Închide meniul

Toni Petrea pune presiune pe elevii săi înainte de FCSB – FC Argeş: „Dacă nu câștigăm, nu mai avem despre ce să vorbim!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 mai 2022, 14:17

Toni Petrea pune presiune pe elevii săi înainte de FCSB – FC Argeş: „Dacă nu câștigăm, nu mai avem despre ce să vorbim!

Toni Petrea l-a introdus pe teren pe Ivan Mamut în minutul 84

oni Petrea a explicat intrarea "salvatorului" Ivan Mamut / Profimedia

Toni Petrea a pus presiune pe elevii săi înainte de confruntarea FCSB – FC Argeş. Gruparea roş-albastră se află la 2 puncte în spatele liderului CFR Cluj, iar antrenorul aşteaptă o victorie în duelul de mâine seară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Sunt jucători de valoare, cu perspective, au posibilitatea de a demonstra în play-off, cu cele mai bune echipe din campionat să își arate valoarea. Nu vreau să mai fac eroarea să mă gândesc la ultimele două partide, până acolo mai avem două meciuri, le-am spus și jucătorilor în discuții că trebuie să ne concentrăm. I-am văzut la ultimele antrenamente, mi-a plăcut atitudinea, concentrarea.

Toni Petrea pune presiune pe elevii săi înainte de FCSB – FC Argeş

Abordăm meciul la victorie, nu mă interesează ce va fi după meciul ăsta, dacă nu reușim să câștigăm mâine seară, nu mai avem despre ce să vorbim. Vreau să mă gândesc doar la ce putem noi să facem, sper să câștigăm punctele.

(n.r. despre Octavian Popescu) Eu mă gândesc și văd ce face în antrenamente și meciuri, nu văd nicio problemă cu el, e foarte degajat, liniștit, cred că se poate vedea și în exprimarea lui din meciuri o anumită liniște, o anumită maturitate, care pentru vârsta lui e de admirat”, a declarat Toni Petrea la conferinţa de presă.

Malcom Edjouma are un singur vis: „Trebuie să câștigăm campionatul!”

Malcom Edjouma (25 ani) visează să câştige titlul cu FCSB. Echipa lui Toni Petrea se află la două puncte în spatele lui CFR Cluj, iar roş-albaştrii vor cu orice preţ să spargă gheaţa după 7 ani de aşteptare.

Reclamă

„Am fost transferat de FCSB în februarie, înainte de sfârșitul perioadei de transferuri. Acum sunt aici să lupt pentru titlu, pentru campionat. Suntem pe locul doi, la două puncte distanță de prima poziție și mai sunt patru meciuri. Primul loc este un obiectiv pe care îl avem cu toții în cap și pe care nu îl ascundem. Trebuie să câștigăm campionatul și suntem foarte aproape, suntem mai aproape decât în anii anteriori așa că trebuie să rămân concentrat până în ultima zi.

Întotdeauna vreau să câștig, nu mă interesează să am un meci bun, să marchez un gol sau o pasă de gol, toate calitățile mele contează pentru jocul colectiv. Nu-mi place să pierd așa că nu voi fi fericit cu asta. Posibilul triumf în campionat îmi oferă încredere și ar fi un lucru extraordinar, pentru că acest sezon a fost unul bun pentru mine și echipa mea. Au trecut mulţi ani de la ultimul titlu câștigat de FCSB, iar primul loc va juca în calificările pentru Champions League, sunt lucruri care contează foarte mult pentru club și suporteri”, a declarat Malcom Edjouma, în cadrul interviului pentru CFOOT.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și