Închide meniul

Toni Petrea, prima reacţie după FCSB – U Cluj 1-1: „Trebuie să ne schimbăm atitudinea”. Ce l-a nemulţumit pe antrenorul roş-albaştrilor

Viviana Moraru Publicat: 18 iulie 2022, 0:40

Reclamă
Toni Petrea, prima reacţie după FCSB – U Cluj 1-1: „Trebuie să ne schimbăm atitudinea. Ce l-a nemulţumit pe antrenorul roş-albaştrilor

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Toni Petrea/ Hepta

Toni Petrea a oferit primele declaraţii, după remiza obţinuta de FCSB cu U Cluj, scor 1-1. Antrenorul roş-albaştrilor se declară nemulţumit de jocul prestat pe plan ofensiv de jucătorii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a remizat cu U Cluj, scor 1-1, în prima etapă a Ligii 1. Vicecampionii au avut parte de o partidă încărcată de momente controversate, unde a fost necesară intervenţia VAR.

Toni Petrea, prima reacţie după FCSB – U Cluj 1-1

La interviul de după meciul cu U Cluj, Toni Petrea a dat de înţeles să ar mai avea nevoie de jucători la echipă, înainte de debutul în Conference League. Totodată, antrneorul nu este mulţumit de randamentul jucătorilor săi în partida cu U Cluj, de pe Arena Naţională.

„Un joc mai puţin reuşit din partea noastră, am fost destul de nemulţumiţi. Am făcut destul de multe greşeli. Lucruri care le discut cu jucătorii, să fim mult mai atenţi. 1-1, asta este, dar le-am dat posibilitatea adversarilor de a marca. Rezultatul nu mă mulţumeşte. Trebuie să ne schimbăm atitudinea faţă de joc, faţă de adversari, pentru că altfel vom avea probleme.

Nu văd neapărat punctul sensibil (n.r. defensiva). Pe contraatac puteam fi taxaţi, lucrul ăsta trebuie să îl remediem. Creţu a avut meciuri în care a fost titular, nu a fost o surpriză. Aşa am considerat pentru meciul ăsta. Şi lipsa lui Radunovic poate a contat. Am vrut să începem cu jucători pe posturile lor şi nu am vrut să mai schimb. La pauză am fost forţat de evoluţia lui Şerban şi am schimbat.

Reclamă
Reclamă 4

Am zis la pauză să jucăm mult mai repede, să punem presiune pe adversari. Am pasat destul de prost. Le-am spus să jucăm mai repede şi să surprindem adversarul, dar n-am reuşit. Nu a funcţionat aşa cum trebuie jocul nostru ofensiv.

Am comunicat tot timpul cu arbitrul de rezervă şi îmi spunea ce se verifică la momentul respectiv. Din moment ce există arbitraj VAR, nu ştiu ce am putea să mai comentăm. Nu avem ce să mai facem.

Asta e politica clubului, cu jucători de perspectivă, care pot creşte şi pot fi vânduţi. La orice echipă ar mai fi nevoie de jucători, acum depinde şi ce poţi să mai aduci şi pe ce posturi.

Reclamă

Trebuie să ne gândim foarte bine pentru că sunt jocuri din 3 în 3 zile. Trebuie să gestionăm foarte bine situaţiile, poate vor mai apărea şi alţi jucători în Georgia”, a declarat Toni Petrea după FCSB – U Cluj 1-1.

Pentru FCSB urmează deplasarea în Georgia, în manşa tur a „dublei” cu FC Saburtalo Tbilisi, în Conference League. Meciul este programat joi, de la ora 19:00, şi va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro. La trei zile distanţă, roş-albaştrii au derby în Giuleşti cu Rapid.

Florin Tănase i-a cerut întăriri lui Gigi Becali

Florin Tănase a făcut o analiză dură la finalul partidei şi nu a iertat pe nimeni. A tras un semnal de alarmă şi conducerii clubului. I-a transmis lui Gigi Becali că mai e nevoie de jucători.

„Şerban este şi el un copil, nu putem să-i dăm în cap acum. A luat acel cartonaş la început, fiind fundaş nu mai poţi să ai aceleaşi intrări. Acum ne apucăm să criticăm jucătorii?

Emoţiile le trăieşti altfel cu VAR, altfel nu ai cum. Poate am avut şi penalty azi, dar noi trebuia să jucăm mai mult. Cu toate astea, trebuia să jucăm mai mult. Probabil şi lotul pe care îl avem nu este atât de numeros pe cât ar trebui să fie. Multă lume spune: „Lotul, lotul. Că FCSB are cel mai bun lot”. De unde? Avem şi copii, suntem puţini!

Dacă vom juca la fel ca în seara asta, nu vom avea nicio şansă (n.r. în Conference League)„, a declarat căpitanul lui FCSB.

Faze controversate în prima repriză din FCSB – U Cluj

Au fost faze controversate în prima repriză din FCSB – U Cluj. „Centralul” Marian Barbu a avut de luat decizii extrem de dificile în timpul confruntării de pe Arena Naţională, din prima etapă a Superligii.

În minutul 40 au apărut mari semne de întrebare, în momentul în care Romario Pires a gafat şi a părut a atinge mingea cu mâna chiar pe linia careului. Jocul a fost oprit şi s-a aşteptat decizia luată din cabina VAR.

După mai multe secunde în care Marian Barbu a aşteptat un răspuns de la Marius Badea, „centralul” a luat decizia de a lăsa jocul să continue. Comentatorii partidei au fost contrariaţi de faptul că FCSB nu a primit penalty. Au fost siguri că Pires a făcut henţ şi trebuia dictată lovitură de la 11 metri. Brazilianul avea şi cartonaş galben şi risca să fie eliminat.

Roş-albaştrii au primit şi veşti bune cu ajutorul VAR. în minutul 24, U Cluj reuşise să marcheze. Tescan a executat o lovitură liberă, dar mingea a fost deviată cu mâna de Alex Chipciu. Târnovanu nu a putut interveni şi a scos mingea din poartă. A intervenit însă arbitrajul VAR şi reuşita a fost validată!

Şi FCSB a avut un gol anulat. În minutul 34, golgheterul ultimelor două sezoane din campionatul României reuşise să trimită mingea în poartă. Florin Tănase nu s-a putut bucura prea mult. Asistentul ridicase fanionul şi, pe reluări, s-a văzut că era în afara jocului când a primit mingea.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:23

Mad Max reloaded! Analiza lui Adrian Georgescu, după Marele Premiu de Formula 1 al Austriei

9:00

Ce planuri are UEFA cu Istvan Kovacs, după ce românul a stabilit un record la EURO 2024

8:29

Anunţul care ne dă fiori înainte de România – Olanda: „50.000 de români vor fi pe stadion”

8:20

Willy Sagnol a răbufnit după faza controversată din Spania – Georgia: „Habar n-avem să folosim VAR-ul. Ar trebui să luăm o pauză”

23:56 30 iun.

Se cunosc primele două sferturi de la EURO 2024. Spania – Germania este meciul „şoc”! Tabloul înainte de România – Olanda

23:50 30 iun.

Spania – Georgia 4-1. Ibericii au revenit spectaculos şi sunt în sferturi la EURO 2024. Îi aşteaptă duelul „de foc” cu Germania

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și