Închide meniul

Gigi Becali taie în carne vie! A scos şase jucători din lot. Mihai Stoica a dezvăluit ce se întâmplă la FCSB înainte de plecarea în cantonament

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 ianuarie 2023, 23:48

Reclamă
Gigi Becali taie în carne vie! A scos şase jucători din lot. Mihai Stoica a dezvăluit ce se întâmplă la FCSB înainte de plecarea în cantonament

Gigi Becali taie în carne vie! A scos şase jucători din lotul lui FCSB

Gigi Becali, într-o conferință de presă / Profimedia

Gigi Becali taie în carne vie la FCSB şi a scos şase jucători din lot. Aceştia nu vor fi luaţi în cantonamentul din Turcia şi trebuie să îşi caute echipă. În caz contrar, vor juca la echipa a doua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a dezvăluit numele fotbaliştilor care nu mai intră în calculele vicecampioanei României. Răzvan Ducan, Radu Boboc, Rachid Bouhenna, Marco Dulca, Andrei Dumiter şi Bogdan Rusu au fost anunţaţi că nu pleacă în cantonament. Dumiter şi-a găsit deja echipă şi a semnat cu FC Voluntari.

Gigi Becali taie în carne vie la FCSB. Şase jucători au fost puşi pe liber

În Turcia, sunt câţiva jucători care nu vor face deplasarea. Sunt Ducan, Boboc, Bouhenna, Dulca, Dumiter, Rusu. Nu ştim dacă şi-au găsit alte echipe, nu vom conta pe ei. Nu vom conta pe ei. Am preferat să luăm câţiva jucători foarte tineri. Ei se pot antrena cu noi.

Nu vom conta pe ei în perioada care urmează. Dacă nu-şi rezolvă problemele cu alte echipe, vor juca la echipa a doua. Am preferat să aducem tineri în lot. Condiţii de antrenament sunt„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

FCSB se reuneşte pe 5 ianuarie, iar trei zile mai târziu va pleca în Antalya. Cantonamentul este programat între 8 şi 20 ianuarie. Pogon Szczecin, ocupanta locului 4 din prima ligă a Poloniei, este una dintre echipele cu care roş-albaştrii vor juca un meci amical.

Reclamă
Reclamă 4

Gigi Becali nu vrea să se mai bazeze pe jucători pe care a plătit sume importante. Radu Boboc a fost adus de la Farul, în vara anului trecut, cu 400.000 de euro. Tot în acest sezon au fost aduşi şi Bogdan Rusu, Rachid Bouhenna şi Marco Dulca.

FCSB a încheiat anul 2022 pe locul 3 în Liga 1. Are 38 de puncte, cu 7 mai puţin decât liderul Farul Constanţa. Primul meci oficial îl va disputa pe 22 ianuarie, cu Hermannstadt.

Primul jucător care a plecat, oficial, de la FCSB, în 2023

Andrei Dumiter este primul jucător care a plecat, oficial, de la FCSB, în 2023. Atacantul de 23 de ani a semnat cu FC Voluntari pentru doi ani şi jumătate şi va purta numărul 13 la noua echipă.

Reclamă

Bun venit în familia FC Voluntari, Andrei Dumiter! FC Voluntari anunță că a semnat un contract, valabil pe o perioadă de 3 ani și jumătate, cu jucătorul Andrei Dumiter.

Andrei Dumiter este un atacant, în vârstă de 23 de ani, care a mai jucat până acum în cariera sa la LPS Banatul, Ripensia Timișoara, Chindia Târgovişte, Sepsi OSK și FCSB .

Noul nostru jucător are 110 prezențe în primele 2 ligi ale României în care a reușit să înscrie 27 de goluri și să ofere 6 pase decisive. Andrei va purta numărul 13 pe echipamentul de joc. Clubul nostru îi urează bun venit și îi dorește mult succes în tricoul FC Voluntari”, se arată pe pagina de Facebook a llfovenilor.

Andrei Dumiter a fost transferat la FCSB în 2021, atunci când Gigi Becali le-a plătit 350.000 de euro celor de la Sepsi. În primul sezon la FCSB, Dumiter a jucat 16 meciuri şi a reuşit să marcheze de două ori şi să dea şi o pasă de gol. În acest sezon, Dumiter a prins doar 5 meciuri pentru FCSB în Liga 1.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:56

Se cunosc primele două sferturi de la EURO 2024. Spania – Germania este meciul „şoc”! Tabloul înainte de România – Olanda

23:50

Spania – Georgia 4-1. Ibericii au revenit spectaculos şi sunt în sferturi la EURO 2024. Îi aşteaptă duelul „de foc” cu Germania

23:38

Memphis Depay, înainte de România – Olanda: „Trebuie să facem mai mult! Cu Austria am jucat cel mai bine!”

23:27

Lamine Yamal, un nou record fabulos la EURO 2024. Performanţa unică realizată în partida cu Georgia

22:56

Controversă URIAŞĂ la golul marcat de Rodri! Arbitrul l-a validat, deşi Morata era în poziţie de ofsaid şi pe direcţia şutului

22:43

Cămătaru, cuvinte uriaşe despre România în presa din Olanda: „Poporul român este în spatele echipei! Jucăm în 12 jucători!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și