Închide meniul

Gigi Becali taie în carne vie! A scos şase jucători din lot. Mihai Stoica a dezvăluit ce se întâmplă la FCSB înainte de plecarea în cantonament

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 ianuarie 2023, 23:48

Gigi Becali taie în carne vie! A scos şase jucători din lot. Mihai Stoica a dezvăluit ce se întâmplă la FCSB înainte de plecarea în cantonament

Gigi Becali taie în carne vie! A scos şase jucători din lotul lui FCSB

Gigi Becali, într-o conferință de presă / Profimedia

  • Şase jucători de la FCSB, scoşi din lot de Gigi Becali
  • Anunţul făcut de Mihai Stoica

Gigi Becali taie în carne vie la FCSB şi a scos şase jucători din lot. Aceştia nu vor fi luaţi în cantonamentul din Turcia şi trebuie să îşi caute echipă. În caz contrar, vor juca la echipa a doua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a dezvăluit numele fotbaliştilor care nu mai intră în calculele vicecampioanei României. Răzvan Ducan, Radu Boboc, Rachid Bouhenna, Marco Dulca, Andrei Dumiter şi Bogdan Rusu au fost anunţaţi că nu pleacă în cantonament. Dumiter şi-a găsit deja echipă şi a semnat cu FC Voluntari.

Gigi Becali taie în carne vie la FCSB. Şase jucători au fost puşi pe liber

În Turcia, sunt câţiva jucători care nu vor face deplasarea. Sunt Ducan, Boboc, Bouhenna, Dulca, Dumiter, Rusu. Nu ştim dacă şi-au găsit alte echipe, nu vom conta pe ei. Nu vom conta pe ei. Am preferat să luăm câţiva jucători foarte tineri. Ei se pot antrena cu noi.

Reclamă

Nu vom conta pe ei în perioada care urmează. Dacă nu-şi rezolvă problemele cu alte echipe, vor juca la echipa a doua. Am preferat să aducem tineri în lot. Condiţii de antrenament sunt„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

FCSB se reuneşte pe 5 ianuarie, iar trei zile mai târziu va pleca în Antalya. Cantonamentul este programat între 8 şi 20 ianuarie. Pogon Szczecin, ocupanta locului 4 din prima ligă a Poloniei, este una dintre echipele cu care roş-albaştrii vor juca un meci amical.

Reclamă

Gigi Becali nu vrea să se mai bazeze pe jucători pe care a plătit sume importante. Radu Boboc a fost adus de la Farul, în vara anului trecut, cu 400.000 de euro. Tot în acest sezon au fost aduşi şi Bogdan Rusu, Rachid Bouhenna şi Marco Dulca.

FCSB a încheiat anul 2022 pe locul 3 în Liga 1. Are 38 de puncte, cu 7 mai puţin decât liderul Farul Constanţa. Primul meci oficial îl va disputa pe 22 ianuarie, cu Hermannstadt.

Primul jucător care a plecat, oficial, de la FCSB, în 2023

Andrei Dumiter este primul jucător care a plecat, oficial, de la FCSB, în 2023. Atacantul de 23 de ani a semnat cu FC Voluntari pentru doi ani şi jumătate şi va purta numărul 13 la noua echipă.

Reclamă 4 / 0/3

Bun venit în familia FC Voluntari, Andrei Dumiter! FC Voluntari anunță că a semnat un contract, valabil pe o perioadă de 3 ani și jumătate, cu jucătorul Andrei Dumiter.

Andrei Dumiter este un atacant, în vârstă de 23 de ani, care a mai jucat până acum în cariera sa la LPS Banatul, Ripensia Timișoara, Chindia Târgovişte, Sepsi OSK și FCSB .

Noul nostru jucător are 110 prezențe în primele 2 ligi ale României în care a reușit să înscrie 27 de goluri și să ofere 6 pase decisive. Andrei va purta numărul 13 pe echipamentul de joc. Clubul nostru îi urează bun venit și îi dorește mult succes în tricoul FC Voluntari”, se arată pe pagina de Facebook a llfovenilor.

Andrei Dumiter a fost transferat la FCSB în 2021, atunci când Gigi Becali le-a plătit 350.000 de euro celor de la Sepsi. În primul sezon la FCSB, Dumiter a jucat 16 meciuri şi a reuşit să marcheze de două ori şi să dea şi o pasă de gol. În acest sezon, Dumiter a prins doar 5 meciuri pentru FCSB în Liga 1.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu