Închide meniul

„Ştiţi care e porecla lui?” Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan: „Să ne retrogradeze cum au făcut-o cu Mititelu!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 mai 2024, 23:38

Reclamă
„Ştiţi care e porecla lui? Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan: „Să ne retrogradeze cum au făcut-o cu Mititelu!

Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan

Ovidiu Haţegan şi Mihai Rotaru / Colaj Profimediaimages

Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan la finalul meciului Farul – Universitatea Craiova, scor 3-3, din penultima etapă a play-off-ului Ligii 1. Patronul oltenilor a lansat un atac teribil la adresa arbitrului din cabina VAR.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul lui Gică Hagi a deschis scorul din penalty, în minutul 35. Andrei Chivulete a luat decizia după ce a fost chemat de Ovidiu Haţegan să revadă duelul dintre Vlădoiu şi Andronache. „Centralul” a acordat lovitură de la 11 metri, transformată în gol de Louis Munteanu.

Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan

Şi Universitatea Craiova a primit două penalty-uri pe final. Alex Mitriţă a reuşit un hat-trick şi a ajutat-o pe gruparea din Bănie să revină de la 0-3 şi să smulgă un punct.

Chiar şi aşa, Mihai Rotaru nu s-a putut abţine şi a dat de pământ cu Ovidiu Haţegan. A anunţat chiar că se aşteaptă la repercusiuni şi că se teme că arbitrul român va căuta să se răzbune. A amintit chiar de rivala din oraş, FCU Craiova, care tocmai a retrogradat din Liga 1.

Farul a primit azi un penalty care nu a existat. Cine era în camera VAR cu FCSB? Hațegan. Meciul următor, Otele îi dă cu piciorul în cap unui jucător de la FCSB, pe arbitru nu îl cheamă VAR. Cine era la VAR? Haţegan. Ce avem în comun aceste meciuri? Haţegan.

Reclamă
Reclamă

Ştiţi care e porecla lui Haţegan la Craiova? I se spune: ‘Hoțegan’. Cât timp arbitrează ‘Hoţegan’ în camera VAR, Universitatea Craiova va avea o problemă. Să ne retrogradeze, cum au făcut-o cu Mititelu.

Problema noastră vine de la un meci de la Severin, când l-a eliminat pe Bancu pe nedrept într-un meci cu Dinamo. De atunci, i se zice ‘Hoțegan’.

Repet, în seara asta, să dai penalty acolo, când îl faultează mai întâi pe Vlădoiu… Acum două etape, când am cerut corner, nu penalty, cine era în camera VAR? ‘Hoţegan’. Eu nu vorbesc cu patimă. Nu cred că îl deranjează pe ‘Hoţegan’.

Reclamă

Campionatul românesc e un campionat echilibrat. Arbitrii şi micile greşeli fac diferenţa. Este un campionat greu. Haţegan, în ultimele trei meciuri, a arbitrat împotriva Universităţii Craiova. E realitatea„, a declarat Mihai Rotaru la digisport.ro.

Farul – Universitatea Craiova 3-3

Farul a condus-o cu 3-0 pe Universitatea Craiova, dar a trebuit să se mulţumească cu un punct. Golurile au fost marcate de Munteanu (35 – penalti, 52) şi Queiros (55) pentru Farul, respectiv Mitriţă (77 – penalti, 90 şi 90+7 – penalti) pentru craioveni.

Farul: Buzbuchi – Sîrbu (Dănuleasa – 58), M.Popescu, Marins, Ganea (Nedelcu -77) – Vînă, Queiros, Grameni – Grigoryan (Dussaut – 76), Munteanu (Rivaldinho – 76), Andronache (N. Popescu – 83). Antrenor: Gheorghe Hagi

Universitatea Craiova: Popescu – Vlădoiu (Soiri – 85), Zajkov, Silva, Bancu – Creţu (Koljic – 90+1), Anzor – Danciu (Bana – 62), Mitriţă, Houri (Markovic -62) – Ivan. Antrenor: Constantin Gâlcă

Meciul a fost arbitrat de Andrei Chivulete, ajutat de Eugen Sebastian Gheorghe şi Andrei Constantinescu.

În Camera VAR s-au aflat Ovidiu Haţegan şi Cristina Trandafir. Rezervă a fost Iulian Dima, iar observatori Alexandru Deaconu şi Ioan Mironaş.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:12

„Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1

11:02

Gigi Becali a remarcat în mod special un jucător de la FCSB, după victoria cu 4-1 cu RFS: „A auzit declaraţiile mele”

10:54

Raul Rusescu, uluit de evoluţia FCSB-ului cu RFS: „Nu mă aşteptam la acest scor”! Pe cine a remarcat de la campioana României

10:51

Darius Olaru, anunţ despre plecarea de la FCSB! Ce a declarat imediat după „dubla” spectaculoasă din meciul cu RFS

10:43

Al Ahly – Zamalek, 21:00, LIVE VIDEO. Supercupa CAF este în direct în AntenaPLAY

10:34

„O ruşine!” Radu Drăguşin, distrus de englezi după eliminarea din Tottenham – Qarabag 3-0: „Era momentul lui!”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și