Închide meniul

Titular surpriză la FCSB. Are 16 ani şi este noua „perlă” a lui Gigi Becali: „Arată cel mai bine dintre toţi!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 noiembrie 2023, 9:10

Reclamă
Titular surpriză la FCSB. Are 16 ani şi este noua „perlă a lui Gigi Becali: „Arată cel mai bine dintre toţi!

Titular surpriză la FCSB. Are 16 ani şi este noua "perlă" a lui Gigi Becali

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia Images

Se pregăteşte apariţia unui titular surpriză la FCSB. Mihai Stoica a anunţat cine este jucătorul care are 16 ani şi este noua „perlă” a lui Gigi Becali. Mihai Toma i-a convins pe oficialii vicecampioanei României şi este aproape de a debuta în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Toma este mijlocaş şi a jucat primele minute la echipa de seniori a roş-albaştrilor în duelul din Cupa României cu Oţelul, scor 1-1. Poate juca din primul minut împotriva lui FCU Craiova, duminică, de la ora 21:00. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Titular surpriză la FCSB. Mihai Toma are 16 ani şi este noua „perlă” a lui Gigi Becali

FCSB are probleme din cauza accidentărilor şi suspendărilor. Mihai Stoica a anunţat că, pentru a se respecta regula U21, Elias Charalambous are trei soluţii.

Radaslavescu, Dan Spătaru și Mihai Toma. Dintre cei 3 se va alege titularul. Nu e o chestie clară, dar unul dintre ei va juca. Noi trebuie să câștigăm meciul. Favorit va fi cine se va antrena cel mai bine săptămâna asta.

Radaslavescu a venit pe foarte mulți bani. În primul rând, pentru regula U21 îi avem pe Pantea și Tavi. Radaslavescu e în concurență cu Coman, cu Băluță, cu Miculescu. Chiar e bătaie mare acolo. Aia e problema!

Reclamă

Dacă aș fi decis eu, Miculescu juca titular meci de meci. Și ar fi fost golgeterul echipei! Eu am altă părere despre el, îl văd jucător cu certe perspective. Dacă joacă 20 de minute o dată la 3 meciuri.

Ca să primești minute trebuie să fii în lot. La ora asta, cel mai bine din jucătorii ofensivi, cel mai bine arată Mihai Vlad Toma. El arată cel mai bine dintre toți, inclusiv unii seniori! La Galați a intrat, dar nu a putut nimeni să tragă concluzii a jucat doar 20 de minute„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Mihai Toma este mijlocaş central şi are 1.72 m. Este „decar” şi căpitan la naţionala României U17.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB trece prin cel mai greu moment al sezonului. Roş-albaştrii sunt fără victorie în ultimele patru meciuri din toate competiţiile. Etapa trecută, FCSB a fost învinsă de Rapid în derby-ul de pe Arena Naţională, scor 1-2.

După ce se va duela cu FCU Craiova, FCSB va avea un nou meci „de foc”. O aşteaptă marele derby cu Dinamo.

Dorin Rotariu e OUT de la FCSB

Dorin Rotariu este ca şi plecat de la FCSB. Finanţatorul roş-albaştrilor susţine că a greşit atunci când l-a adus pe fostul dinamovist. Acesta a jucat 4 meciuri pentru FCSB.

Becali îi va plăti 160.000 de euro jucătorului de 28 de ani cotat la 500.000 de euro. Astfel, şansele ca fotbalistul venit liber de contract să mai joace sunt foarte mici.

L-am luat pe Rotariu, am crezut că fac ceva, asta e, am dat-o în bară, am dat chix. Am crezut în el, mi-a plăcut foarte mult de el, dar degeaba. Trebuie să iau neapărat un atacant acum. Și chiar și un mijlocaș.

Asta e cu Rotariu. Îi dau 8 luni 160.000 de euro și la revedere! Pentru mine, cauza Rotariu e pierdută. Să nu faci nimic o repriză întreagă? Las-o încolo de treabă. Băi, dar nimic?”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:34 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid Vezi toate știrile
Citește și