Închide meniul

Toni Petrea, dezamăgit după Universitatea Craiova – Chindia 3-0: „Ne-am bătut singuri!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 18 decembrie 2022, 10:32

Toni Petrea, dezamăgit după Universitatea Craiova – Chindia 3-0: Ne-am bătut singuri!”

Toni Petrea, dezamăgit după Universitatea Craiova - Chindia 3-0

Toni Petrea este antrenorul Chindiei Târgovişte / Hepta

Toni Petrea, dezamăgit după Universitatea Craiova – Chindia 3-0. Antrenorul Chindiei Târgoviște s-a arătat dezamăgit de jocul pe care echipa sa l-a prestat în fața Universității Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova s-a impus categoric cu scorul de 3-0. Golurile partidei au fost marcate de Alexandru Crețu, Jovan Markovic și Bogdan Mitrea.

Toni Petrea, dezamăgit după Universitatea Craiova – Chindia 3-0

„Ce pot să spun, cred că ne-am bătut singuri în seara asta. Nu cred că ne-au surprins cu nimic, însă le-am făcut câteva cadouri. Am încercat să revenim în joc. Am avut un penalty, dar, din păcate, l-am ratat. Am primit și acel roșu. Apoi a trebuit să ne închidem. Chiar și în inferioritate numerică am dat o replică bună.

Aveam doi jucători care trebuiau să execute dacă aveam penalty. Am zis să îl las pe cel care a pus primul mâna pe minge. La cum îl știu eu pe Chamed, nu e genul de jucător care să lovească intenționat, dar probabil că a fost o preluare mai lungă.

În perioade de iarnă, nu poți să găsești foarte mulți jucători. Avem nevoie de întărirea lotului, însă vom vedea dacă se va materializa ceva din ce am discutat. Momentan, nu e nimic stabilit.

Reclamă

Sunt câteva echipe despărțite de două-trei puncte. Mai sunt nouă meciuri din sezonul regulat, plus înjumătățirea. Ne vom lupta pentru fiecare punct. Chiar dacă am pierdut în aceste trei jocuri, cred că am arătat că putem să jucăm fotbal. E îngijorător faptul că am primit șapte goluri și nu am marcat niciunul”, a declarat Toni Petrea, la finalul partidei cu Universitatea Craiova.

Dragoș Bon, anunț clar după Universitatea Craiova – Chindia 3-0

Antrenorul interimar al oltenilor spune că este pregătit să accepte un mandat pe termen lung în Bănie, dacă oficialii îi vor oferi ocazia. Bon se află la a doua victorie consecutivă pe banca Universității Craiova și are mare încredere că echipa va arăta din ce în ce mai bine de acum înainte.

Dragoș Bon și-a lăudat la scenă deschisă jucătorii, în special pe Jovan Markovic, și a precizat că trupa din Bănie are forța să se lupte pentru titlu până în ultima clipă.

Reclamă 4 / 0/3

“Era o tensiune foarte mare, pentru că ne doream foarte mult să obținem aceste puncte. S-a simțit lucrul acesta. Sunt foarte fericit că am obținut o victorie categorică, că am controlat jocul 90%, să zic așa. Markovic e unul dintre cei mai talentați jucători din România, vă zic sincer. Are execuții de calitate și, dacă va avea continuitate, va ajunge într-un campionat puternic.

Se caută un antrenor cu mai multă experiență, cu un nume mai mare, așa se dorește la Universitatea Craiova. Sper să fie inspirată conducerea, iar eu îmi doresc să rămân aproape de echipă. Eu am redresat mereu echipa când s-a apelat la mine, sunt pregătit. Ne-am consolidat poziția în play-off și am mare încredere că vom arăta mult mai bine, din ianuarie, și nu vom mai întâlni asemenea momente tensionate.

A fost decizia mea să păstrăm posesia, să nu ne asumăm niciun risc. Știam că lumea dorește spectacol, dar pentru mine erau importante cele trei puncte și nu am vrut să luăm gol în repriza a doua. Au fost momente oscilante, ar putea părea deplasat să vorbim despre titlu, dar sper să ne batem până la final.

Nu vor fi schimbări radicale la echipă, avem un lot foarte valoros. Nu sunt jucători care să nu aibă calitate și valoare. Nu pot să comentez deciziile domnului Mirel Rădoi. Eu, când am venit la echipă, am spus că am nevoie de toți jucătorii din lot”, a declarat Dragoș Bon, pentru digisport.ro.

Recomandări
  • Toni Petrea, dezamăgit după Universitatea Craiova – Chindia 3-0
  • Ce l-a deranjat pe antrenorul Chindiei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și