Închide meniul

Toni Petrea pleacă de la U Cluj! Cine ar putea să îl înlocuiască

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 14 august 2023, 17:11

Toni Petrea pleacă de la U Cluj! Cine ar putea să îl înlocuiască

Toni Petrea pleacă de la U Cluj! Cine ar putea să îl înlocuiască

Toni Petrea, în timpul unui meci la U Cluj/ Profimedia Images

Toni Petrea pleacă de la U Cluj! Formaţia ardeleană se află pe locul 10 în Liga 1, cu 6 puncte din 5 meciuri, iar rezilierea contractului ar fi doar o formalitate, potrivit gsp.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Având în vedere că Marius Şumudică i-a refuzat pe clujeni, aceştia l-ar putea înlocui pe Petrea cu Ioan Ovidiu Sabău, Eugen Neagoe sau cu un antrenor din străinătate.

Toni Petrea pleacă de la U Cluj!

Sursa citată notează că Marius Şumudică ar fi cerut la negocieri 38.000 de euro pe lună pentru el şi staff-ul său.

Totodată, pentru a o prelua pe U Cluj, Şumudică a insistat pentru câteva transferuri care nu au fost realizate.

Solicitările lui Şumudică nu au putut fi onorate de către echipa clujeană, chiar dacă aceasta are stabilitate financiară.

Reclamă

Dorinel Munteanu şi-a criticat jucătorii după Oţelul – U Cluj 1-1: „Am luat un gol stupid! Nu pot trece peste!”

Dorinel Munteanu şi-a criticat jucătorii după Oţelul – U Cluj 1-1. Antrenorul gălăţenilor e de părere că echipa sa a primit un gol stupid şi că nu poate acceptat aşa ceva.

Rezultatul nu ne avantajează, jocul m-a satisfăcut în mare parte. A fost același scenariu, am condus cu 1-0 și am luat un gol stupid, din penalty, dar dintr-o greșeală copilărească.

Nu pot să trec peste… Același scenariu ca la Sepsi, cu schimbările pe care le-am făcut, parțial m-au mulțumit. Trebuie să am o discuție cu jucătorii, deși am avut și săptămâna asta, pentru că pierdem puncte degeaba. Este păcat de efortul lor. Pot să-i felicit pentru efort, pentru determinare.

Reclamă 4 / 0/3

Universitatea Cluj nu ne-a pus nicio problemă, dar am făcut noi pasul înapoi și a venit acea greșeală. Nu sunt mulțumit, dar trebuie să mergem înainte și poate în curând va veni și victoria.

Am avut ocazii să marcăm, dar trebuia să menținem acel rezultat. Adversarul nu ne-a pus probleme și pe o deviere a ieșit penalty.

Îmi pare rău că nu le-am făcut cadou suporterilor cele trei puncte. Voi trage concluziile și vom face o echipă bună, competitivă”, a spus Dorinel Munteanu după Poli Iaşi – U Cluj 1-1, la digisport.ro.

Oțelul – U Cluj 1-1. Nistor a restabilit egalitatea de la 11 metri. Gălăţenii rămân fără victorie în Liga 1

Gălăţenii au încercat poarta lui Gorcea încă din startul partidei şi Bodişteanu a şutat puţin peste bara transversală în minutul 15. Clujenii au replicat prin şutul peste poartă al lui Daniel Popa, din minutul 37, iar în minutul 43 arbitrul Horia Mladinovici a consultat VAR-ul şi a anulat un gol frumos al gazdelor, înscris de Jardan, motivând că a fost fault la un contact între Jardan şi Ovidiu Bic.

Oţelul a reuşit să deschidă scorul în minutul 59, când nou intratul Răzvan Tănasă i-a pasat în careu lui Alexandru Pop şi acesta a înscris cu un şut plasat.

Răzvan Tănasă a trecut de două ori pe lângă gol, în minutele 82 şi 83, iar oaspeţii au primit penalti în minutul 87, la un fault comis în careu de portarul Relu Stoian, asupra lui Tescan. A executat Dan Nistor şi a egalat în minutul 90+1.

Marius Şumudică a refuzat oferta lui U Cluj! Dumitru Dragomir: „I-am spus să mai aştepte, că o să fie «verde» către Rapid”

Marius Şumudică a refuzat oferta lui U Cluj. „Şumi” este dorit şi de Petrolul, dar sunt şanse mici ca antrenorul să semneze cu „lupii galbeni”, chiar dacă are o relaţie foarte bună cu Marian Copilu.

Reclamă

Potrivit gsp.ro, Marius Şumudică a refuzat oferta lui U Cluj fiindcă a cerut anumiţi jucători, iar aceştia nu au fost aduşi.

Șumudică îşi dorea mai mulţi jucători cu care a lucrat în trecut. L-a cerut pe Silviu Lung Jr., dar acesta a ajuns la Poli Iași. „Şumi” l-a vrut și pe Boldrin, cu care a colaborat, la fel ca şi cu Lung Jr., la Astra. Boldrin ar fi refuzat să vină la U Cluj fiindcă soţia lui nu ar fi fost de acord cu întoarcerea în România.

Dumitru Dragomir a povestit ce a discutat la telefon cu Marius Şumudică. Fostul şef al LPF l-a sfătuit pe „Şumi” să mai aibă puţină răbdare.

M-a sunat Șumudică aseară și mi-a spus că are ofertă de la două echipe, una cu bani (n.r. – U Cluj), una mai săracă (n.r. – Petrolul). I-am spus în felul următor: «mai așteaptă, o să fie «verde» către Rapid». El a zis că e supărat. «Băi, ești supărat vreodată pe Rapid?». «Nu, nea Mitică, că Rapidul e viața mea!». «Atunci mai așteaptă, mă, puțin»”, declara Dumitru Dragomir pentru sursa citată.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:00 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și