Închide meniul
UPDATE

Toate reacţiile după Hermannstadt – CFR Cluj 1-0. Trupa lui Mandorlini a „deraiat”: „O mare dezamăgire” / „Câştigăm titlul”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 noiembrie 2023, 23:25

Toate reacţiile după Hermannstadt – CFR Cluj 1-0. Trupa lui Mandorlini a „deraiat: „O mare dezamăgire / „Câştigăm titlul

Toate reacţiile după Hermannstadt - CFR Cluj 1-0

CFR Cluj, învinsă de Hermannstadt / Colaj Hepta

Toate reacţiile după meciul Hermannstadt – CFR Cluj, scor 1-0, din etapa a 15-a a Ligii 1, sunt pe AS.ro. Jucătorii lui Andrea Mandorlini puteau să încheie turul sezonului regulat pe primul loc, dar s-au încurcat la Sibiu şi rămân în spatele FCSB-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj nu mai pierduse de la finalul lunii septembrie. Gruparea din Gruia a pus capăt seriei de cinci meciuri fără înfrângere şi a ratat şansa de a urca pe primul loc în Liga 1. „Feroviarii” au 30 de puncte, cu unul mai puţin decât FCSB. Rapid este pe a treia treaptă a podiumului, cu 29 de puncte. FC Hermannstadt a depăşit-o pe Universitatea Craiova şi ocupă locul 4, cu 23 de puncte.

Toate reacţiile după Hermannstadt – CFR Cluj 1-0

Update 23.35: Marius Măldărăşanu, antrenorul lui Hermannstadt, a venit cu primele explicaţii după victoria cu CFR Cluj. A ţinut să afirme că, indiferent ce oferte va primi în această iarnă, nu îşi doreşte să plece de pe banca echipei care a urcat pe locul 4 în Liga 1.

Mă bucur că am câştigat un meci foarte, foarte greu. Da, am urcat pe locul 4… de data asta, la şedinţa tehnică, nu am mai discutat cu băieţii de posibilitatea asta. Am spus după meciul cu Galaţi şi mi-au reproşat băieţii. Mi-au spus să nu le mai zic.

O primă repriză mai echilibrată, cu mai multe situaţii de partea noastră. Mă bucur că au înţeles ce le-am cerut. În a doua repriză a venit golul şi a trebuit să cedăm posesia aproape în totalitate. Am introdus şi al treilea fundaş. Îmi felicit băieţii pentru efort şi atitudine.

Reclamă

Era clar că ei vor forţa şi noi putem profita de spaţii. Este un efort foarte mare la mijlocul terenului. Am stat bine. Cred că este o victorie meritată. Dacă nu ca joc, atunci este foarte muncită.

Apărătorul celor de la CFR Cluj a căzut de parcă l-a lovit cu toporul (n.r. la golul anulat). Eu cred că este o greşeală, astfel de paravan se mai face.

Nu, eu nu plec de la echipă. Mă simt bine, îmi fac meseria, mă lasă să îmi fac meseria. Asta e cel mai important. Deocamdată nu mă gândesc să plec, nici din iarnă. Avem o treabă de făcut, avem un lot omogen. Nu mă gândesc, nu m-am gândit în niciun moment. Mă simt bine şi chiar aş vrea să facem o performanţă frumoasă aici. Puteam să facem şi anul trecut” a declarat Marius Măldărăşanu.

Reclamă 4 / 0/3

Update 23.25: Fost jucător al CFR-ului, Cristian Neguţ a înscris un gol de senzaţie şi i-a adus victoria lui Hermannstadt. Ce a declarat la finalul meciului:

Mă bucur că am înscris, a venit golul ăsta în momentul potrivit. Ne-a adus trei puncte foarte importante. Am prins un şut extrem de bun, nu am mai stat de gânduri şi am dat la poartă. A fost o descătuşare pentru mine, voiam să înscriu mai rapid.

