Închide meniul

Toni Petrea i-a pus gând rău chiar și FCSB-ului, după a 4-a victorie consecutivă în Liga 1: „Putem bate pe oricine!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 22 octombrie 2022, 21:40

Toni Petrea i-a pus gând rău chiar și FCSB-ului, după a 4-a victorie consecutivă în Liga 1: „Putem bate pe oricine!

Basarab Panduru l-a umilit în direct pe Toni Petrea, după Rapid - FCSB 2-0

Toni Petrea, într-o conferință de presă / Antena Sport

Toni Petrea i-a pus gând rău chiar și FCSB-ului, după a 4-a victorie consecutivă în Liga 1. Fostul antrenor de la FCSB face furori pe banca Chindiei. Formația din Târgoviște a învins-o și pe FC Voluntari, scor 3-0, în etapa a 15-a. Petrea are mare încredere în jucătorii săi și spune că „pot bate pe oricine”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrea face minuni la Chindia. Antrenorul de 47 de ani a reinventat echipa din Târgoviște și a bifat cea de-a 4-a victorie la rând, în campionat.

Toni Petrea i-a pus gând rău chiar și FCSB-ului, după a 4-a victorie consecutivă în Liga 1

La finalul partidei cu FC Voluntari, Toni Petrea și-a lăudat elevii pentru o nouă prestație excelentă. Antrenorul Chindiei este convins că, dacă vor continua să joace în acest fel, fotbaliștii săi pot să învingă orice formație din Liga 1. Petrea se va lupta cu fosta sa echipă, FCSB, în luna decembrie și, cu siguranță, tehnicianul de 47 de ani visează la o victorie.

Chindia a acumulat 15 puncte și s-a apropiat la numai două lungimi de vicecampioana României, după 14 meciuri disputate.

Petrea a vorbit și despre super-golul marcat de Doru Popadiuc, de la jumătatea terenului.

Reclamă

„E important pentru noi că am legat câteva victorii, ne-am ridicat în clasament. Țin să felicit băieții pentru atitudine, joc și rezultat. Țin să le mulțumesc și suporterilor, care au venit în număr mare. Știam ce adversar întâlnim, care stă foarte bine defensiv. Am încercat să jucăm mai repede, să-i surprindem și să fim atenți pe faza de apărare.

Nemulțumirea mea e că am avut prea multe cornere împotriva noastră, le-am dat prea ușor. O fază fixă poate decide un joc. Sper ca pe viitor să evităm astfel de momente. Chiar și la golul trei, (n.r. Popadiuc) deja nu mai era în spatele vârfului, îl pusesem mijlocaș central. A recuperat mingea, a văzut acel culoar și a avut o execuție foarte interesantă, neașteptată. Mă bucur pentru el că trece printr-un moment bun. Sper să o țină tot așa și să ajute echipa.

Văzusem faultul, mi s-a părut ciudat că nu s-a fluierat. S-a ajuns la acea minge, normal că nu eram mulțumit. Nu eram convins că fusese fault în atac, dar așa am văzut de pe margine. Dacă se dădea penalty și se marca, poate altul era rezultatul. E bine că am avut VAR și s-a intervenit când a trebuit.

Reclamă 4 / 0/3

Toni Petrea, de neoprit pe banca Chindiei: „Alcătuiesc o formație unită!”

Alcătuiesc o formație unită, iar jucătorii, când vor și își dau silința pe teren, pot bate pe oricine. Trebuie să aibă mai multă încredere. Rezultatele și jocul lor demonstrează se pot bate cu oricine de la egal la egal.

Aici e altceva, sunt situații și situații. La un club e o strategie, o linie de urmat, nu vreau să fac comparații. Mă bucur de moment, trebuie să fim modești în continuare, să ne vedem de treabă și să muncim la fel de bine.

Nu vreau să mă gândesc ce va fi peste nu știu câte etape, mă gândesc doar la următorul meci, asta le spun și băieților. Luăm pas cu pas, meciul următor trebuie să-l tratăm la fel de serios și să încercăm să scoatem maximum”, a spus Toni Petrea, pentru Digisport.

FC Voluntari – Chindia Târgovişte 0-3. Show a la Toni Petrea!

A fost nebunie în FC Voluntari – Chindia Târgovişte 0-3. Doru Popadiuc a reuşit un hat-trick fabulos, iar echipa lui Toni Petrea a ajuns la al patrulea succes consecutiv în Liga 1.

Plecat de la FCSB, Toni Petrea face minuni la Chindia Târgovişte. Le-a învins pe Rapid, FC U Craiova 1948 şi CS Mioveni. Ultima „victimă” a fost FC Voluntari, revelaţia sezonului trecut.

Doru Popadiuc a reuşit un hat-trick fabulos în duelul cu ilfovenii. A marcat în minutele 14, 68 şi 81, iar ultima reuşită a fost o „bijuterie”. A profitat de faptul că tânărul portar Popa era ieşit din poartă şi a marcat de la jumătatea terenului.

Golurile sale au adus cele trei puncte, iar Chindia Târgovişte a urcat pe locul 14, cu 15 puncte, la 2 în spatele FCSB-ului.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și