Închide meniul

Toni Petrea îl vrea pe Florinel Coman la Chindia! E convins ca l-ar transforma din nou în „Mbappe de România”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 noiembrie 2022, 13:03

Toni Petrea îl vrea pe Florinel Coman la Chindia! E convins ca l-ar transforma din nou în „Mbappe de România

Toni Petrea îl vrea pe Florinel Coman la Chindia

Florinel Coman, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Toni Petrea îl vrea pe Florinel Coman la Chindia! Antrenorul nu ar refuza să lucreze din nou alături de jucătorul de la FCSB, și este convins că-l poate readuce din nou la forma care l-a consacrat drept „Mbappe de România”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman nu traversează cel mai bun moment din cariera sa. În ultimul meci al roș-albaștrilor, cu FC U Craiova 1948, mijlocașul a fost rezervă, fiind introdus în minutul 89 de către Mihai Pintilii.

Toni Petrea îl vrea pe Florinel Coman la Chindia

Toni Petrea l-ar primi cu brațele deschise pe Florinel Coman la Chindia! Fostul antrenor de la FCSB a declarat că mijlocașul este visul oricărui tehnician, în ciuda formei modeste pe care o traversează.

Totodată, Petrea a mai declarat că accidentările sunt responsabile pentru fluctuațiile de formă pe care le-a traversat „Mbappe de România”, iar soluția pentru a reveni la jucătorul care era în sezoanele precedente este încrederea.

„Cu siguranță (n.r. l-ați relansa?). Cine nu și l-ar dori pe Florinel Coman? E un jucător valoros. Traversează o perioadă mai puțin fastă în cariera lui, dar fără discuții e un jucător foarte bun. Pentru că problemele medicale, cu accidentările, l-au tras în spate destul de mult.

Reclamă

Când ești accidentat o dată, când te accidentezi a doua oară. Ai o reținere, nu mai ești așa de convins că poți să faci anumite lucruri.

Însă calitatea și valoarea pe care le are sunt incontestabile. Fără discuții (n.r. să-l ia pe Coman fără discuții). Dar nu cred că ne permitem să-l aducem la Chindia. Nu. Din ce știu eu, nu (n.r. viață extrasportivă proastă). De ceva timp are și un copilaș și nu cred așa ceva. E familist, nu cred că mai are alte preocupări”, a declarat Toni Petrea, pentru Fanatik.

Toni Petrea, sfat pentru Florinel Coman

Toni Petrea i-a transmis și un sfat lui Florinel Coman, acela de a nu se lăsa influențat de declarațiile lui Gigi Becali. Antrenorul a dezvăluit că în mandatul său de la FCSB, mai mulți jucători erau puternic afectați de cele declarate de patronul echipei.

Reclamă 4 / 0/3

„Trebuie să accepți anumite lucruri. Pentru că e patronul echipei, poate să spună orice până la urmă. Te plătește, tu ca antrenor sau ca jucător trebuie să îți faci treaba pentru care ești plătit.

Poate sunt anumiți oameni, nu zic de jucători, care sunt mai emotivi, care sunt afectați de anumite critici, însă e o luptă fotbalul până la urmă. Cel mai bun câștigă, nu? Trebuie să treci peste anumite lucruri, care nu îți plac.

Au fost anumiți jucători în mandatul meu care erau afectați de acest lucru. Discutam cu ei și trecea. Încercam să le dau încredere, să se gândească la viitor pentru că nu se termina viața cu un meci sau cu o evoluție proastă a lor într-un anumit joc.

În fotbal ai posibilitatea ca săptămâna viitoare, chiar dacă ai făcut un joc prost acum, să speli acea imagine pe care ai lăsat-o”, a mai completat Toni Petrea, pentru aceeași sursă citată mai sus.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan Vezi toate știrile
Citește și