Închide meniul

Toni Petrea a reacționat, după despărțirea de U Cluj: „Trăim în România, se poate întâmpla orice”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 24 august 2023, 18:21

Toni Petrea a reacționat, după despărțirea de U Cluj: Trăim în România, se poate întâmpla orice”

Toni Petrea a reacționat, după despărțirea de U Cluj

Toni Petrea, prima reacție după Chindia - FC Voluntari 1-1 / Hepta

Toni Petrea a reacționat, după despărțirea de U Cluj. Tehnicianul a vorbit despre plecarea de la echipa din Ardeal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul a plecat de la U Cluj după doar 6 meciuri în care a pregătit „șepcile roșii”. Ultimul meci al clujenilor cu Toni Petrea pe bancă a fost derby-ul cu rivala locală CFR Cluj, pierdut de către „șepcile roșii” cu scorul de 3-4.

Toni Petrea a reacționat, după despărțirea de U Cluj. Antrenorul a dezvăluit că înțelegerea a fost ruptă pe cale amiabilă

Toni Petrea a dezvăluit faptul că despărțirea de U Cluj s-a produs pe cale amiabilă. De asemenea, acesta a menționat că le-a spus oficialilor clubului că poate pleca în orice moment de la echipă, dacă conducerea nu este mulțumită de rezultatele echipei. Totodată, antrenorul a dezvăluit și ce l-a nemulțumit în relația cu oficialii clubului.

„Am încheiat pe cale amiabilă contractul, din diverse motive. Trăim în România, se poate întâmpla orice. Au fost antrenori schimbați după începerea sezonului. Nu mă mai surprinde nimic, asta este.

Eu le-am spus încă de când au apărut acele zvonuri că dacă nu sunt mulțumiți de munca mea, de jocul echipei, de rezultatele echipei, au uneltele necesare să încheiem colaborarea. Cât timp clubul nu e mulțumit de munca mea, putem încheia colaborarea. Și asta s-a întâmplat, nimic mai mult.

Reclamă

Dacă eu astăzi la prânz am semnat rezilierea și într-o oră a fost anunțat noul antrenor… E clar că s-au purtat negocieri între timp cu noul antrenor. Asta a fost singura nemulțumire a mea legată de cei care conduc acest club. Trebuia să încheiem noi colaborarea, a spus Toni Petrea, pentru digisport.ro.

Cu Toni Petrea pe bancă, U Cluj a înregistrat o singură victorie în noul sezon din Liga 1. Ardelenii au învins-o pe FC U Craiova 1948 cu scorul de 4-3. Pe lângă acest rezultat, „șepcile roșii” au obținut 3 rezultate de egalitate și două înfrângeri.

Potrivit statisticilor oferite de site-ul de specialitate Transfermarkt, Petrea a avut o medie de doar un punct câștigat per meci, în timpul în care a pregătit echipa clujeană.

Reclamă 4 / 0/3

În cariera de antrenor, Toni Petrea le-a pregătit pe: FCSB, Chindia și U Cluj. Singurul succes din carieră l-a cunoscut pe banca echipei patronate de Gigi Becali, atunci când a câștigat Cupa României în sezonul 2019/2020.

Ioan Ovidiu Sabău, prezentat oficial la U Cluj! Revenire spectaculoasă pe banca rivalei lui CFR

„Clubul nostru a ajuns la un acord cu Ioan Ovidiu Sabău, care revine pe banca tehnică a Universității Cluj. Acesta va conduce echipa la meciul de luni cu FC Hermannstadt din etapa a șaptea a Superligii. Îi urăm bun venit și îi dorim mult succes în acest nou capitol alături de ”U”!
#ToțiPentruU #BunVenit #IoanOvidiuSabău”, au scris oficialii lui U Cluj pe contul de Facebook.

Tot astăzi, U Cluj a anunţat oficial despărţirea de Toni Petrea.

„FC Universitatea Cluj a ajuns la un acord de încetare a colaborării cu antrenorul Anton Petrea.
Clubul nostru dorește să le mulțumească lui Anton Petrea și staff-ului său, format din Cristian Țermure (antrenor secund), Vasile Gheorghe (preparator fizic) și Dumitru Hotoboc (antrenor cu portarii) pentru munca depusă la ”U”.
Le dorim mult succes în carieră!”, a fost mesajul publicat de U Cluj pe Facebook, după ce rivala lui CFR s-a înţeles cu Petrea pentru ca acesta să părăsească banca tehnică.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:18 „Sunt antrenor de mare!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” Vezi toate știrile
Citește și