FCSB, în meciul cu Oţelul

22:45

FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 3 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară! 5 Costel Gâlcă, discurs clar după Maribor – Universitatea Craiova 2-0: „Nu e imposibil, putem să întoarcem rezultatul!” 6 „E un fenomen!” Mihai Stoica, uluit de Corvinul Hunedoara după remiza cu Rijeka! Pe ce jucător a pus ochii oficialul FCSB
Citește și