Închide meniul

Toni Petrea a vorbit despre viitorul său la FCSB înaintea derby-ului cu CFR Cluj! Când îi dă răspunsul lui Gigi Becali: „Atunci o să văd ce fac!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 aprilie 2022, 10:48

Toni Petrea a vorbit despre viitorul său la FCSB înaintea derby-ului cu CFR Cluj! Când îi dă răspunsul lui Gigi Becali: „Atunci o să văd ce fac!

Toni Petrea este antrenorul FCSB

Hepta

Toni Petrea a anunţat, chiar înaintea derby-ul cu CFR Cluj, că va lua o decizie cu privire la viitorul său pe banca celor de la FCSB. Gigi Becali ar vrea ca antrenorul să continue, chiar dacă nu va lua titlul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea are contract cu FCSB până la finalul sezonului. Antrenorul nu s-a decis dacă va continua şi sezonul viitor, iar un răspuns final îl va da după ultimul meci din playoff.

Toni Petrea, anunţ despre viitorul său la FCSB

Eu am semnat contractul până la sfârşitul acestui sezon. Faptul că se fac speculaţii, nu am ce să zic. Eu mă concentrez pe finalul acesta de sezon, vreau să le câştig pe toate meciurile şi voi vedea dacă vom câştiga titlul. Iar atunci o văd ce o să fac. E prematur să spun dacă voi pleca sau nu voi pleca, eu mă concentrez pe aceste meciuri„, a spus Toni Petrea înainte de CFR Cluj – FCSB.

Doar un dezastru îl va da afară pe Toni Petrea de la FCSB! ”Clubul îi va prelungi contractul, dacă vrea”

Toni Petrea nu va pleca de la FCSB decât dacă va pierde toate meciurile rămase din acest play-off. Anunțul e făcut de Mihai Stoica. Oficialul roș-albaștrilor susține că doar dacă antrenorul va dori, el va putea pleca de la clubul din Berceni.

„Petrea pleacă de la FCSB dacă vrea! Şi acum, şi după meciul cu CFR, şi la finalul campionatului. Cum a fost la finalul campionatului trecut. Gigi nu se bagă. În afară de meciul cu Farul, n-am avut niciun meci în care să fim sub adversari. Cu Farul a fost relevant, pentru că nu ştiam ce e cu noi, dar se pare că eram gripaţi şi noi nu ştiam.

Reclamă

Mi-am adus aminte că Dumitru Dragomir a zis că ştie el că Croitoru e antrenor la FCSB. Nu se negociază, nu ştie el. Dacă tu crezi că spun doar să mă aflu în treabă… Dacă Petrea vrea să plece, pleacă. Până în vară. Clubul îi va prelungi contractul, dacă vrea. Dacă pierde toate meciurile, poate ajungem pe locul cinci. Atunci, da, sunt şanse”, a spus Stoica, la orangesport.ro.

Toni Petrea ar putea pleca de la FCSB, în cazul în care nu va lua titlul, deşi Gigi Becali i-a transmis că poate rămâne la echipă şi dacă va pierde campionatul. Şi în primul mandat la FCSB, Toni Petrea a avut posibilitatea dea alege să rămână. Atunci, tehnicianul a decis să nu îşi mai prelungească contractul cu echipa lui Gigi Becali.

Unul dintre posibilii înlocuitori pentru Toni Petrea este Marius Croitoru. Alături de Ilie Poenaru, Croitorul este unul dintre antrenorii pe care Gigi Becali îi apreciază.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet Vezi toate știrile
Citește și