Închide meniul

„Toată lumea era în extaz acum o săptămână”. Cristi Săpunaru, apărat după valul de critici: „E exagerat”

Alex Masgras Publicat: 25 februarie 2024, 13:05

Reclamă
„Toată lumea era în extaz acum o săptămână. Cristi Săpunaru, apărat după valul de critici: „E exagerat

Cristi Săpunaru, rezervă în Universitatea Craiova - Rapid

Cristi Săpunaru, în timpul unui meci / Hepta

Cristi Săpunaru a fost apărat după valul de critici primite la finalul meciului Poli Iaşi – Rapid. Echipa lui Cristiano Bergodi a suferit prima înfrângere din 2024, după ce a început anul cu cinci victorii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În Copou, echipa lui Leo Grozavu s-a impus cu 3-1, după ce giuleştenii au deschis scorul. La golul de 1-1, Cristi Săpunaru a gafat, iar fanii nu l-au menajat pe căpitanul echipei.

Cristi Săpunaru, apărat după valul de critici

Ovidiu Herea, fostul jucător al lui Rapid, a sărit în apărarea lui Cristi Săpunaru şi spune că i se par exagerate criticile la adresa căpitanului giuleştenilor. Mai mult, Herea nu înţelege aceste critici, în contextul în care fanii au fost încântaţi în momentul în care s-a anunţat că Săpunaru îşi prelungeşte contractul cu Rapid:

„Eu nu înţeleg de ce uităm aşa de repede. Acum câteva zile, când i-a propus prelungirea contractului, toată lumea era în extaz: căpitanul nostru, cel mai bun, nu putem fără el.

Acum greşeşte, într-adevăr. La fundaşi şi la portari, când greşesc, imediat se vede eroarea pe tabela de marcaj. Dar mi se pare prea exagerat să-l criticăm. E de criticat, dar parcă prea repede…

Reclamă

Până la urmă e un simbol al echipei. E căpitanul echipei. A fost constant în apărare. Să-l dai aşa la o parte, după o gafă, mi se pare exagerat”, a declarat Ovidiu Herea, la orangesport.ro.

Atac nemilos la adresa lui Cristi Săpunaru de unde îl doare cel mai tare, după gafa din meciul Poli Iaşi – Rapid 3-1

Un atac nemilos la adresa lui Cristi Săpunaru de unde îl doare cel mai tare, după gafa din meciul Poli Iaşi – Rapid 3-1, a venit chiar din partea unora dintre fanii giuleşteni. Căpitanul le-a pus pe tavă gazdelor golul egalizator şi nu a scăpat de furia suporterilor.

Dacă la finalul meciului, ultraşii i-au gonit pe fotbalişti, Săpunaru nu a scăpat de nemulţumirea celor care au venit cu numeroase mesaje la postarea clubului de pe Facebook a rezultatului final al partidei.

Reclamă 4 / 0/3

„Ar fi timpul ca Bergodi să dea un semnal și să-l schimbe pe Săpunaru așa ca o reacție la gafa anului! Căpitanul este el căpitan, dar Bergodi este antrenorul. Poate se simte căpitanul și se dă singur accidentat”, a scris un rapidist.

„Niciun respect față de omul care a investit atâția bani. Rușine!”, „Ăștia se prefac că vor titlul și noi chiar îi credem!”, „Săpunaru trebuie să înteleagă că nu mai este apt pentru acest nivel”.

„Vrem să ne batem la titlu, dar din păcate este foarte rușinos”, „Dacă joacă Săpunaru și anul viitor, Rapid nu are șanse la titlu!”, „Mulțumim legendei Săpunaru! Propun să mai joace vreo 3 sezoane, nu numai unul”, „Timpul să agățăm ghetele”, au fost unele reacţii la adrea căpitanului care va împlini pe 5 aprilie 40 de ani.

De menţionat este faptul că nu toţi fanii l-au criticat pe Săpunaru, existând mulţi care i-au contrazis la postarea menţionată pe cei care l-au atacat pe căpitanul giuleştenilor.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și