Închide meniul

Toni Petrea, prima înfrângere în Liga 1 pe banca Chindiei: „De ce mi-a fost frică n-am scăpat!”. Ce a spus după meciul cu CFR Cluj

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 4 decembrie 2022, 18:22

Toni Petrea, prima înfrângere în Liga 1 pe banca Chindiei: „De ce mi-a fost frică n-am scăpat!. Ce a spus după meciul cu CFR Cluj

Toni Petrea, pregătit să revină a treia oară la FCSB

Toni Petrea, în timpul unui meci / Hepta

Toni Petrea a suferit prima înfrângere în Liga 1, pe banca Chindiei. Formația din Târgoviște a fost învinsă de CFR Cluj, scor 0-2, în etapa a 19-a. Petrea a recunoscut că „de ce mi-a fost frică n-am scăpat”, făcând referire la cele două goluri primite de echipa sa din faza fixe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a marcat cele două goluri prin Kolinger, după un corner, și prin Cristi Manea, din penalty.

Toni Petrea, prima înfrângere în Liga 1 pe banca Chindiei: „De ce mi-a fost frică n-am scăpat!”

În ciuda scorului final, Toni Petrea s-a arătat mulțumit de jocul echipei sale, în special de cel din faza ofensivă.

„Cred că am făcut un meci destul de bun, știam forța acestei echipe, stilul de joc. De ce mi-a fost teamă nu am scăpat, am primit două goluri din faze fixe, un corner și un penalty. Experiența și-a spus cuvântul.

Felicit echipa CFR-ului, dar cred că am dat o replică foarte bună. Nu pot să-i cert, nu sunt adeptul certurilor și discutatului la cald. I-am încurajat, e normal, mai ales că eu cred că am făcut un joc destul de bun.

Reclamă

Experiența lor și-a spus cuvântul, au profitat de șansele pe care le-au avut, le-au fructificat. Nouă ne-a lipsit inspirație la finalizare, pentru că am avut și noi șansele noastre. Pot spune că jocul m-a mulțumit.

Avem perioadă grea, cu meciuri dificile. E o luptă strânsă atât pentru play-off, cât și la play-out. Noi avem obiectiv salvarea de la retrogradare”, a spus Toni Petrea, potrivit digisport.ro.

CFR Cluj – Chindia 2-0! Campioana se menţine la 4 puncte în spatele liderului Farul!

CFR Cluj a învins-o pe Chindia Târgovişte cu scorul de 2-0 (1-0), duminică, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 19-a din Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Fundaşul croat Denis Kolinger (17) a deschis scorul cu capul, în urma unui corner executat de Ciprian Deac, iar Cristian Manea (80) a închis tabela, din penalty, după ce Tiberiu Căpuşă l-a faultat în careu pe Claudiu Petrila.

Campioana a reuşit a patra sa victorie consecutivă în campionat, în timp ce Chindia a încheiat o serie de opt meciuri fără înfrângere, cinci victorii şi trei egaluri, toate cu Anton Petrea pe banca tehnică.

Campioana se menţine la 4 puncte în spatele liderului Farul! A fost prima înfrângere suferită de Toni Petrea, în Liga 1, pe banca celor de la Chindia.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și