Nu vreau să vorbesc de CFR. Meciul s-a câştigat cu multă muncă. Ne aşteaptă o partidă foarte grea la Farul şi vrem să luăm toate punctele şi acolo.

Aveam nevoie de acest gol, îmi dă şi mai mare încredere. De acum încolo vreau să demonstrez şi mai mult, de asta am fost adus la Sibiu. Noi ne dorim ca adversarii să nu ne ia foarte mult în serios şi să ne vedem de treabă„, a declarat Neguţ, autorul golului superb din Hermannstadt – CFR Cluj 1-0.

Update 23.20: Andrea Mandorlini a avut prima reacţie după eşecul CFR-ului de la Sibiu:

Campionatul este lung. Este, cu siguranţă, o mare dezamăgire. Din păcate a fost un examen important pe care nu l-am trecut. Seara asta a fost una importantă şi noi nu am jucat bine.

Sigur, am încercat să schimbăm. Poate în această seară mentalitatea… am vrut, dar am avut puţine şanse. Am avut posesie bună, dar nu am fost incisivi în faţa porţii.

Reclamă

Am avut multă posesie, putem să facem atât de multe lucruri. Nu am fost periculoşi. Era important să nu pierdem, am pierdut un examen important toată lumea, inclusiv eu.

Trebuie să privim înainte. Am făcut prea puţin pentru a câştiga acest meci. Încă mai sunt partide importante de jucat. Ne gândeam cu toţii să fim pe primul loc, era un examen important în care nu trebuia să greşim, dar am făcut-o„, a declarat Andrea Mandorlini la digisport.ro.

Update 23.10: Karlo Muhar, prima reacţie după eşecul cu Hermannstadt.

Bineînţeles că suntem dezamăgiţi, acesta este fotbalul. Am încercat să punem mai multă presiune în repriza a doua şi ei au reuşit să înscrie. Ştiam că va fi greu să mai revenim, după golul lor, dar am dat tot ce am putut.

Nu am fost foarte bine organizaţi, toţi doream să facem ceva. A fost o harababură, până la urmă nu ne-a ieşit. Nu ne gândim la primul loc, sezonul este lung. Bineînţeles, titlul este obiectivul nostru.

Cred că această echipă are timp să demonstreze. Sunt sigur că vom ajunge pe primul loc, am încredere în această echipă. Sunt încrezător că vom câştiga titlul. Un meci poate schimba totul, suntem acolo sus.

Bineînţeles că nu sunt mulţumit pe locul 2. Nu neapărat că suntem dezamăgiţi acum, dar ne concentrăm asupra lucrurilor pe care le putem îmbunătăţi. Vorbim unii cu alţii şi ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut. Cred că totul va fi bine„, a declarat Muhar.

Fază controversată în Hermannstadt – CFR Cluj

Fază controversată în Hermannstadt – CFR Cluj, în minutul 66 al partidei de la Sibiu. La scorul de 1-0 pentru gazde, Cristian Neguţ a trimis din nou mingea în poarta lui Sava, dar reuşita nu a fost validată. Neguţ a făcut un meci uriaş cu CFR Cluj. Mijlocaşul echipei lui Marius Măldărăşanu a deschis scorul în minutul 61, cu o execuţie de poveste.

Neguţ a prins un şut fabulos de la marginea careului, iar mingea s-a dus sub bara porţii apărate de Sava. Peste numai 5 minute, Cristian Neguţ a fost la un pas de dublă. Acesta a urmărit o pasă trimisă peste apărarea celor de la CFR Cluj. Neguţ, care a plecat din poziţie regulamentară, a trimis din 5 metri în poarta lui Sava.

Din păcate pentru echipa lui Marius Măldărăşanu, golul a fost anulat după un gest incredibil făcut de Daniel Paraschiv. În timp ce se retrăgea din spatele apărării, atacantul lui Hermannstadt, iar Andrei Chivulete a decis să anuleze golul.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou Vezi toate știrile
Citește și