Închide meniul

Toni Petrea, în culmea fericirii după Chindia – Rapid 2-1: „Am meritat această victorie, vreau să ne salvăm de la retrogradare!” Reacțiile lui Popa şi Neguţ

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 octombrie 2022, 23:37 / Actualizat: 4 octombrie 2022, 6:46

Toni Petrea, în culmea fericirii după Chindia – Rapid 2-1: „Am meritat această victorie, vreau să ne salvăm de la retrogradare! Reacțiile lui Popa şi Neguţ

Toni Petrea refuză să se mai gândească la FCSB: "Nu este nicio palmă!"

Toni Petrea are un bilanţ spectaculos cu Chindia / Hepta

Toni Petrea, în culmea fericirii după Chindia – Rapid 2-1. Toni Petrea şi-a luat revanşa în faţa celor de la Rapid. Petrea a fost demis de la FCSB chiar după ce a pierdut în faţa echipei lui Mutu. Revenit în Liga 1, la Chindia Târgovişte, Petrea a reuşit să îl învingă pe Mutu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea a obţinut o victorie uriaşă pe banca Chindiei Târgovişte: 2-1 cu Rapid. Aceasta a fost prima victorie obţinută de Chindia în acest sezon al Ligii 1. La finalul partidei, Toni Petrea a fost extrem de fericit pentru victoria echipei sale.

Toni Petrea, în culmea fericirii după Chindia – Rapid 2-1

„Ne bucură această victorie, nu am realizat nimic. E un punct de plecare. E o victorie de moral împotriva unei echipe bune a campionatului. Sper să îi ţin pe toţi jucătorii în priză. Sperăm să jucăm în decembrie 2022 să jucăm la Târgovişte, din ce am vorbit cu autorităţile.

E important că am debutat cu o victorie. Am suferit în repriza a doua, dar chiar şi aşa am reuşit să marcăm. Cred că prima repriză ne-a aparţinut în totalitate. Mă bucură faptul că jucătorii au stat foarte bine, au luptat până la ultima picătură. Consider că am meritat această victorie. Eu îmi văd de treabă, sunt la Chindia acum, vreau să ne salvăm de la retrogradare. Eu la fiecare joc încerc să le transmit jucătorilor să intre cu gândul la victorie. Acum este fotbal niciodată nu ştim ce se întâmplă, dar azi îi felicit pentru cum s-au prezentat. Eu zic că avem un lot foarte bun„, a spus Toni Petrea la digisport.ro.

Şi Daniel Popa a fost extrem de fericit după ce a reuşit să marcheze un gol cu Rapid.

Reclamă

Este o bucurie pentru noi. Aveam mare nevoie de aceste 3 puncte. Acum am mai avut Şi noi noroc, ţinând cont că şi lor li s-a anulat un gol, dar şi nouă. Am câştigat meritat. Pe Paul îl ştiu bine. Chiar vorbeam cu Neguţ înainte de meci şi eram încrezători că putem câştiga. De la meciul trecut s-a văzut că suntem în creştere„, a spus Daniel Popa, cel care a marcat primul gol în Chindia – Rapid 2-1.

Am avut determinare, am putu să alergăm. Ne+am trezit cam târziu, dar nu prea târziu. Putea să fie 5-4, important era să câştigăm. Toni Petrea a venit cu entuziasm la echipă şi asta ne-a ajutat„, a spus şi Neguţ.

Rapid, învinsă de ultima clasată din Liga 1

Chindia s-a impus după golurile marcate de Daniel Popa, în minutul 15, şi Cristian Neguţ, în minutul 57. Giuleştenii au reuşit să reducă din diferenţă prin Antonio Sefer, însă Rapid nu a mai reuşit egalarea până la finalul meciului.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru Rapid a fost a patra înfrângere din acest sezon. Giuleştenii aveau şansa de a egala liderul Ligii 1, Farul, însă au rămas la trei puncte în spate.

Rapid urmează să joace cu Botoşani, de pe teren propriu, în timp ce Chindia se va duela cu FC U Craiova 1948, în deplasare.

Chindia a obţinut prima victorie în acest sezon de Liga 1. Dâmboviţenii mai reuşiseră doar trei remize, în precedentele 11 runde.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 2-2. Florin Ştefan a restabilit egalitatea! Gafă uriaşă comisă de Ştefan Târnovanu 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și