Închide meniul

„Toată echipa a fost fantastică!” Zeljko Kopic ştie „secretul” pentru salvarea de la retrogradare, după Dinamo – Oţelul 3-1

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 februarie 2024, 22:46

„Toată echipa a fost fantastică! Zeljko Kopic ştie „secretul pentru salvarea de la retrogradare, după Dinamo – Oţelul 3-1

Reveniri importante la Dinamo, înaintea duelului cu Poli Iași

Zeljko Kopic, în timpul meciului Dinamo - Oţelul 3-1 / Hepta

Zeljko Kopic a anunţat care este „secretul” pentru salvarea de la retrogradare, după meciul Dinamo – Oţelul, scor 3-1, din etapa a 26-a a Ligii 1. Le-a cerut jucătorilor săi să menţină nivelul arătat împotriva gălăţenilor, pentru a rămâne pe prima scenă a fotbalului românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În faţa fanilor care au luat cu asalt stadionul Arcul de Triumf, „câinii” au răpus-o pe echipa lui Dorinel Munteanu. Dennis Politic, Gnahore şi Abdallah au înscris golurile care au ajutat-o pe Dinamo să obţină trei puncte uriaşe în lupta pentru evitarea retrogradării.

Zeljko Kopic ştie „secretul” pentru salvarea de la retrogradare, după Dinamo – Oţelul 3-1

Kopic este mulţumit de transferurile făcute de conducătorii clubului. I-a avertizat pe jucători că nimeni nu are asigurat locul în primul 11.

A fost un meci bun, pe care l-am început foarte bine. Penalty-ul a adus-o pe Oţelul în joc. Dar cred că am meritat cele 3 puncte. Încă avem mult de muncă, avem mult loc de îmbunătăţire… simt jucătorii cu mai multă încredere şi asta trebuie să facem pentru a continua să luptăm.

Toată echipa a fost fantastică azi, sunt foarte fericit. Trebuie să spun că şi Botoşani se descurcă foarte bine, a avut 2-1 până pe final. Nimeni nu va renunţa, trebuie să luptăm şi să ne îmbunătăţim. Dacă nu vom fi la cel mai înalt nivel în fiecare meci, va fi uşor să pierdem puncte.

Reclamă

Sper că accidentările nu sunt grave. Edgar va începe antrenamentele, vreau să am mai mulţi jucători de calitate. Nimeni nu le va da minute, trebuie să merite să joace. Să lupte pentru a juca.

E mereu loc de îmbunătăţire, nimeni nu joacă fotbal perfect. A fost un meci bun, trebuie să analizăm ce se poate face mai bine„, a declarat Zeljko Kopic pentru digisport.ro.

Dinamo a obţinut a doua victorie la rând în Liga 1 şi nu mai este ultima în campionat. A depăşit-o pe FC Botoşani. Pentru „câini” urmează duelul cu CFR Cluj şi Adi Mutu.

Reclamă 4 / 0/3

Gafă incredibilă făcută de Zeljko Kopic în timpul meciului Dinamo – Oţelul

Gafă incredibilă făcută de Zeljko Kopic în timpul meciului Dinamo – Oţelul, din etapa a 26-a a Ligii 1. În minutul 40, la scorul de 2-1 pentru gazdele de pe stadionul Arcul de Triumf, alb-roşiii au fost la un pas să primească un gol uluitor, după o eroare de proporţii.

Costin Amzăr a avut o cursă în flancul stâng, dar după ce a fost deposedat s-a prăbuşit pe teren. A fost nevoie de intervenţia medicilor, care au făcut imediat semn că este nevoie de schimbare. Fundaşul în vârstă de 20 de ani a fost scos de pe gazon, moment în care antrenorul „câinilor” a chemat patru jucători pentru a le da noi indicaţii.

Totuşi, jocul a fost reluat rapid de fotbaliştii lui Dorinel Munteanu. Amzăr ieşise de pe teren, astfel că partida putea fi reluată. Mingea era la jucătorii Oţelului în momentul înainte de apariţia staff-ului medical pe teren, astfel că tot la ei a rămas.

Samuel Telles nu a profitat de ocazia uriaşă şi a şutat de la mare distanţă. A trimis mult peste transversala porţii apărate de Golubovic, moment în care s-au încins spiritele pe stadion. Fanii lui Dinamo au considerat că a fost lipsă de fair-play şi au început să huiduie şi să arate semne obscene.

Brigada de arbitri a fost apostrofată şi de Zeljko Kopic şi de colaboratorii săi. Andrei Moroiţă le-a transmis că nu a avut ce face şi că jocul a fost reluat corect. A arătat şi un cartonaş galben spre unui colaborator al lui Kopic.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și