Închide meniul

Toni Petrea, răspuns categoric atunci când a fost întrebat dacă pleacă de la U Cluj: „Am rămas uimit!”

Viviana Moraru Publicat: 6 august 2023, 8:51

Reclamă
Toni Petrea, răspuns categoric atunci când a fost întrebat dacă pleacă de la U Cluj: „Am rămas uimit!

Toni Petrea, răspuns categoric atunci când a fost întrebat dacă pleacă de la U Cluj

Toni Petrea, în timpul unui meci la U Cluj/ Profimedia

Toni Petrea a oferit un răspuns categoric, atunci când a fost întrebat dacă pleacă de la U Cluj, în următoarea perioadă. Antrenorul susţine că a fost uimit atunci când a aflat că se vorbeşte despre înlocuirea sa, deoarece nu discutase nimic cu oficialii clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

U Cluj a remizat cu Dinamo, în ultima rundă de Liga 1, scor 1-1. Dennis Politic şi Daniel Popa au marcat golurile remizei.

Toni Petrea, răspuns categoric atunci când a fost întrebat dacă pleacă de la U Cluj

Toni Petrea a mărturisit că nu s-a pus problema ca el să plece de la echipă, iar zvonurile legate de înlocuirea sa au uimit chiar şi conducerea clubului clujean. Tehnicianul susţine că obiectivul său la U Cluj rămâne acelaşi, de a acumula cât mai multe puncte.

În ultima perioadă s-a zvonit că Marius Şumudică ar putea să-i ia locul lui Toni Petrea pe banca celor de la U Cluj.

„Am rămas uimit de ce am auzit și așa a rămas și conducerea. Uimiți și consternnați de ceea ce s-a zvonit sau s-a pus. Nu mi s-a dat un ultimatum. Se dorește doar ca echipa să joace, să acumuleze cât mai multe puncte pentru îndeplinirea obiectivului”, a declarat Toni Petrea, conform digisport.ro.

Reclamă

De asemenea, Toni Petrea a oferit declaraţii şi despre remiza cu Dinamo. Antrenorul a mărturisit că echipa sa a pierdut două puncte, deoarece jocul prestat în duelul cu alb-roşii a fost unul foarte solid.

„Am pierdut două puncte. În prima repriză am jucat destul de bine, am avut o ocazie imensă, n-am fructificat-o și imediat am primit gol.

Am avut puterea să revenim și cred că repriza a doua ne-a aparținut în totalitate. Trebuie să luăm lucrurile bune, că am crezut, că am pus presiune pe adversar.

Reclamă 4 / 0/3

Nu ne apărăm doar în patru, ar trebui să ne apărăm cu toții. În momentul în care unul, doi sau trei din echipă nu fac ce trebuie, apar situații de genul acesta, superioritate pentru adversar. Toate lucrurile se sparg în capul fundașilor, dar nu e vorba doar despre ei”, a mai spus Toni Petrea, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Daniel Popa a oferit prima reacție după ce a marcat împotriva fostei sale echipe în U Cluj – Dinamo 1-1

Daniel Popa a oferit prima reacție după ce a marcat împotriva fostei sale echipe în U Cluj – Dinamo 1-1. Atacantul clujenilor a vorbit despre rezultatul de egalitate, după partida cu Dinamo.

„Suntem foarte supăraţi pentru că, cred eu, meritam mai mult. Am avut foarte multe ocazii şi dacă eram mai atenţi marcam şi al doilea gol. A fost un meci frumos, s-a jucat mult fotbal pe contre.

Am revenit o perioadă foarte grea, am fost foarte mult accidentat. Mă bucur că am reuşit să înscriu, dar eram mult mai fericit dacă reuşeam să câştigăm.

Sincer, eu nu prea citesc ziarul. Eu mă concentrez pe jocul meu, pe antrenament. Tot timul la echipele de tradiţie sunt zvonuri, se aude că plec jucători, antrenorul. Cu siguranţă în etapele viitoare o să arătăm mai bine.

A fost un meci în care multe momente eram singur. Am văzut că nu aveam cui să dau şi am dat la poartă, altă soluţie nu aveam”, a declarat Daniel Popa pentru digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și