Închide meniul

Gafă incredibilă făcută de Zeljko Kopic în timpul meciului Dinamo – Oţelul! Fanii au început să huiduie şi să arate semne obscene

Reclamă

Publicat: 18 februarie 2024, 21:24

Gafă incredibilă făcută de Zeljko Kopic în timpul meciului Dinamo – Oţelul! Fanii au început să huiduie şi să arate semne obscene

Gafă incredibilă făcută de Zeljko Kopic în timpul meciului Dinamo - Oţelul

Fază controversată pe stadionul Arcul de Triumf / Colaj Profimediaimages/ Captură Orange Sport

Gafă incredibilă făcută de Zeljko Kopic în timpul meciului Dinamo – Oţelul, din etapa a 26-a a Ligii 1. În minutul 40, la scorul de 2-1 pentru gazdele de pe stadionul Arcul de Triumf, alb-roşiii au fost la un pas să primească un gol uluitor, după o eroare de proporţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Costin Amzăr a avut o cursă în flancul stâng, dar după ce a fost deposedat s-a prăbuşit pe teren. A fost nevoie de intervenţia medicilor, care au făcut imediat semn că este nevoie de schimbare. Fundaşul în vârstă de 20 de ani a fost scos de pe gazon, moment în care antrenorul „câinilor” a chemat patru jucători pentru a le da noi indicaţii.

Gafă incredibilă făcută de Zeljko Kopic în timpul meciului Dinamo – Oţelul

Totuşi, jocul a fost reluat rapid de fotbaliştii lui Dorinel Munteanu. Amzăr ieşise de pe teren, astfel că partida putea fi reluată. Mingea era la jucătorii Oţelului în momentul înainte de apariţia staff-ului medical pe teren, astfel că tot la ei a rămas.

Samuel Telles nu a profitat de ocazia uriaşă şi a şutat de la mare distanţă. A trimis mult peste transversala porţii apărate de Golubovic, moment în care s-au încins spiritele pe stadion. Fanii lui Dinamo au considerat că a fost lipsă de fair-play şi au început să huiduie şi să arate semne obscene.

Brigada de arbitri a fost apostrofată şi de Zeljko Kopic şi de colaboratorii săi. Andrei Moroiţă le-a transmis că nu a avut ce face şi că jocul a fost reluat corect. A arătat şi un cartonaş galben spre unui colaborator al lui Kopic.

Reclamă

Pe ultimul loc în Liga 1, Dinamo avea nevoie uriaşă de puncte. În ultimul meci din campionat, „câinii” au produs surpriza şi au învins-o chiar pe campioana en-titre, Farul.

Cel mai nou transfer al lui Dinamo, Edgar Ie, a ajuns la Bucureşti! Primele declaraţii: „Putem evita retrogradarea”

Cel mai nou transfer al lui Dinamo, Edgar Ie, a ajuns la Bucureşti. Fundaşul central, în vârstă de 29 de ani, a sosit pe aeroportul Henri Coandă la miezul nopţii.

Edgar Ie are un CV impresionant. Edgar Ie a trecut la începuturile carierei pe la Sporting Lisabona şi FC Barcelona. A evoluat ulterior la Belenenses, Lille, Nantes, Trabzonspor, Feyenoord şi Başakşehir.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt foarte fericit pentru această oportunitate și sper să ajut cât mai mult echipa. Președintele lui Dinamo a discutat cu impresarul și mă bucur că s-a rezolvat afacerea.

Da, putem evita retrogradarea. Știu situația, echipa o să o scoată la capăt, asta sperăm. Nu-mi pun problema să picăm în Liga 2. (n.r. Mesajul pentru fani) Am venit aici să dau totul și să ajut echipa”, a declarat Edgar Ie pe aeroport, potrivit iamsport.ro.

Dinamo l-a adus pe Edgar Ie liber de contract, după ce acesta tocmai s-a despărţit de Başakşehir. Fotbalistul este cotat de site-ul transfermarkt.com la 1,7 milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și