Închide meniul

Toni Petrea a luat un jucător de la FCSB! Anunţul oficial făcut de Chindia Târgovişte

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 ianuarie 2023, 12:24

Toni Petrea a luat un jucător de la FCSB! Anunţul oficial făcut de Chindia Târgovişte

Toni Petrea şi-a găsit echipă, după ce a retrogradat cu Chindia

Toni Petrea, în timpul unui meci / Hepta

Toni Petrea a luat un jucător de la FCSB! Anunţul oficial făcut de Chindia Târgovişte chiar în ziua în care echipa dâmboviţeană s-a reunit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Perianu a fost prezentat oficial de Chindia Târgovişte. Perianu este al treilea jucător care a plecat în această iarnă de la FCSB, după Ianis Stoica la Universitatea Cluj şi Andrei Dumiter la FC Voluntari.

Toni Petrea a luat un jucător de la FCSB

„Bun venit, Ovidiu Perianu! Clubul nostru anunță transferul lui Ovidiu Perianu (20 ani), mijlocaș care a mai evoluat la FC Botoșani și FCSB. Mult succes la Chindia Târgoviște!”, a anunțat Chindia Târgoviște.

Pe lângă Perianu, Chinda Târgovişte l-a transferat şi pe Jeremy Corinus (naţionalitate franceză, 25 ani). Acesta este jucător de profil defensiv care a mai evoluat la Farul Constanţa, Academica Clinceni, Fermana, AC Ajaccio.

Tot marţi, clubul a anunţat încetarea contractelor lui Juan Passaglia şi Constantin Dima pe cale amiabilă. În perioada 4-14 ianuarie, Chindia va efectua un stagiu de pregătire în Antalya.

Reclamă

Lotul Chindiei Târgovişte pentru cantonamentul din Antalya: Dinu Moldovan, Cătălin Căbuz, Mihai Eșanu, Cornel Dinu, Tiberiu Căpușă, Cosmin Atanase, Daniel Neguț, Adrian Ioniță, Andrei Șerban, Esteban Orozco, Daniel Celea, Doru Popadiuc, Alexandru Jipa, Deian Boldor, Iulian Zamfir, Alexandru Petre, Jeremy Corinus, Modestas Vorobjovas, Andreas Mihaiu, Rassambek Akhmatov, Denis Dumitrașcu, Aly Ndom, Ovidiu Perianu, Daniel Popa, Godberg Cooper, Costel Avram, Nasser Chamed, Răzvan Tache (de la Centrul de Copii și Juniori al clubului nostru).

În stagiul centralizat, programat în perioada 4-14 ianuarie, vom susține trei meciuri de verificare.

Gigi Becali taie în carne vie la FCSB. Şase jucători au fost puşi pe liber

Mihai Stoica a dezvăluit numele fotbaliştilor care nu mai intră în calculele vicecampioanei României. Răzvan Ducan, Radu Boboc, Rachid Bouhenna, Marco Dulca, Andrei Dumiter şi Bogdan Rusu au fost anunţaţi că nu pleacă în cantonament. Dumiter şi-a găsit deja echipă şi a semnat cu FC Voluntari.

În Turcia, sunt câţiva jucători care nu vor face deplasarea. Sunt Ducan, Boboc, Bouhenna, Dulca, Dumiter, Rusu. Nu ştim dacă şi-au găsit alte echipe, nu vom conta pe ei. Nu vom conta pe ei. Am preferat să luăm câţiva jucători foarte tineri. Ei se pot antrena cu noi.

Reclamă 4 / 0/3

Nu vom conta pe ei în perioada care urmează. Dacă nu-şi rezolvă problemele cu alte echipe, vor juca la echipa a doua. Am preferat să aducem tineri în lot. Condiţii de antrenament sunt„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și