Închide meniul

Toate calculele după ce s-a decis rejucarea partidei Sepsi – FC U Craiova! Cum arată clasamentul acum

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 martie 2023, 16:59 / Actualizat: 9 martie 2023, 18:39

Toate calculele după ce s-a decis rejucarea partidei Sepsi – FC U Craiova! Cum arată clasamentul acum

Sepsi - FC U Craiova se rejoacă

Hepta

Toate calculele după ce s-a decis rejucarea partidei Sepsi – FC U Craiova. În acest moment, după decizia luată de Comisia de Recurs, FC U Craiova se află pe loc de playoff.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Comisia de Recurs a decis ca meciul dintre Sepsi şi FC U Craiova se va rejuca. În acest moment, după decizia luată, FC U Craiova se află pe locul 6, cu 40 de puncte. Sepsi are cu un punct în minus şi are nevoie de victorie în meciul direct, pentru a fi sigură de locul în clasament.

Toate calculele după ce s-a decis rejucarea partidei Sepsi – FC U Craiova

Dacă FC U Craiova va câştiga partida cu Hermannstadt, iar Sepsi învinge pe FCSB, atunci echipa lui Mititelu trebuie să obţină cel puţin o remiză pentru a fi sigură de locul din playoff. Sepsi poate juca la egal partida cu FC U Craiova doar în cazul în care va câştiga partida cu FCSB, iar echipa lui Nicolo Napoli nu va reuşi să ia cele 3 puncte cu Hermannstadt. În meciul tur, oltenii s-au impus cu 1-0 şi va fi avantajată de meciurile directe.

FC U Craiova poate obţine calificarea în playoff înaintea rejucării partidei dacă va câştiga cu Hermannstadt, iar Sepsi va pierde cu FCSB. În acest caz, FC U Craiova ar avea 43 de puncte, iar Sepsi ar rămâne cu 39 de puncte.

Cu cine joacă FC U Craiova şi Sepsi în ultima etapă din sezonul regular

Sepsi – FC U Craiova se rejoacă! Decizia luată de Comisia de Recurs

Sepsi – FC U Craiova se rejoacă. Comisia de Recurs a decis ca partida dintre Sepsi şi FC U Craiova se va rejuca. Iniţial, Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis ca Sepsi să câştige la masa verde partida.

Reclamă

În cele din urmă, meciul se va rejuca, spre bucuria celor din tabăra trupei din Bănie. După ce i s-au scăzut cele trei puncte din clasament formaţiei lui Cristiano Bergodi, FC U Craiova 1948 a urcat pe locul şase, cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat, şi de asemenea, înainte ca partida să se rejoace.

Decizia Comisiei de Recurs a fost confirmată şi de fiul patronului celor de la FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu Jr. Acesta a postat un mesaj scurt pe contul oficial de Facebook: „Rejucare”.

Totodată, rejucarea partidei dintre Sepsi şi FC U Craova 1948 va avea loc săptămâna viitoare, joi, imediat după ce cele două formaţii îşi vor disputa ultimele meciuri din Liga 1. Oltenii se vor duela cu Hermannstadt, în timp ce Sepsi va întâlni FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Este de menţionat, de asemenea, că în continuare FC U Craiova 1948, îşi va ispăşi o parte a sancţiunii iniţiale. Anume, oltenii nu vor putea evolua cu spectatori în tribune, timp de şase meciuri, în deplasare.

Recomandări
  • Toate calculele după ce s-a decis rejucarea partidei Sepsi – FC U Craiova
  • Cum arată clasamentul acum

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! Vezi toate știrile
Citește și