Închide meniul

U Cluj l-a demis pe Toni Petrea, după 3-4 cu CFR Cluj. Cine îi poate lua locul

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 24 august 2023, 14:46

U Cluj l-a demis pe Toni Petrea, după 3-4 cu CFR Cluj. Cine îi poate lua locul

U Cluj l-a demis pe Toni Petrea, după 3-4 cu CFR Cluj

Toni Petrea, în timpul unui meci / Hepta

U Cluj l-a demis pe Toni Petrea, după eşecul 3-4 cu CFR Cluj, din derby-ul etapei a şasea din Liga 1. Ioan Ovidiu Sabău ar putea să îi ia locul fostului antrenor de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea o lasă pe U Cluj cu şase puncte acumulate după primele şase etape, în care „şepcile roşii” au primit 13 goluri, având cea mai slabă defensivă din Liga 1.

U Cluj l-a demis pe Toni Petrea, după 3-4 cu CFR Cluj

„FC Universitatea Cluj a ajuns la un acord de încetare a colaborării cu antrenorul Anton Petrea.

Clubul nostru dorește să le mulțumească lui Anton Petrea și staff-ului său, format din Cristian Țermure (antrenor secund), Vasile Gheorghe (preparator fizic) și Dumitru Hotoboc (antrenor cu portarii) pentru munca depusă la ”U””, se arată în comunicatul emis de U Cluj.

Cele mai mari şanse să ajungă la Cluj le are Ioan Ovidiu Sabău. Cele două părţi s-au despărţit în această vară, când fostul mare internaţional susţinea că a avut anumite probleme medicale. Jucătorii sunt cei care ar insista pentru revenirea Moţului.

Reclamă

Alex Chipciu s-a prăbuşit emoţional după U Cluj – CFR Cluj 3-4

Alex Chipciu s-a prăbuşit emoţional după derby-ul U Cluj – CFR Cluj, scor 3-4, din etapa a 6-a a Ligii 1. Jucătorul „Şepcilor Roşii” a răbufnit la finalul confruntării pierdute chiar în faţa fostei sale echipe.

U Cluj a condus cu 2-0, dar nu a smuls nici măcar un punct pe Cluj Arena. Chipciu i-a pasat decisiv lui Ianis Stoica, în minutul 38. La final, mijlocaşul în vârstă de 34 de ani a avut un discurs fără precedent şi a anunţat că ia în calcul să se retragă.

„Pentru mine n-a fost frumos meciul. Mă gândeam cu toată seriozitatea o să ajung la demenţă, la Alzheimer, e greu tare să mai joc fotbal, 100% o să vorbesc cu nevasta. E greu să mai joc, ţip încontinuu. Dacă nu avem apărare ajungem la retrogradare. Individual trebuie să ne asumăm mai mult. Sincer aşa o iau razna, risc să fac ceva cu sănătatea, fără caterincă acum„, a spus Alex Chipciu la orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

„Când pierzi 3-4 ceva nu a mers clar. Prima repriză am dominat-o clar, nu am avut mai multă inspiraţie în faţa porţii. Dacă scorul era un pic mai mare în prima repriză nu se supăra nimeni. Am intrat în repriza a doua cam timoraţi, nu înţeleg de ce. Toată lumea spune că avem jucători experimentaţi.

Am cedat un pic mijlocul terenului, au venit peste noi. Ne-am văzut egalaţi, însă pe final am mai primit un gol. Am avut şi noi ocaziile noastre, asta este din păcate pentru noi. Dezamăgire mare pentru că jocul cred că a fost plăcut. Noi am ratat mai mult, ei ce au avut, au dat. Ţin să le mulţumesc suporterilor, au fost fantastici. E altceva, stadion frumos, multă lume„, a declarat şi Toni Petrea.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și