Închide meniul

Toni Petrea, prima reacţie după FCSB – FC Argeş 4-0. E pregătit deja pentru duelul cu Laurenţiu Reghecampf: „Vom vedea cine va fi mai inspirat”

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 mai 2022, 23:23

Reclamă
Toni Petrea, prima reacţie după FCSB – FC Argeş 4-0. E pregătit deja pentru duelul cu Laurenţiu Reghecampf: „Vom vedea cine va fi mai inspirat

Toni Petrea rămâne la FCSB chiar dacă nu a câştigat titlul

Toni Petrea este antrenorul lui FCSB / Profimedia

FCSB a obţinut o victorie categorică cu FC Argeş, scor 4-0, în etapa a 7-a a play-off-ului Ligii 1. Darius Olaru a reuşit o dublă, iar roş-albaştrii continuă lupta pentru titlu cu CFR Cluj. Toni Petrea este deja cu gândul la duelul cu Laurenţiu Reghecampf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru FCSB urmează derby-ul cu Universitatea Craiova, care se va disputa într-o atmosferă impresionantă. Cel mai probabil se va disputa cu casa închisă.

Ce a declarat Toni Petrea după FCSB – FC Argeş 4-0

Nu cred că Florinel (n.r. Coman) ar avea de ce să fie supărat. A avut o contribuţie majoră la marcarea golului, dar i-a venit bine lui Darius (n.r. Olaru). Vă daţi seama că îşi doreşte să marcheze şi el. A avut şi el ceva situaţii, dar nu a reuşit în această seară. Evoluţia lui a fost bună.

Ne-am propus să câştigăm acest meci, chiar am vorbit şi cu băieţii. Am zis că trebuie să câştigăm. Faptul că am marcat mai multe goluri nu poate decât să mă bucure. Asta înseamnă că toate semnalele pe care le-am tras referitoare la acest joc au fost ascultate.

E un meci important, ca şi celelalte care mai sunt. E o partidă dificilă, cu un adversar care vine din urmă. A câştigat pe linie, sperăm să avem o evoluţie bună şi să reuşim să câştigăm.

Reclamă

Nu putem să prevedem ce se va întâmpla, ce desfăşurare a jocului va fi. Suntem două echipe ofensive, vom vedea care va fi mai inspirată şi mai norocoasă„, a declarat Toni Petrea după FCSB – FC Argeş 4-0.

FCSB rămâne la două puncte în spatele liderului CFR Cluj. Echipa lui Toni Petrea a făcut spectacol pe Arena Naţională şi are cea mai bună ofensivă (18 goluri marcate), dar şi cea mai bună defensivă (4 goluri încasate) din play-off.

Florin Tănase a deschis rapid scorul, din penalty, în minutul 8. Golgheterul roş-albaştrilor a şutat în forţă şi a marcat după ce mingea a lovit bara şi a intrat în poartă. Darius Olaru a dus scorul la 2-0, din pasa lui Florinel Coman. Iulian Cristea a marcat şi el, în repriza secundă, iar Darius Olaru a închis tabela cu o reuşită uluitoare, de la peste 25 de metri.

Reclamă 4 / 0/3

Cum arată clasamentul şi programul în play-off

FCSB s-a apropiat din nou la două puncte de liderul CFR Cluj, în clasamentul Ligii 1.

1. CFR Cluj – 51 de puncte
2. FCSB – 49
3. Universitatea Craiova – 45
4. FC Voluntari – 30
5. Farul – 28
6. FC Argeş – 27

Ce meciuri mai sunt de disputat în play-off

Etapa a 8-a
Farul – FC Voluntari
FC Argeş – CFR Cluj
Universitatea Craiova – FCSB

Etapa a 9-a
CFR Cluj – Universitatea Craiova
Farul – FC Argeş
FC Voluntari – FCSB

Etapa a 10-a
FCSB – CFR Cluj
Universitatea Craiova – Farul
FC Argeş – FC Voluntari

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14
mai
0:00
VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia 2-1 (d.l.d.d) şi Germania – Suedia 1-6
23:38 „Ştiţi care e porecla lui?” Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan: „Să ne retrogradeze cum au făcut-o cu Mititelu!” 23:21 „A fost cireaşa de pe tort!” Gică Hagi, devastat după „remontada” Universităţii Craiova. Jucătorii care l-au înfuriat pe „Rege” 23:04 Louis Munteanu, anunţul momentului despre viitorul său. Ce a spus despre interesul lui Gigi Becali: „Eu acolo vreau!” 23:01 Andrei Ivan a dat de înţeles că poate pleca de la Universitatea Craiova! Reacţia imediată a lui Costel Gâlcă 22:46 Alex Mitriţă, hat-trick fabulos prin care îi forţează mâna lui Edi Iordănescu! Prima reacţie după ce l-a „distrus” pe Gică Hagi 22:29 Probleme pentru FC Porto! Sediul clubului a fost percheziţionat! 13 persoane sunt puse sub acuzare 22:10 Şefii lui Dinamo „aruncă” cu bani înaintea barajului cu Csikszereda! Primă uriaşă promisă pentru salvarea de la retrogradare 22:09 Louis Munteanu, „coşmarul” Universităţii Craiova! Cifre incredibile ale atacantului de 21 de ani împotriva oltenilor 22:05 Farul – Universitatea Craiova 3-3. Mitriţă, eroul oltenilor! Hat-trick cu care oltenii au revenit de la 0-3. Dezastru pentru Hagi Vezi toate știrile
Citește și